Birden bire evlilik kararı aldıysam eğer hayatımda mutlaka çok sevdiğim bir adam vardır o yüzden bu kararı almış olabilirim diye düşünüyorum ben. Yani insan genelde böyle önemli bir kararı ciddi bir yola girdiği zaman alır diye düşünüyorum ben. Sevdiğinden emin olduğu zaman. O insanın doğru bir insan olduğunu anladığın zaman.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Libido yüksekliği. He evlendik de ne oldu? Ucretsiz geçiş. Evlilik kadına angarya. Erkege bedava. Asik ve saftirik olmali insan ya da zorla evlendirilmiş falan. Yani tabiki şükürler olsun ama. Genclik gitti elden. Goncadir ilk hali bütün güllerin.. ama ben malim. Evlenmemis olsam gider yine evlenirdim. Neyse yanlış anlasilmasin zinaya karşıyım diyorum ya libido... yerinde durmayı beni rahat birakmayi bileydi... evlenmeden önceki zamanlarda artık yoldan gecene aşık oluyor idik işte öyle bir şey ben niye böyle anormaldim ve şimdi niye bu kadar klasik bi kadın oldum.. 😂 bosverin beni. Evlenin.
Bana verdiği değeri hissettiğim kişiyle evlenirim, net. Çünkü size değer veren kişi sorunları çözmeye odaklanır konuyu hemen ayrılmaya getirmez. Merak eder. Önem verdiğiniz şeylere dikkat eder. Yorgun da olsa vakit ayırır. Ilişkide bunlar gerçekten önemli şeyler