Güncellemeler
+1 yıl
yorumlarinizz icinn cok ama cok tesekkur ederimmm..
ama henuzz daha karar veremedimm neyapmamm gerekiyor diyee :(
tekrardan ilk yazan ben olmak istemiyorum..
ama biryanimda merak ediyorr neden bana istek atti sonra geri cekti diyede ogrenmek istiyorumm
ama henuzz daha karar veremedimm neyapmamm gerekiyor diyee :(
tekrardan ilk yazan ben olmak istemiyorum..
ama biryanimda merak ediyorr neden bana istek atti sonra geri cekti diyede ogrenmek istiyorumm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hiç kimse ikinci bir şansı haketmez, hatta ilk şansı da haketmez; isteyen kendi şansını kendi yaratır.
nasil ilk sansi hak etmez ya?
Reddetmiş zamanında şimdi ne değisti de böyle davranıyor adım da atma şansta verme
Bi bilsem anlamadimm.. hani neoldu bitti bende cok merak ediyorumm aslinda🥹
Öbüründen reddi yediyse bu da ondan olabilir
Hmmm olabilir.. belkide o hic yoktuu? ya da bilmem artik
Aynen bilemeyiz
Aynenn maalesef🥺
Hayırrrr bir kere red yemişsin zaten ikinci kez tekrar sen gidersen bir değerin kalmaz
yani o istegini kabul etmedim ve geri donersem degersiz mi olurum diyorsun?
eger tekrardan o atarsa neyapmaliyim sence?
Geri istek atarsa kabul et tabi ki, benim demek istediğim sen ona bir adım atma o sana gelsin
Takip isteğini de kabul etmedigin için geri çekmiştir bir daha atacağını sanmıyorum
aynennn bende pekk sanmiyorumm, dedim belki dun gordukten sonra yazar ya da atar geri diye ama olmadii
ya da istek atacam ve bi dakaika bekletip geri silecegim?
Ona istek atmalısın
Sonraki adımı ondan bekleyeceksin
İsteği görmezden gelmen hoş olmamış
evet neyapacagimi bilemedimm.. biryanim kabul etmek istedi biryanim istemedii..
cunku beni zamaninda red etti baskasi icinn ve geri donmesi baska birseydi.. aslinda daha cok yazmasini beklerdimm onun
ve hic bir erkek kabul etmedigim icin daha farkli
O ve sen kaç yaşındasın
Direk yazmayı uygun bulmamış olabilir
Belki fotolarını beğenecekti
Belki hikayelerine cevap yazacaktı
Gezide seni çok beğenmiş olmalı
o 23 ben 24, aramizda 1-1.5 yas var
bilmiyorum olabilir, ama yinede mesela nasilsin, ya da istegimi neden kabul etmiyorsun diye bahane uydurup yazabilirdi.
resmim zaten yok, hikaye desen paylasmamm kolay kolay.
beni o geziden oncede biliyor.
gormuslugu var beni.. tabi aradan 3 sene felan gecmistii..
geziden oncede beni camide gormsutu tamda karsi karsiya duruyordukk
neden gezide ozaman yanima gelmedii yaa oyleyse
Cesaret edememiş olabilir
Bazı şeyler için zaman gerekir
İstek at ve kusura bakma ben senin isteğini geç fark ettim sende hemen geri almışsın de gül 😄
hahaha ilk yazan benn olamammm amaa, sonraa ben bizimkilere ne diyecegimm..
