Güncellemeler
+1 yıl
Beni tehtıt ettiğine dair ss attım onlar yeterli diye düşündüm kızması için ona. Ama ss'leri tekrar oyn atmaktan başka bişi yapmadı. Bi kızı tehtıt etti yani kötü bişi huzursuz etmek istedim ama çok sessizler.
Sizce ne oldu takmadılar mı yoksa kizdı mı ablası ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kaşarın teki olduğunu düşünüdkleri için seni sklememişler. ne biçim karatersiz piclerle takılıyorsunuz haret ediyorum. az bir tipini beğenmeyin hemen yavşıyorsunuz sonrada gelip ağlıyorsunuz...
Yooo düzgünce kardeşine sahip çık yazdım burada haklı olan benim. O seslerle mahkemeye bile gidebilirim
Sslerle*
Ablasına böyle dedim, Abla ben ondan çok küçüğüm ama böyle kısıtlayıcı şeyler yaptı hep hiçbir şey de değiliz ama böyle üstünlük tasladı konuştuk biraz. Abımı buldu tehtıt etti beni. Hatta zorla telefonumu alıp abimin numarasını aldı. Özür dilerim rahatsız ettiysem ama ben üzüldüm ve çok korktum bir şeyler yapabilirdi. ondan ben de bulup bişi yapmasın diye söylemek istedim teşekkürler.
Sslerde de abini arıcam şunla bunla konusmayı keseceksin yazıyordu ne hakkı var?
Daha kötü sarkıntılık yaptıgı ssler de var ama atmadım erkeğe de her şeyi anlattım ablana dedim o da engellemiş
Ataerkil bi yapıları mı var
Çocuk zaten serseri alışmışlardır ama demek istedim
kayıtları al avukat arkdaşım var kadın. bu tarz şeyler yapanların yeni yasalarda hayatını kaydırıyorlar kendi kaybeder
Nerde yaşıyo ki o avukat
burdan şehrini falan yazamam zaten bu sitede o da...
Başka şehirden avukatı napıym saol. Zaten riskli tek hakaret eden vs. O değil
Ablası niye takmadı sence illa kardeşin bnle ilişkiye girdi mi diyim
sen hangi şehirdesin ki?
Mesaj yazdım sana bunu
Onu ablası mı düzeltecek? Yol ver
kardeşin beni tehtıt etti sahip çık dedim. Sorun nedir dediğnde. cevap da vermedi. Erkeğe de yazdım bişi o da okuyup engellemiş beni. Pp'si gitti. Engelleşmiştik normalde ama wpden engellememiş dıceklerimi deme fırsatım oldı. Nası bişi demez çok saçma huzur bozan bişi. Ne diyim illa kızması için kardeşin benle ilişkiye girdi mi diyim