Yooo bana yapsın kadınım.. isterse o da yalasın aleti yalarken.. ama sadece kadın.. yoksa benim escinsellerle isim olmaz.. kadında bile seçiciyken erkeklerle isim olmaz.. hatta yok olsunlar.
Tabiki o yüzden güvenmediğin insanla asla... Ama yaptım mı tutkuku yapacaksın.. Peki sen popo ellemeyi mi seviyorsun mesela erkek senin poponu ellerken sen de aynı anda erkeğinin kalcasından mi tutmak istiyorsun
Bunun yasla alakası yok bazıları sınır tabu kural koyar kısıtlı yaşar. Şahsen sınırsız tabusuz seviyorum çılgın uçuk fanteziler renk katar ilişkiye bence
Erkekler neden böyle 20li yaşlarında erkek diye kendilerini çok kasıyor Ama büyüdükçe öyle değil degisiyorlar ve özellikle poposuna izin vermiyorlar birsey yapmaya ben neden izin veriyorum o zaman
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Acaba erkeklere sacma mi geliyor? flortuyle birbirinin popisiyle oynamak?20li yaşında olanlar sanki kendilerini çok kasiyorlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ne demek istediğini anlamadım..
Popo işte got izin vermiyorlar neden ve 20li yaslarinda olanlar daha çok kendini kasıyor ben erkegim diye 20yasinda erkek mi oluyor
Haaa... Ben ellerim hatta ylrm da..
Ok onu yapıyorlar ama benim ona yapmam tuhaf geliyor erkeklere
Yooo bana yapsın kadınım.. isterse o da yalasın aleti yalarken.. ama sadece kadın.. yoksa benim escinsellerle isim olmaz.. kadında bile seçiciyken erkeklerle isim olmaz.. hatta yok olsunlar.
Tövbe yok olmasınlar sevdiğim dostlarım abilerim babamız falan var
Çünkü sen de yaşın büyük 20lerdeki erkekler fazla kasiyorlar
Çok saçma kasmaya ne gerek var tadını cikart , tutkuyu yasa işte. Sevişirken midesiz olacaksın
Yok midesiz değilim
Hayır yani bir miktar titizlikten vazgeçeceksin güveneceksin karşındakinin temizliğine.. tabiki temiz olacak o ayrı ama yok yalamam yutmam dememeli
Ben hastalık riskinden çok korkuyorum bide gizli kalmamasindan saçma sapan şantaj yapanlar var bide psikolojik olarak yorur bu şeyler insani
Tabiki o yüzden güvenmediğin insanla asla...
Ama yaptım mı tutkuku yapacaksın..
Peki sen popo ellemeyi mi seviyorsun mesela erkek senin poponu ellerken sen de aynı anda erkeğinin kalcasından mi tutmak istiyorsun
Evet evet evet
Ooo fantezi sever seniii... ee ne hissediyorsun o an.. Ne yapmak istiyorsun, erkek ne yapsın aynı anda sana
Daha yaşamadım bu hissi ama çok güzel geliyor bana😊
Umarım yaşarsın.. o zamana kadar sabir..
Umarım iyi bir deneyimim olur))
Umarım..😉👍
Teşekkür ederim 😉😄
Oynamak derken yam nedir
Ellemek yani fazla kasıyor erkekler
Bencede gereksiz kasmak
Senin sorunun ne tam olarak
1. Erkekler poposuyla bir kizin oynamasina neden tuhaf karşılar özellikle 20li yaslarinda?
Ve neden bu kadar kasiyorlat
Bunun yasla alakası yok bazıları sınır tabu kural koyar kısıtlı yaşar. Şahsen sınırsız tabusuz seviyorum çılgın uçuk fanteziler renk katar ilişkiye bence
🤷🏻♀️valla 20 yaşındaki erkekler genelde kadın düşmanı ve böyleler
boş ver
Hayyir brnce zevkli bisry olur
30 yaşta artık çoğu diygular oturuyor yerine
Sorun ne anlamadım pek
Erkekler neden böyle 20li yaşlarında erkek diye kendilerini çok kasıyor
Ama büyüdükçe öyle değil degisiyorlar ve özellikle poposuna izin vermiyorlar birsey yapmaya ben neden izin veriyorum o zaman
Popodan ne istiyorsun erkeğin?
Ellemek?
Ondan bir şey olmaz. İlişkin oldu mu?
Hayır:(
İster misiniz?
Birini bulcam ama reelde)
Yani hayır teşekkürler
Reele geliriz inşallah canım birgün
Popişle oynamak?
Evet erkeğin poposuyla oynamak ellemek falan iste
Sevgılının poposyla oynamak istersin 😃
Evet
Neden bunu istersin çeken ne erkeğin popo da🤔
Popo iste🍑
Bnce sızın poponuz bızden güzeldr☺😁
Kadın poposu ilgimi cekmiyor
Ondan demedım popo olarak bizimki sizinki kdr iyi değildir
Snde her erkeğin popoya bakmıyosundr
Popisi güzel olanlara bakiyorum
Her sevgilinin elliyonmu
Sevgilim olmadi
:(
Bu sadece istek, fantezi? 😳😃 hiç mi olmadı oldu da oynadığın mı olmadı
Sevgilim olmadı😅
Hadi canım :)) yaş kac
Olunca hemen bi yoklar tokatlarsın artık😁
20yim
Evet sıradaki hedefim öyle olcak)
20 hımmm :))
Sıradaki derkn:)) ilk hedef neydi
İlk hedeflerim olmadı:(
Neydi onlar:))
Neyle oynuyorlar
Popomla oynuyor benim ama ellemem ya da poposuna dönüp bakmam tuhaf karşılanıyor erkeklere karşı neden böyle
Kim tuhaf karşılıyor elle keyfine bak ama. toplum içinde değil daha detaylı konuşmak ister misin
Erkeklerin de tabuları var bu da sıkıcı
Partner değiştir o halde
Nasıl yani
Adamın go. tune dokunmayi kastetmistim😂
Neden ki
O bana dokunuyor götü. me dönüp bakıyor ben de yaparim
Değişik bir fntzi başka neler var anlatsana bana bire birde
Nasol yani