Eski sevgilime yazmamam için bir sebep söyler misiniz?

bu ara asiri özledim nolur beni durdurun dnsmwmd
Eğer seviyorsan hala yaz konuş bence. Sonradan kafanı duvarlara vurma neden yazmadım keşke zamanında yazsaydım diye. Yani seven insan bence her ne olursa olsun gurur falan yapmamalı aşk konusunda falan. Eğer hala sevdiğin bir insan ise bu bence yaz ya da mesaj falan at. Neden gurur yapıyorsun yazmamak için yaz bence.
Cevap
56Cevap
Sizi hakediyor olsaydı eski olmazdı.. şu an yanında olurdu..
Boşu boşuna g. tu kalkacak hiç yazma tut kendini zaten hak etmiyorlar.
Eskiden hep yazan taraftim. İliski icerisinde de iliski bitse de ama artik yapmiyorum. Abi askindan ölsen de yazmicaksin bazen. Her yerden engelliceksin gerekirse. Tum her seyi silceksin. Erkekler kendilerini hemen bi sey zannediyolar. Kadinlara diyolar ama erkekler en ufak mesajda hemen egosu tavan olan bi varlik. Kadinlar oyle degil kadinlar mesaj aldiklarinda mutlu olurlar isterlerse devam ederler. Ama erkekler mesaj aldiklarinda hemen nasil olsa bu kadin beni birakamaz diye dusunur. Erkege biraktigini hissettirmen lazim. Cok pisman oldum zamaninda. Bile bile hep hata yaptim.
Retrodandır aşkoo 😃 Hiçbir şey kalıcı değil retro da gelir geçer Bu retrolar boşuna lee bu retrolar boşuna 💃💃💃
Kanka eski olmazdı senin için uygun bir insan olsaydı o senin Eskin olmaz o uygun biri değil başka bir şey diyemem
Terkettiysen yazabilirsin
Ama terkedildiysen ilk adımı atan sen olma sakın.
Naçizane tavsiyem...
terk edildim galiba emin değilim 5 ay olmuş dnsnsndn
Dsnsndn dilini mi yuttun son anda...
O zaman yazabilirsin kısa bir cümle fazla uzun yazmadan
yok ya bizim ilişki boka sarmıştı ayrıl barış ben buna bi görüldü attım sonra bi baktım engellemiş dhsjsmdmdm
acardi normalde galiba evlendi salla gitsin
Tamam Madem sen biliyorsun
Exden next olmaz. O biraz libido yükselme enerjisi o enerjiyi yeni sevgili bulmaya harca :D
Kalkan popo sorunun yoksa elbette yazabilirsin
Ben de özledim valla ama yazilcak gibi değil o yüzden yazmicam :) sende yazma bacım
Kendini bulunmaz Hint kumaşı zannedecek boş ver
sana ne soylersek soyleyelim beynin yoksa yazarsin zaten
eskiyse ikinci el malıdır. bozuktur. hasarlıdır. elinde patlar askim
Eskimiş gitmiş seni sevmiyorsa Niye onun peşine koşuyorsun
Eski olduğu için.
Hayatında yenilikler yapmak istiyorsan eskilerden kurtulmalısın.
Bir oyuncak gözükmemeknicin her istediğinde geri dönen bir boomerang gibi
Adı üstünde artık eski sevgili olmuş birine neden yazasın
Puahaha şuna bak şuna nasıl it gibi döndü diyebilirr
Valla bu gun sanki hiçbirsry olmamış gibi yazdım seneler sonra gayet memnun oldu. xaman kaybı yaşama keyfine bak yaz
Hayat kısa kuşlar uçuyor, güzel adamada her köşe başında rastlanmıyor 😀
Senin yazmak için bir sebebin varsa bilemiyorum ama eski eskide kalır sen peşine düştükçe kendine yazık edersin.
Ömer Hayyam’ın çok güzel bir lafı var bununla ilgili;
herşeyi yiyeceğine aç kal
herkesle olacağına yalnız kal.
En İyi Cevap