Sevdiğiniz kişinin i̇lk aşkı mı olmak i̇sterdiniz son aşkı mı?

Elbette ki son aşkı olmak isterim bakın insanların anlamadığı bir nokta var kadında olsun erkekte olsun kim olursa olsun hiç kimse dünyayı annesinden gelir gelmez bir aileden gelir gelmez buluğ çağına ergenlik çağına erdikten sonra vücudu giriştikten sonra duygularını ve hormonlarını hissettikten sonra, hiç kimse tutup da yok efendim ben hayatımda kimse olmasın benim evlendiğim insan hayatımı aldığım insan benden öncesi benden sonrası olmasın diye bir şey yok böyle bir dünya yok o zaman ne yapacaksınız ailenizden birisi ile evleneceksiniz akraba evliliği yapacaksınız bildiğiniz tanıdığınız geçmişinde birisi olmadığını bildiğiniz insan ancak böyle çıkar, ama onun dışında dışarıdan tanıdığınız bir yabancı aileden yabancı kültürden gelen sevgiliniz vesaire benzeri şeylerle hiçbir şekilde ben işte benden öncesi olmasın öyle bir şey yok senden öncesi olur senden sonrası olur senin için de bu böyle, sadece şöyle bir durum var Bir insanın geçmişi geleceğini etkileyecek sorunlar varsa bu konuda fazlasıyla dürüst davranması gerekiyor karşısındaki insana hiçbir şekilde yalan aldatıcı bir şey söylememesi gerekiyor.
mesela bazı insanlar şunu söyler benim hayatımda olan kişinin geçmişi benim için önemli değildir böyle bir şey yok Bir insanın geçmişi çok önemlidir geçmişte yaptıkları çok önemlidir belki geçmişte yaptıklarını gelecekte de yapacak bilemezsin ki belki geçmişte birisine zarar verdi belki geçmişte birisine tecavüz etti belki geçmişte ilişki yaşadı hatta ben burada bir soru okumuştum adam evlendiği gece eşinin hamile olduğunu öğreniyor eski sevgilisinden yani şimdi siz bu adama geçmişe önemli değil olsun onun çocuğunu doğursun diyebilir misiniz öyle bir dünya yok.
Teşekkür ederim
@Nightwalk35 beğeni için teşekkür ederim
Rica ederim
Son aşkı olayım da beraber ölelim.
Cevap
17Cevap
Benim için fark etmez ben ilk sona bakmam sadece gerçekten birbirimize aşık olmaya bakarım.. bu varsa gerisi zaten önemli değil benim için
önemli olan son aşkı olmak. ilk ve son olursa o zaman süper olur
Farketmiyor, sadece verdiğim değeri hakettsin bana değer versin yeter.
Umarım son olurum. Hayatın ne getireceği bilinmez.
Harbi maniakk bi soru bravo jdjd kafalar karışır burada ilk ve son aşkı desek olmazmı
Son aşkı. benimle son olsun ve hiç bitmesin ömürlük olsun aşkı
vazgeçilmezi olmak isterim
İkisi de olmalı. Ya hep ya hiç.
Son aşkı olayım benle ölsün gebersin ☺️
unutulmayan olmak için ilk aşkı
İlki de ben sonu da ben.
Son aşkı olmayı istiyorum.
Şey desem... İlk ve son aşkı
Son iki manitanın ilki benim
Sonn
Her ikiside
Son aşkı