Hamarat erkek sizin gözünüzde evlenilecek erkek midir?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hamarat erkek sizin gözünüzde evlenilecek erkek midir?
Evlenilecek erkek olup olmadığını belirlemek için sadece bu tek özellik yeterli değildir. Evlilik, çok daha geniş bir perspektifte değerlendirilmesi gereken bir konsepttir ve birçok faktörü içerir. Evlilik için hamaratlık gibi beceriler elbette önemli olabilir, ancak evlilikte başarılı olmanın daha derin ve çeşitli unsurları vardır. İyi bir evlilik için saygı, iletişim, anlayış, uyum, güven, duygusal bağ ve birlikte zaman geçirmeye değer benzer ilgi alanları gibi pek çok faktör önemlidir. Evlilik, iki kişinin duygusal, sosyal, maddi ve ruhsal açıdan uyumlu bir şekilde bir araya gelmelerini gerektiren bir süreçtir. Bu nedenle, sadece "hamarat" olmak veya sadece belirli bir özellik üzerinden değerlendirmek, evlilik için yeterli bir ölçüt olmayabilir. Her bireyin ihtiyaçları, beklentileri ve değerleri farklı olduğu için, bir ilişkiyi değerlendirirken çok daha kapsamlı bir yaklaşım benimsemek önemlidir.
Ben de hamarat biriyim kesinlikle yemek hazırlama çamaşır ev temizliği gibi işlerde kadına muhtaç değilim. Bazen kadın hastaniyor hatta ölebiliyorda
Hamarat erkek kadının yokluğunu çocuklara evin dağınıklığı ile belli ettirmez
Eşiniz olacak kişi şanslı o zaman. Bu devirde erkekler böyle ilgili olmaz eşi ile. Yani evlenince bile sadece yan gelip yatarlar. Bence eşlerine yardım edebilirler her konuda..
Ben kadınımı sultan ederim. Benim olacak hanım Başımın tacı gözümün nuru Allah'ın emaneti olan bir insan tabi ki şanslı olacak
Bu devirde dediğiniz. Kastettiğiniz erkeklerden miyim?
Evlendiği için pişman olmayacak?
Tam tersine beni bıraktı gittikten sonra benim gibi biri bir daha bulamadığı için kafasını duvarlara vuracak
Asla değil.
Hamarat olup denyo olanlar ne olacak?
Hamarat olup sadakatsiz olanlar?
Hamarat olup ÖKÜZ olanlar?
Hamarat olup saygısız olanlar?
Hamarat olup adam olmayanlar?
Hamaratlık dedikleri basit şeyleri yapamayan insan bile olamaz.
Gerçi ülkemizde yemek yapmayı bilmeyen pasaklı kızlar var. Bu durumda bunlara ne demek lazım?
Cevap
18Cevap
Keşke bazı şeyler hamaratlık olsa. Tek başına yetmek hamarat olmak.
Hayır diyen kız işleri hep kendi yapmak isteyendir 😄
Öyle birini bulsam valla basarım nikahı ona smsksmlss
Öyle bir erkeği bu devirde bulmak çok zor ya. Şimdiki erkekler ne yazık ki öyle değil. Eskiden kadına daha çok değer verirlermiş yani saygı çok daha öndeymiş. Şimdi ne yazık ki öyle değil..
Ben inanıyorum bizler çok güzel insnalara denk geleceğiz
Ben mesela çok güzel yemekler yaparım, temizlik desen baya titizim,, ev içinde yardım etmeye severim, kadınlar daha ne ister 😅
Hem evet hem hayır, duruma göre değişir. Karakterli olmasını hamarat olmasına yeğlerim.
Hamaratlık evlilik için tek başına yetersiz bir unsurdur. Bir insanla yemek yapabildiği, çamaşır yıkayabildiği, ütü yapabildiği için ev-le-nil-mez😀
Kızlar zaten yemek yapmayı sevmiyor bırakın erkekler yapsın 💅
Sadece hamarat diye evlenmezsiniz dış görünüş önemli
Yemek ütü çamaşır her işimi yaparım ama kadınlara böyle erkek yaramaz net
Ben hamaratım hamd olsun. Evlilik düşünmüyorum
Bir erkeğin hamarat olması evlenilecek erkek olduğunu göstermiyor
Evet bir de temizliği güzel yapıyorsa tamamdır
Evet. Hem hasta olduğunda fazla yorulmak zorunda falan kalmazsın sana yardımcı olur
Aynen o açıdan bence çok iyi. Hem erkek diye illa yan gelip yatacak diye bir kural yok. Bence erkek dediğin eşine her konuda yardımcı olmalı diye düşünüyorum ben..
Hasta olunca?
Yani evin tadilatlarını yapan birini kim istemez ;)
ev işlerinede dışarıdan usta çağırmasın bi zahmet
Evet kaçırmamak lazım
Önceden böyle düşünmezdim ama bence mükemmel bsy
Evet evlenilir
Sırf hamarat olduğu için evlenilmez.
Kesinlikle her şeyi yaparım maşallah 😂😂
Ne konularda hamarat olduğuna bağlı skdjs
Hamaratlıktan kastın nedir?
Nikah basılır birde beşiktaşlı olsun çok güzel
Aklı belden asaga olmayan her erkek degerlidir
@Ziyechh tamam kanka gidebilirsin
@Ziyechh yanlış anlamada bu tiple bu özgüven bı hastalık belirtisi
Tabi ki, başka ne olacağdı😂
Varsa bana da bi tane. 🌸
Kaçırma derim sana da sadıksa
Bu şekil gruplandırmak pek hoş değil
Hayor
Yani size göre öyle olmaması gayet normal. Ama kadınlar böyle hamarat erkeklerden çok hoşlanıyor. Yani bir kadının kalbini kazanmak aslında hiçte zor değil diye düşünüyorum bir erkek için..
Çok iyi alabilir miyim öyle bir tane
Evet
Evet
Evet
elbette
Evet
Tembel olmasından iyidir
evet
hayır :)
Hamarat olsun
Öyledir
Evet