Seviyorsam iki şansı veririm.
Hayır hata bir kere yapılır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdi hata mı?, yanlış mı? İkiside bambaşka şeyler. Hata istemeden yapılır, kırılacağını ya da üzüleceğine öngörmeden, düşüncesizce yapılır. Yanlış ise göz göre göre, kasıtlı yapılır. Yanlışın affı olmaz. Ardına bile bakmadan çekip gitmek gerekir. yapılan hataysa eğer affedilir.
İkinci şansı verdiğim kimsenin düzeldiğine şahit olmadım. Kaçıncı şansı verirsen ver insanlar aynı, değişmesi zor.
Katilini affeden insan tekrardan ölmeye mahkûmdur bu söz o kadar doğru ki eğer affedersen aynı şeyi yine yaşarsın
Sabah sabah nerden aklına geldi 😂
Bi yerde okumuştum soruyu da görünce yazdım öyle çünkü
Günaydın okul zamanı
Günaydın evet
Cevap
17Cevap
Hatasına göre değişir.
Seviyorsam degilde, ya da hata bir kere yapilirda degilde boyle bir kontejanlari oldugu icin ikinci bir sans veriririm...
Yaptığı hataya bağlı. Bazı hatalar vardır ki asla 2. Şansı tanımayı boş ver, ilk verdiğin şansı bile sorgulatir.
Hangi duruma bağlı olarak hak ettiğine bağlı ufak bir tartışmadan dolayı hak edilir ama ihanetin affı olmaz
Hayatım boyunca sadece birisine ikinci şansı verdim pişman değilim denedik olmadı olsun sessizce bitirdik yine olsa yine aynısını yapardım
Yaptığı hataya göre değişir. lakin 3 ü asla olmaz bende
Ben maalesef ikinci şans veremiyorum insanlara versem bile aramız buz gibi oluyor
Ben hep şans verdim.. ama yine aynı b.. ku yediler.
Herkes değil ama bazı insanlar ikinci şansı hak ediyor
Bebeğim hakeder ama şöyle gerçekten onu şansını iyi kullanacak biriyse ben mesela flört döneminde olduğum bir insanı aldattım bana ikinci şansı verdi ve gerçekten bişeyleri farkına vardım ve ondan başkasını gözüm görmüyor
Sevdiğim kişiye ikinci bir şansı tanırım elbet. Her insan hata yapar ve pişman olur. Sonuçta “Pişmanlık” kelimesi boşu boşuna ortaya çıkmış bir şey değil. Ancak ikinci şanstan sonra hala bu şey devam ediyorsa tabii ki “Dur” denmeli.
Demeki seni bol bol aldatacak alış kanca ikinci hak üçüncü beşinci 😂😂😂
Erkekler hep kadınları kandırır seni kandırır alış kanka 😂😂
Erkekler şeytan gibi😈😈😈
Ben senden fazla yaşadım insanları senden daha iyi tanıyorum dost kazığı yemedim hayatını bildiğin gibi yaşa
Bazı insanlar ikinci bir şansı hak edebileceklerini düşünürken bazıları da hak etmediklerini düşünebilir. Önemli olan insanın kendisini geliştirmesi ve hatalarından ders almasıdır.
bence bir kitavı kaç kere okursan oku sonu hep ayndır
@eminbey35 Kişi aynı değil mi, birkez yapan birkez daha yaoar
@eminbey35 Affedilmemeli ki hatasın anlasın
@eminbey35 asla
Belki evet diyebilirim ama kişiye göre de değişen bir şey
Hatasına göre muamele görür
Konunun meye bağlı olduğuna göre değişir.
Yaptığı hataya göre değişir.
Seviyorsam iki şansı veririm.
herkesin tek hakkı var
İnsanına ve ne yaptığına bağlı.
hata bir kere yapilir telafisi olmaz
Kimse ikinci şansı hak etmez aynı haltı yine yapar
Yaptığı hataya göre değişir ihanet yoksa düşünülür
Bence hayır verilmez ben vermem şahsen
Yapmış olduğu hata göre
Allah ın hakkı üçtür üç şans veririm
Hayır
Aldatmaysa asla ve asla
Kendisini affetirmesini biliyosa ve hatasına bağlı
Kesinlikle hayır
Bazen bazı insanlar
Hayır
Assslaaaaaaa...
Hüç bulaşma yoluna bak
Konu ve duruma bağlı
yine mi acı çekmek istiyorsun kardeşim
Ne konuda
Kim olduğuna bağlı bence
Hayata bağlı. Kimse 4 4lük değil
Neye göre ikinci bir şans şimdi orası değişiyor
Ne yaptığına bağlı.
Hayır
hakeder
Hayir
Hakeder.
Etmez...
Tabiki etmez ya üçüncü hakını isterse 😂😂
Bir insana üçüncü bir şans verirsen kaldığın yerden değil kandığın yerden devam edersin
Şans verme ağır ol sen kadınsın asilsin kendi değerini bil dik dur ikinci şans seni basıtleştirir sen değerlisin ikinci şansı cezasını çeksin sonra düşünürsün fikrim bu
Aldatmaysa hayirr
Yaptığı hataya bağlı
Bence değer
Hayir
Aslaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?