Konuştuğum adam evli çıktı, Seda Sayan'ın dediği gibi kimliğine mi bakmalıyız?

bu adam beni dişçide gördü kolyemde adım yazıyo adımı ordan görmüş ve ben dişçiden ayrıldığımda o kolyeden yola çıkarak rizedeki bütün buselere bakmış profillerine felan umudu kesip en sonunda bulmuş ve istek atmış ilkte tanımadım sonra konuştuk tanıdım onu felan filan işte konuşuyoruz 3 4 gün geçti mesajlaşarak konuşuyoruz inşaat şirketleri varmış ve sürekli işteymiş her gün (bahane olarak gelmişti banada) buluşmak istiyorum merkezde bir yerde kendisinede belirttim sürekli aliem görür akrabam görür yok şöyle olur böyle olur rahatsız oluyorum aliemin kulağına giderse gibi gibi şeyler söylüyordu sesli bile konuşmuyordu benimle sürekli seslide ne konuşucaz ki felan diyordu 24 yaşında bu anlattığım şahıs işte bende şüphelendim tabiki 24 yaşındaki adam bekar bide neden bu kadar aliesinden korksun endişe etsin bide bu buluşma konusunu açtığımda beni evine ve arabasına davet etti bende onu söyledikten sonra zaten soğudum gitmedimde buluşmaya bir dahada açmadım ve konuştuğumuz sıralarda bir kadın vardı birde bebek fotorafta onun ablası olduğunu söyledi facebooktan görmüştüm araştırdım baya adamı çünkü kimin nesidir felan diye o kadın karısı o bebekte çocuğu çıktı gerçekten böyle insanlar varmış dünyamızda kimse inanmasın seda sayanın dediği gibi t. c kimliğine bakın bekar yazıyorsa bizimdir evli yazıyorsa onlarındır

Konuştuğum adam evli çıktı, Seda Sayan'ın dediği gibi kimliğine mi bakmalıyız?