Yaş, iş, aşk, düzen kurma, çocuk yapma vs. Ne tür nedenler sizi evliliğe iterdi?

Hayatımı aşık olduğum adamla birleştirip artık akşamları onun kollarında uyuyup sabah onun yanında uyanmak istiyorsam evlenmeye karar vermişim demektir
6 ay önce evlenmiş biri olarak söylüyorum. Sevgili hayatı başka evlilik bambaşka. Evlendikten sonra farklı bedenlerde tek ruh olursunuz. Onun size sizin ona ihtiyacıniz olur. Kavganiz bile tatlı gelir. Eşimle karşılaşmadan önce evliliği düşünmüyordum bile hatta tiksiniyordum.. ama işte asla asla dememeli insan
Aşık olmak mutlu olmak başka nedeni olamaz. her gün eşim ile uyumak birlikte uyanmak onunla zaman geçirmek ve ömür boyu yaşamak tabi ki de ama hayal
Cevap
7Cevap
Evlilik kararını aldıran şey olsa olsa aşktır bana. Aşk haricinde böyle bir deliliğe imza atılmaz diye düşünüyorum
Tek nedeni olur o da aşık olmuşumdur.
Aşk/sevgi
En son sırada mantık olur ama onu istemiyorum
Sevdiğim insanla hayatımı birleştirip kendi yuvamı kurmak evin içinde çocuk sesleri ve o sıcaklığı hissedebilmek için
Hayatımı yalnız geçirmek istemiyorum. Gerçi evlensen de yalnız kalmayacağına dair garanti yok. Aşık olduğum için evlenirim.
Seviyorsam, onun bana iyi bir eş olacağına ve çocuklarıma baba olmaya layık olduğuna eminsem evlenirim.
seviyordum. onsuz bir yaşam düşünemiyordum. birlikte yaşamak istiyordum. bunun tek çaresi evlenmekti. evlendik
Açıklamada yazanların hepsi dahil iş hariç 🤣 Birde rahat rahat gezecek en yakın arkadaşımı bulmak , bu çok önemli 😀
Sevdiğinim insanın iyi bir baba olacağı düşüncesi evlilik kararı aldırabilir.
Çocuk. Bir gün çocuk sahibi olma isteğim ağır basarsa evlenirim 😂
Çocuk olabilir ya etrafımda nerdeyse bekar arkadaşım kalmadı çoğu evli ve çocuklu
O kişiyle ömür sürebileceğime inanmış olmam.
Aşık olmam seviyor olmam
Sevdiğim adamla düzenli bir hayat istemem
Ve tabiki bebek istemem
Aşık olduğum kişiyle aile kurmak ömrünü veriyorsun ya
Sevdiğim kişiyle hayatımı paylaşmak kısacası aile kurmak
arkadaşlarım akrabalarım he ryere eşlerıyle çocuklarıyla beraber gelıp ben yalnız kalıyorsam derhal evlenmelıyım
Sanırım çocuk sahibi olmayı istemek
Sebebi olmazdı evlenirim kimseye de bir şey demem.
Birinin beni ölümle tehdit etmesi olurdu.
Cinsellik ya da çocuk yapmak, sevgi görmek filan
Her konuda beni tamamlayabilen anlayışlı ve hoşgörülü bir kadına aşık olmak
ben aşka aşığım o yüzden karşıma gerçekten seveceğim biri çıkarsa mesleğimde olacak zaten düzenli güzel bir hayat kurmak isterim 🌸💕
Sevdiğim için tabikide
Çocuk yapmak ve Kurulu bir düzenim
Çok sevmem olurdu herhalde
Doğru kişiyi buldum demektir.
Bir değişiklik olsun diye hahaha.
Doğru insan, doğru zaman
işte bu o adam! demişimdir
Erken düzenimi ve aile kurmak.
Aşk.. aşık oldum ve evlendim
Sevgi ve düzen olurdu
Yanliz kahve icmemek
Aşık olursam evlenirim