ayrica gundem ve siyaseti cok takip eden butun gun twitterda gundem okuyan siyaset tartısan komik eglenceli bu tip kizlar hakkinda ne dusunursunuz? en azından en az iki cumle yazin okuyup dusunecegim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kahve arkadaşı gibi Sıkıcı.
öncelikle çok ayıp.. kırıldım, biliniz
Yıkta Bayan dedinmi insna daha naif daha Sosyal muhabbet arıyor insan.. zaten 7/24 erkek arkadaşlarımızla ettşğimiz muhabbeti tekrar dinlemek bayar yani..
ama sürçü lisanım için Affınıza sığınırım
Yok ya ne demek kırılmadım takılıyordum size. Bazı erkekler de böyle düşünüyordur doğrudur haklısınız
O bazıları grubunda olmama sevindim :) Teşekkür ederim.
Kötü bi düşüncem olmaz
20 yaşında Olgun mu
Düşünce yapısı ve kafa olarak yaşıtlarına göre olgun demek istedim
Olgun kız sıkıcı olabilir
Yani olgun derken benim yaşıtlarım genelde şu kızı niye takip ettin diyip kavga çıkaran tartışınca whatsapptan engelleyen olur olmadık her şey için trip atan gündemle çok ilgilenmeyen tipler. Ama bunlar bana aşırı saçma geliyor mesela. gayet insanca sürekli trip atmadan da ilişki kurulabilir ona buna darılmaya gerek yok.
O zaman direkt evlenilecek kızsın sen
Daha flört edemedim ya durun bi o evreyi geçeyim
Sen flört lik değilsin
Napim kocaadam sevgili olmadan direkt evleneyim mi ayrıca bence benden flört olur bakın benim flört tarzım biraz 25 26 yaşındakilere uyuyor ondan yaşıtlarımla anlaşamıyoruz sanırım
O yaşta kiler evlilik bekler artık
Valla o da bana olmaz hedeflerim var daha önümde uzun bi yol var yürümem gereken. Ya bence ben doğru kişiye denk gelemiyorum diyip kendimi avutacağım şu an 😂
Sen 26 olunca 30 lu yaşlar bakar sana
Olabilir. Ya da benim gibi birine denk gelebilirim 22 23 yaşlarımda. Demokratik devletlerde çareler tükenmez
Seçimle mi evleneceksin
😂😂 yani bu gidişle oylama yapıp evlenicem herhalde bi 10 yıl sonra
Sandık başında bekleyim mi
Sandıkları terk etmeyin
Oylar çöpe gitmesin
Evet lütfen bu ciddi bir mesele gerekirse parmak boyası uygulansın
Kaç aday olabiliyor
Aday sınırsız (gerçi zaten çok aday yok) ayrıca barajı da kaldırdım
Yaş sınırı da mı yok
Yok o kadar da değil yaş sınırı var. Neyse ya işin şakası bir yana zamanı gelince düşünürüm. İlla birileri olur herhalde o yaşa kadar. Zaten halimden memnunum böyle olmaktan mutluyum değişmeyi de düşünmüyorum ben böyleyim ama arada bi kendimle dalgasını geçiyorum tabii o kadar da olsun artık
Geç kalma da. Annelik var daha
Bulunmaz nimet
Yalan yemin ederim yalan saka gibi ama iş hep naber bro'ya dönüyor oturup dert çözüp sevgilileriyle barıştırmaya çalışırken buluyorum kendimi
Ahahha sen benim karşı cins olan versiyonumsun sjhddjsj
dökflddmdld ya valla gülüyorum halime geçen bi kız arkadaşa lan siz flörtlerinizle flörtleştiğinizi nerden anlıyosunuz diye sordum. baya oturdu anlattı bana şunları şunları derse eğer şu anlama geliyor sen de şunu yapıcaksın o zaman falan diye oturdum dinledim gerçi bu bilgileri kullanmicam orası belli
Seninle tanışmak isterim kader ortağım 😂😂
😂😂 hiç bulaşma çok fazla brom var liste kabarık. ama barışmam gereken eski sevgililerim var diyosan o hizmette sınır tanımıyorum seni listeye yazayım önünde 68 kişi var. Mhrs'den randevu alsan daha çabuk sıra gelir
Hahahaha yok ya ben sadece seni tanımak istemiştim ama madem liste kabarık o halde üzgünüm beni kaybettin 🥺😊
sen benden daha iyilerine layıksın ya en azından flört etme yeteneği olanlara 🤧 ama hep aklımda bi yerde olucak zamanında bi imposible vardı bu dünyadan bi imposible geçti dicem yerin bende ayrı 😊
Peki o halde gizli üye bende seni unutmicam 😊 yolun bahtın açık olsun umarım iyi insanlara denk gelirsin her ne kadar bir tanesini şu anda kaybediyor olsan bile 😊
Zaten veda konuşmalarını hiç beceremem... Hoşça kal imposible