hemmmm 5-7 gun du, hic mi gormedin der
O zaman istek at 😄
Onlar sonraki aşamalar 😄
hmmmmm
Sen isteği at süreci ben yönetirim 😄
hahhaa tesekkur ederimm ama bence atmazsam daha iyi olacak gibii :(
Neden ne düşünüyorsun
bilmiyorumm yaa
Aklında bişeylrr var anlatmıyorsun
Yooo
Zamanında reddetmiş ama biri var demiş açıkça, başkasına sizi değisti anlamı çıkmaz burdan muhtemelen sizden önce o vardı o yüzden. Tabi biz detayı bilemiyoruz. Şimdiki durum size istek atmış bir adım atmıs evet hoş olmamış kabul etmediğiniz. Ne diyeceğini de bilmiyoruz tabi ki, de muhtemelen arkadaşlık için. Neyse bu süreçte ne yapacağınızı bilememişsiniz olabilir. Şu doğru değil bence, zamanında beni kabul etmedi artık olmaz düşüncesi. Vede kendini ikinci planda görmek, yineliyorum önce başkası varsa sizin ikinci planda olduğunuz falan . O yüzden bunu yoksayıp gerçekten hala ona karşı hisleriniz varsa, özellikle geçen karşılaşmada yüzünde bir ilgi, sempati sezdiyseniz hiç beklemeyin derim. Karşılasma ihtimaliniz varsa yüzyüze bir şey söylemek daha iyi olur, yoksa o zaman takip mesaj atmak gerekir derim.
@Cr7ronaldo7 yorumunuz icin tesekkur ederimm.. evet aynen oyle ben yokken belkide o kiz vardi. Ikisi konusuyormuydu onu bilmiyorum ama sevdigim var diyordu ozamanlari. Ve buyuzden bende vedalasip cekip gittim onun hayatindan. Kalmaya gerek yoktu zaten. Evet hos olmadi benim ona karsi yaptigim. Kabul etmemek felan.. ya da aslinda hic yanit vermemek. Aslinda ya silmem gerekirdi ya da kabul etmem gerekirdi. Ama ben hic bir erkegi kabul etmedigim icin o u kabul etmem mantiken olmazdi.
Hani soyle dusunuyorum.. o zamaninda o kizi istedi bende onu beni baskasi icin kabul etmedi. Simdi o kiz olmadi diye geri donmesi biraz sacma. Arkadaslik icin attigini pek sanmam cunku oyle samimiyetimiz yok onunla. Hemde kendisindede hic oyle kiz yok yani, biara hesabi acikti oyle gormustum,,..
karsilasma ihtimalimiz oek yok nekadar yakin otursakta cikma saatlerimiz farklidir..
Rica ederim, sağolun. Gezide karşılaştığınızı kaçırmışım, o ortamda bir araya gelip konuşmak hic de kolay değil çekingense hele. Bir de sizin adınıza düşünüp yanınıza gelmemiş olabilir. Bir hafta sonrası da istek atmışsa belli ki birşeyler hissetmiş size karşı. O güne kadar belki cesaret edemedi size yazmayı ama orada görünce birşeyler hissetti ve istek attı. Bence sizin takıldığınız nokta olan 'zamanında kabule etmediği onun için ve o kız olmadı diye geri geldi' durumu bastırılabilecek yoksayılabilecek bir şey. Bir de sevdiğim var demiş ama onunla ilgili hiçbir gelismeye şahit oldunuz mu bilemiyoruz. Bence istek attı diye o da bişeyler hissediyor olabilir, belki de zamanında kabul etmediği icin pişman, vicdanen rahatsız ve bunu sizinle paylasmak istiyor. Son durumda sizdeki duygu karmaşası, belirsizlik ve kararsızlık durumuna bakarak siz simdilik yazmayı düşünmüyorsunuz sanırım. O da belki tekrar istek mesaj atabilir ya da ortak tanıdığınız birinden size haber yollayabilir, sizi karşı ısındıysa bunlardan birini yapacaktır mutlaka diye düşünüyorum.
Neden çekiniyorsun
@Cr7ronaldo7 sorun degil, evet gezide karsilastik.. ama ondan bir hafta oncede yine karsi karsiyaydik. O gunden sonrada atabilirdi niye sonradan atti onu anlamadim.
Geziden once atmis olsaydi enazindan gezide bakardik olur mu olmazmi bizden diye.
O gezi gunune geri donup dusunmeye calisiyorum ben birsey kacirdim mi diye. Ama ben onun yuzune bile bakmadim. O ozamanlari yokmus gibi davrandim. Ve ordada zaten gozlukleri vardi, yani oyle goz goze gelme seyimiz yoktu. Ama tek hatirladigim gezinin sonunda karsimiza gecip oturdu. Ve o ara beni izledi bence..
Artik tekrardan atarmi o istegi bilmiyorum. Evet gercekten beni istese atar yoksa yok.
