Sevgilimle bayağı yıldır cıkıyoruz ergenliğinin tavan yaptığı bir yılda beni Snapchat üzerinden çirkin ama kaşar bir kızla aldattı fakat sadece cinsel yönde daha sonrasında yavlar yakar affetim bundan sonra cok değişti hiçbir kızla bile konuşmadı fakat ni süre once de buna benzer bir orsupuya okulda yaklaştığını öğrendim ama ondan ayrıldığımda bana sürekli yalvar yakar af diliyor aldatan erkek sever mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tabi sever çünkü aldatıyor
Aldatmak aşkın daha heyecanlı olmsisni sağlar
İki tarafa da güven verir
Saçmalama BE!
Bir an kendime hakım olamadım vs falan dedi kiz durup dururken nude falan atmissnapten erkekliğime yenil düştüm tarzinda seyler dedi
İstemişki gitmiş seni düşünse yapmazdı böyle
Sadece sosyal medya uzerinden oldu ve gerçekten cok pişmandı
Sen affedersen şöyle düşünür
Elde bir m@L var ben iş yapmaya devam edeyim yedekte biri var nasıl olsa...
Hemen etmedim bir süre sonra onsuzluğa dayamadığım için bazı şartlar altında affetim
Sorunun saçmalığı başlıkta belli bence sence seven bir erkeğin aldatma ihtimali var mı...
Sadece cinsel yönden dedi kendime hakim olamadım falan dedi cok seviyoruz birbirimizi cunku kafam cok karışık
Sevdiğine emin misin bence o senin ne olursa olsun onu affedeceğinin farkında ve bunu kullanıyor gözlerini aç biraz
Hemen affetmedim iki üç hafta sürekli pişmanım cok seviyorum asla olmaz falan dedi 3-4 yıldır beraberiz ilişkideki baskın kişi de benim sürekli yüzünevuruyorum sessiz kalıyor
Hemen affetmesende sonuçta affetmişsin hep
Peki sence ne yapmalıyım bunca yıl var ve cok seviyorum
İlişkide gercekfen cok naif sürekli aşk dolu mesajlar hareketleri var hep en cok seven tarafl oydu bir anda kendime hakım olamadım falan desi
Bunca yıl olması ve onu seviyor olman onu yapmayacağım dediği halde aldattığı gerçeğini değiştirmiyor senim yerinde olsam çoktan ayrılmıştım Allah aşkına sana erkek mi yok
Tabi var ama 3-4 yıldır berabersik son bir senede bunu yaptı ergenlik doneminden dolayı olduğunu düşündüm benim sevdiğim kadar o da seviyor hep ilgi gösteriyor her şeyi benim acaba sevgi değil de alışkanlık mıdır
Ablacım bak son kez söylüyorum kör müsün seni sevdiği falan yok sırf kaç senedir berabersiniz diye seni sevdiği anlamına gelmiyor sen affettikçe seni aldatmaya devam edicek biraz gururlu ol ve ayrıl artık
Benim kalbim cidden cok kırılıyor Şu an dıwpfkwld
Hiçbir günümüz ayrı geçmezdi bizim 1 ay sehir disina gitti ve bunu yaptı bu kadar katı düsünmesek mi ben de hep cok kstı bakardım taki aldatılana kadar
Sen bu kafayla devam et biraz daha aldatılırsın
Yani ikidir oluyosa dahasıda olur. her kuyruk sallayan gider bu sen istediğin kafar düzeldi de
Peki gerçekten dediği gibi kendime hakim olamadıysa ilkinde cidden erkekliğine yenik düştüyse
İlkinde azmıstı diyelim o an arzularına yenik düştü peki ya ikincide neye yenik düştü.
