İlk tanışmada erkeğin ısrarcı olması onu itici mi yapar?

Bazen merak ediyorum kadınlar hiç şans vermeden niye direk red ediyor. Hayatımda kimseyi istemiyorum diyip neden çok kısa sürede hayatlarına birilerini alıyorlar? Neden birisinden hoşlanmadıysanız bunu açıkça o kişiye söyleyemiyorsunuz mesela? O kişiden hoşlanmamanız o kişiyi küçük düşürmez o kişiyi çirkin kabul ettirmez. Herkes için güzellik kavramı farklıdır diye düşünüyorum bana veya bir başkasına güzel yakışıklı gelen bir başkasına gelmeyebilir. Erkeklerin ısrarcı olma sebebi de belki budur ilk tanışmada gerçekleri söyleyememenizdir kırıp incitmemek adına yapıyoruz diye kendinizi savunurken karşıdaki kişiye hem Saygısızlık yapıp hem de yorucu davranışlar sergilemesine sebep oluyorsunuz. Bu arada "hayatımda kimseyi istemiyorum" derken daha ümit verici oluyorsunuz erkekler pes etmeyi sevmez o istememe sebebini ögrenene kadar azim ederler başınızdan atmak içinde bir mazeret uydurduğunuz da da daha çözüm odaklı olmaya Çalışırız sizin anladığınız şeyde "ısrar" oluyor 😃 neyse ben içimden gelenleri söylemek istedim hepsi şahsi düşüncem ver görüşüm umarım herkes kendine yakışanı yapar. 🙂
İlk tanışmada erkeğin ısrarcı olması onu itici mi yapar?