İkinci şans demek; ilki az oldu gel bir daha ağzıma et demek... Miley bacı 13 kez aldatılmak nedir 😒

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben vermem ama kişiye göre değişir Aldatma, ilişkide derin yaralar açabilir. İkinci bir şans verip vermemek, partnerin aldatmayla ilgili samimi bir şekilde konuşma ve anlayış gösterme yeteneğine bağlı olabilir. Aldatma, güvenin zedelendiği bir durumdur. İlişkinin temel taşlarından biri olan güven tekrar inşa edilebilir mi, bu önemli bir faktördür. Aldatmanın arkasındaki nedenler, durumu değerlendirmede önemli bir rol oynar. İlişkideki problemler, duygusal eksiklikler veya bireysel zorluklar aldatmanın nedenleri olabilir. Bu nedenleri anlamak, ilişkinin geleceği hakkında daha iyi bir perspektif sunabilir. Aldatan kişi gerçekten pişmanlık duyuyor mu ve değişmek istiyor mu? Değişim isteği ve çaba, ikinci bir şansı değerlendirmenin bir parçası olabilir. İlişkinin değerleri ve bireysel değerler, aldatmaya nasıl yaklaşılacağı konusunda önemlidir. Kimi insanlar için sadakat ve bağlılık temel değerlerdir, bu nedenle aldatma ilişkinin sonunu getirebilirken, diğerleri için daha esnek bir yaklaşım olabilir. Aldatma, kişinin geçmiş davranışlarıyla mı yoksa istisnai bir durum mu olduğu konusunda düşünmek önemlidir. Eğer aldatma sürekli bir davranış örüntüsü ise, ikinci bir şans verme riskli olabilir.
Ben hiç aldatılmadım ama planlayan bir kişiye gayet güzel bir ders verdim.
Yani kıssadan hisseye gelirsek, aldatmayı planlayanı yargılayan ben aldatan kişiye ikinci şans vermeyi geç şans vermem dndndj
Cevap
36Cevap
İkinci şans veriyormuş gibi yapıp onu terk etmeli. Önce kurbanı biraz gevseteceksin ki acısı büyük olsun sjsjdjf
İntikam soğuk yenir diyorsun
Bu intikam değil ki. Basit bir gösteri sadece xnjxjd
Uğraşmaya bile değmez
Haklısın. Zaman değerli xjxjx
Merhaba,
Detayına katılıyorum, bence çok saçma, hayır aldatan kişiye ikinci şans verilmemelidir! 😅
Aslında sevilenin yaptığı her hata ihanettir sevene! 😅
Canları cehenneme! 😅
Bizden kötüleri de varmış 🥲🥲 konu ihanette değil hayatıma giren kimseye beni üzmesine karşılık ikinci bir şansı vermiyorum. O devir kapandı.
Beterin beteri bu
Miley bacı çok düzgün değil ki zaten 😂 kafa gidik onunda. Ama şöyle bir şey var ikinci kez şans vereceğine adamı al biriyle yatağa sok daha iyi. En azından ne zaman kimle aldattığını bilirsin. 😂
Tavsiyeni uygulamaya döksek dümbük denir jsjsj
Aldatana şans verene ne denir 😂😂
Ona da denir
O daha fazlası olmalı bence 😂
36 ya kadar yolu var , ama aldatan kadınsa ikinci şansı vermeyin 🙄
Nedenmiş o
Çünkü 🤔🤔🤔 mantıklı bi cevap bulamadım 🤷🏻♂️
Elini yüzünü yıkamam şart sjsjs
Yıkaman
🤣 bence de elini yüzünü yıkaman şart 🙃
Ben yıkadım sıra sen de
Yağmur çiseledi öğlen gibi ben ora hallettim o işi 🙃
Nedense o yağmur bana denk gelmedi
🤔 20 saniye kadar yağdı
Yetmemiştir o su tekrar yıka
İyi hadi kalkıp yıkıyorum 🙃
Verilebilir. Yuvan var, çocukların var... Dağılmaması için verilebilir. Flör yaparken, nişanlıyken aldatan kişiye asla şans verilmemeli...
herkes ikinci şansı hak eder.
böylece o hakkı hak edip etmediğini de görmüş olursun. ama 13 bilemedim. bu zevke girer ahahahahha
İkinciye verirsen hani 3 der üçüncüye verirsen hani 4 der alışkanlık yapar, kökten defetmek en iyisi😂
Hayır verilmemeli nasıl olsa affetti yine aldatırım diye düşünebilir karşı taraf
Bir daha aldatsın diye mi? Akıl hastasıysanız elbette olabilir.
Ne şans vericem aldatana. Noldu iyi mi skemedi der engeli basarım
Hayır kesinlikle. İnsanın kendine saygısı olmalı. İhanet eden birine ikinci şans verilmemeli.
Şans verenin kendine saygısı olduğunu düşünmüyorum.
Adam tutup dövdürürdüm.
İkici şans nerde kaldı.
😒
hayır affederseniz karsı taraf yaptıgının affedilebilecek bir sey oldugunu düsünüyor
Kadınların (cogusu) yarı yolda bırakanların peşinde olmayı seviyor
Sevgilileri bilmem de, evliler 2.. şansı vermeli.
Aldatan kişiye şans veren tayfanın kendisine saygısı yoktur
Ben eskiden verdim, asla bir daha yapmam bu hatayi
Affederim onun içimde biraktigi kini nefretiyle uğraşmak istemem ama 2. kez sans vermem hayatımda olmaz.
O 13 kez aldatilma olayi yalandı. Fanlar klip izlensin diye yalan attı. Ama kadın aldatildı bir kaç kez doğru.
Boşlukta yaptığı bir şeyse verilir ama diğer türlü verilmemeli. Bazen yapmayacağımız şeyleri yapabiliriz. O anki durum neyi gösterir kimse bilemez
Asla buza çevirmek gerek
Hayır insan kendine bunu yapmamalı.
Verilmemeli sürekli şüpheyle yaşanılmaz
Ne için tekrar aldatması için mi?
Asla verilmemesi gerek
Kesinlikle verilmez.
Hayır verilmemelidir
Aldatmak ve şans mı? Kapı gösterilir anca.
Mömkün değil mömküüün
Hayır. Bir kere yapan yine yapar.
Verilmeli tekrar aldatması için 😀
Ben vermezdim.
gote tekmeyi koymalı aldatana
kimse ikinci şansı hak etmiyor.
İlkinde yaralayan ikincisinde öldürür.
körkütük aşıksam veririm
Asla vermem direk şut
Hayır verilmemeli kesinlikle.
İkinci şans birincisine ihanettir
İkinci şans diye bir şey yok unutsun onu