ya da şöyle söylim yarın evlendın bunla hamilesin bir süre cinsellik yaşamıcaksın ve onun arzuları iyice kabarıcak yine ilk kuyruk sallayana gidecek o zamanda mı aynı bahaneyi sundugunda affedeceksin
Çok haklısın
Gerçekten seven ait olmayı bilecek önce ne olursa olsun birine ait olmak ve ona sadık olmak
Çok aşığım ama gözüm kördü şu an da bir kere affetim siye devam etmek zorundayım
Hepimiz aşık oluyoruz ama bazı durumlarda kendıne olan saygını yitirmemen için o aşk acısına katlanman gerek
İşte ilkinde de denedim bende fakat yapamadım
Yaparsın yeterki kafanda bitir onu kalbınde bitmesi zaten zaman ister. bizzat daha kötüsünü yaşadım
İstersen herseyın üstesinden gelirsin
Ilerde evlenince çocukların olup eve kadın getirirse de böyle diyebilecek misin?
Kadın getirme değil ki bunca yıldır cıkıyoruz bir şansı hak ettiğini düşündüm cok afedersin ilişkide gercekten Köpek gibi sürekli her şeyim canım cicimler sürekli ilgi sevdiği cok belli ama kendine hakim olamadışını söyledi
Ihanet kişilik bozukluğudur bir yapan bir daha yapar nasıl olsa onu affediyorum kafasında
Ben hep asla asla affetmem diyordum fakat indan sevince affeditoe benim yanımda bir kuzfan bile bahsetmeye korkuyor sürekli baskın kişi benim bu kadar kfwşkdwl kırıcı konuşmayın cok seviyorum
Aldatan seviyorsa sen niye aldatmadın? yeterince sevmediğin için mi?
Çok pişmanım kendimi tutamadım falan dedi
Tipi olmayan bir kız için mi tutamamış 😂 Sen daha çok aldatılırsın
Ayrılmalı mıyım cok seviyorum cok alıştım
Sevgilimi başka kızlarla paylaşabilirim diyorsan ayrılma
Artık düzelid sosyal medya hiçbir hesap kullanmıyor normalde asla böylr bir şey yapacak biri değildi hekres şok oldu cunku gercekren cok afedersin Köpek gibiydi bana karşı
Bebeğim beni ikna etmeye çalışma içinden ne geliyorsa öyle yap 🤷🏻♀️
Seven erkek aldatmaz. Ne yaparsa yapsın affetme, bir aldatan devamını getirir.
B*ktur kokar huydur çıkmaz😁 boynuz yemeği seviyorsan sen devam et gene hata 1kere yapılır bin kere değil😉
Evet çok seven ve aldatmayan var mı arkadaşlar?
Salak mısın KARDSM
O zaman neden yalvar yakar donuyor anlamıyorum ki
Aldatan erkek sevmez , corona da yakalarsa affetmez. #EvdeKal
Seven aldatmaz ya sevmiyordur seni ya da daha fazlasını istiyordur erkeklerin hepsi böyle
Aldattığında sevdiği aklına gelir.
Aynen sevdiği için aldatır
Nasıl yani
İhanetin affı olmaz bacım 👌
Erkekliğe yenik düşmek gibi bir şey var mı cidden
Alakasız bende erkeğim şuana kadar kimseyle erkekliğe yenik düşüp birileriyle çıkmadım. Aklı fikri orda olan yarın evlenincede aynısını yapar
Aldatan erkek tekrar aldatır ve sevgisi geçicidir.
Boşşş
Agaüzülüyorum be
Üzgünüm ama aska inanmışsın bir anadavala tutulmuşsun ve şimdide zararlarını görmeye başlamışsın ama hala direniyorsun halbuki en başında aşka inanaman bile büyük bir hata o gerzekten ayrıl hayatına devam et ve aşk ile bir daha muhattap olma çükü kendisj gerçek değil.
Ya gerçekten erkeklik duygularıyla kendine hakim olamamışsa
Üzgünüm seni sevse seninle olurdu zaten ayrıca diyorum bir yalanı yaşıyorsunuz aşk diye bir şey yok ve şuanki çaresizliğinde bunun kanıtı.
Bok sever bOKKK