Arkadaşlar şimdi bir kız düşünün o kızla kavga yapmışsınız o kadar büyük kavga ki aranızda olup biten kavga değil ailelerde bu meseleye kalkışıyor kızın annesi sana kızımdan uzak dur diyor kardeşi senle kavga yapıyor ve kardeşiyle hayla konuşmuuorsunuz o kız yüzünden aranız bozuk. Ve aradan yıllar geçiyor tesadüfen onun instegram storisine bakıyorsunuz hani bilmiyorsunuz baktığınız onun hesabı sonrada kız sana yazar neden baktın storime sende sen kimsin nerelisin diyorsun kızda kendi ismini soyluyor ve onun olduğunu anladiginizda o kızla konusurmuydunuz? Yoksa ya ben senle konuşmak istemiyorum storine yalnisla bakdim derdiniz hangiisni yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yardımcı olun 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Nerdesiniz bebisler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu 3-4 ay kadar önce başıma geldi. Eski konuştuğum kızlardan birinin hikayesine baktım ama onun o olduğunu anlamadım önce. Sonr oda benim hikayeme bakmış. Bana yazdı kimsin gibisine
Sen ne dedin konustinmu peki
Konuştum da birkaç gün konuşunca baya baya yürümeye asılmaya falan başladı. Evlenmiş, çocukları var birde. Böyle bir kızı nasıl kabul edeyim?
Peki seviyormusun kızı
Eskiden severdim ama şimdi sevsem bile olmaz, çocukları olmasaydı şans verirdim ama çocuklar varken olmaz o iş.
Ya oda benle konustu onun için bilmek istiyorum seven insan konusurmu sevmeseydi beni acaba yinede konusurmuydu
Valla aşk herşeyi çözmüyor, yine diyorum çocuklar olmasa neyse ama çocuklu birini alıpta kendimi yakamam
Kocası sevmiyorsa sen Sahip çık
Çıkmam, hem ne sıfatla sahip çıkacağım? Diyorum sana çocuklar olmasa neyse ama çocuklu bir kadınla arkadaş bile olmam ben. Kendisi yavşıyor bana. Allah korusun şeytana uydurur böylesi
Ya bence sen bilerek bakmissin ben tesadüflere inanmıyorum nedense o ne öyle dizimi çekiyoruz yıllar sonra storisine baktı 😂🤦🏻♀️benimki bana diyorki instegram senin hesabını bana gönderdi tanıyor ola bilicegin kişi diye öyle baktım
Demekki seni seviyor hayla onunlada mecburiyetden evlenmis
Adını biliyorum ama evlendikten sonra soy adını bilmiyordum. Kızla rahat bir 7-8 yıldır görüşmedim ben. Instagramı falan yoktu Instagram açmiş, kız bizim köyden ve uzaktan akraba. Öneriler kısmı varya orada gördüm bir bakayım dedim oymuş ama sonrasında bir daha bakmadım da yazmadım da o bana yazmaya başladı. Aklınca beni sığınacak bir liman gibi görüyor ama çocuğu var. Çocuğu olmasa hadi gel görüşelim belki ilerisi olur dersin ama çocuk var çocuk
Seni anlıyorum ama dediğim gibi belkide kizin kocası onu sevmiyor kız zor durumda ola bilir onun içinde sana sığınıyor
Olmaz abi olmaz, hayırdır ben güzin abla mıyım? Yıllar önce aklı nerdeydi? Aşk herşeyi çözer deme, o çocuklar ne olacak? Yarın birgün benden de çocuğu olursa o çocukları sevmeyip kendi çocuğumu seversem olur mu? O çocukların, askerliği, evliliği ve istikbali var. Kendi evladını yetiştirmek iyice zorlaşmış iken, başkasının çocuğuna bakmak ne kadar zordur düşünebiliyor musun? Çocuklar olmasa valla konuşmak isterdim ama çocuklu kadınla konuşmam ben
Hayır konuşmam
Sevdiğin kız olsa peki
Böyle bir olay sonucu daha seveceğimi zannetmiyorum
O benle konuştu
O zaman kendine saygısı yok gururu yok
Herseyi olusuna birakirdim
Konusurmuydin?