Pff cok zor bir durum yaa
Dene bakalım ne olacak
hmmmm
En iyi yol deneyip görmek değil mi
oylee aslindaa dogruu :(
Yapıştır 🙂
neyi yapistircam?
Parayı yapıştır o kadar akıl verdik 🙂 git sevdiğine şans ver diyorum
hahahha tesekkurlerrr.. seviyorum diyememmm karisik orasi
Aaaa sende ne istediğini bilmiyorsun galiba
kafam karisikk, cunku aradan kac sene gecmis.. po baskasini seviyor diye vazgecmem gerekiyordu ondan. ve vazgectimm oyle yaptimm..
simdi ise o onceki full duygu yok bende? tabi dun gorunce ellerim tir titredii..
ama soyle bir durumm artik yasim evlilik yasina geldi oyle bir iki gezip tozim diye birsey yok.
Şu an belkide daha ise baslamamistir belkide.. yani maddi konuda o beni tasiyamaz Şu an ?
tamam ben calisiyorum ediyorum.. yuksekten asla bakmam bakmamda.. ama nasil desem mesela benim altimda ki arabayla onun altindaki arabaa coooook farkli anlatabiliyormuyumm kendimi?
hani bende bana uygun birisini istiyorum maddi ma, evi hersey konusunda
Hmmm sen kaç yaşındasın
ben 24 oda 23, aramizda 1-1.5 yas var
Ne zaman çalıştın da iyi araba aldın ne iş yapıyorsun sen yahu 🙂
ben yillardir calisiyorum ogrenci olarak felan, ve artik 1-2 senedirde kendi meslegimi yapiyorumm sukurler olsunn.
hep kenara koymusumdur.
birazda borc aldimm tabii :( oyle aldim iste bir sekil
calisan herseyii alir kardesimm :) hayallerin pesinden kos derimm herzaman
Wuuu çok iyi, arabanin markası ne merak ettim 🙂
tesekkurlerrr :)
Ehehehehe
😅
Bilen birisiyim aslinda ama bu konuda cok zor
Daha bitmedi mi senin iş 🙂
yok bitmediii :(
Oo bitir artık koy noktayı
o nasil olacak acaba?
Kararım şu diyeceksin ve yapman gerekeni yapacaksın, en kotu karar kararsızlıktan iyidir, ben yaptım sonucuna da katlanirim diyeceksin
aynennnn istee bir daha ayni hataya dusmekten korkuyorumm sorunda burdaa..
ve halenn gormek istiyorumm biryandan acaba kimler daha gorucu olarak gelecek.. belkide daha cok sevecegim biri cikar karsima
Yani hayat bu, ne getireceği belli olmaz
aynenn maalesef :(
Konuş hayatına biraz renk gelsin
haha ama ben oyle renk gelsin diye degil.. ben bir omur boyu mutlu olmak icinn ve ahiretimicinn
O zaman içinden ne geliyorsa onu yap ve mutlu ol
tesekkur ederimmm :)
iste Şu an bilmiyorummmm
Çocuk samimi geliyor mu sana
yanii cok sessiz sakin birine benziyor.. annem bile demisti onun hakkinda hani sessiz beyfendi birine benziyor pek sesi cikmaz derdi
Konuş bence
eminn degilimm yaa, ilk adimi bir daha atamamm bence
Yaptığı hataya bağlı
Hata dediginn.. ben onu istedigimde o beni istemedi. Baskasini seviyorum dedi. Bende ona saygi duyarak cektim gittim
Ozaman haketmiyor 2 . Şansı boş ver
Peki neden? Bazileri evet diyo bazileri hayir
Çünkü insanlar karakterli ve karaktersiz olmak üzere ikiye ayrılır o yüzden
Hmm
Hmmm
Bence artik önüne bak geçmişe takilip kalma
Hmmm… kafam okadar karisik ki😭
Rahat ol birak daha neler göreceksin sen onun için fırsat beklerken kör olursun önüne gelecek fırsatlari kacirirsın
Cok tesekkur ederimm
eder bence
sence neden?
yanılmış olabilir
hmm ama ozaman beni baskasi icin red etmisti
olsun
hmmm :( ama beni ikinci pilana koymus oluyor