Açıkçası düzgün bir maaşa sahip olduğun zaman evlenmeyi düşünüyorum yani her şeyden önce abin evlendi onun bir hayatı var tabii kendisiyle anlaşamıyoruz karısı ile anlaşamıyoruz Ben bedensel engelliyim Çünkü iki gün sonra Allah gecinden versin anneme babama bir şey olduğu zaman ister istemez onların eline kalmak istemiyorum başında birisi olsun istiyorum ama tabi hayırlısı ise olur hayırlı birisi ise olması lazım.
Bana karşı aşırı anlayışlı biri olmalı ve en önemlisi de çocuklarıma nasıl bir baba olacağı çünkü bugün taş devrinden kalma , cahil , kızım , kardeşim sevgili yaparsa ağzını burnunu dağıtırım ve seninde abin benle olduğunu duyarsa seni dovmekte haklı diyen aşırı fazlasıyla toksik olan birinden ayrıldım. bu kadar hala böyle mallar var
21 yasinda evde kaldı bu kız dediler, toplum baskısı yüzünden evlendim. Neyse ki kocama aşık oldum da iki tane pırlanta gibi oğlum var her şeye bedeller ölürüm onlar için 🥰❤️
Çok seversem, çok sevilirsem, çok iyi anlaşıyorsak, çok iyi arkadaş isek, çok iyi iki yakın insan isek vs, birlikte hayatımızı paylaşalım gibi gibi düşüncelerimiz olursa.