Kullanılmış olabilirm. Her şeyini anlatcak kadar sevdim ama herkese anlatma diyen kullanırlar diyen bana karşı kullandı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
milletle yataklarda naparsan yap tabiki hak ediyorsun bu lafı kardeşim? yapmasaydın
Yuh sana
Bi değerim var insanım.
+Ne bakıyorsun lan izmarit?
-Akıllı ol Memati!
Aa kurtlar vadisinden mi geliyor bu laf onu çok izliyor zaten
Yok canım izmarit kullanılıyor zaten de aklıma geldi :D
Hayır böyle bir replik mi var diye sormuştum
İşte o repliği yazdım aynen değiştirmeden direk yazdım
selam hanfendi bence o kişi senin acını arıyor gibi
Her şeyimi biliyordu knk arayacak bişi yok ki :(
O zaman seni kullanmak için dir
Yahu su ergenlikten bi çıkın
Ne alaka unutamıyorum
Neden bu kekolarla biirliktesiniz?
Değilim çok oldu bu olay unutamıyorum
İntikam almak istiyorum
İzmarit yedirmek felan istiyorum
Her şeyi açıklamak zorunda değildin
Maalesef. Ben onun hakkında hiçbir şey bilmiyorum h bir şey anlatmadı ama benim hayatımı bildi baştan sona. Sonra ders vermeye kalktı sonra hep kullandı bana karşı. İki yüzlü anlatma herkese kullanırlar diyen bana karşı kullandı
Geçmişini unut kimseye anlatma kimse sütten çıkmış ak kaşık değil herkesin kirli çamaşırları var sonuçta
Kucaktan kucağa gezen kadın sokaklara aittir. Ne yani seni evinin hanımı mı yapacaktı?
Yav he geçmişimde onlar ve tövbe etmiş iyi bir kızım. Öküz ve hemen anında karar veren o. Ev hanımı yapmayı bile bilmezsiniz siz. sevgili olmadıgımız halde bana cezalar kesmeye çalıştı. Ne biçim bir eziklik bu. Ben ona her şeyimi anlatım o tek bir şey anlatmadı.
Sana tavsiyem grup seks bile yapsan söyleme. Çünkü hiçbir erkek kadının geçmişinde yaşadıklarını öğrendikten sonra o kadına değer vermez
Döl kovası olmuş bir kadına, erkek saygı duyamaz
O her haltı yemiş. Cinsiyeti yok bunun ben ona saygımı bozdum mu
Kadının geçmişine erkeğin geleceğine bakılır
İşte buna inanıyor musun o da bu kafada. Ben erkeğim yaparım diyordu garip.
Evet doğanın kanunu bu
Öyle bişi yok sallama herkesin geçmişine bakılır
Nerden öğrendin bu sığ fikirleri
Sen de kendini böyle avut
Benim sadece geçmişime bakıp beni kullanıp hor görüyorsa ister istemez gözünde değersiz oluyorsam bile ben bunun intikamını alırım. O zaman kim kimden üstünmüş görürüz :) görürüz doğanın kanununu
İşte artık bir gizemin kalmamış oda sallamış
Napabilirm
Kıskandıracaksın ya da seksi pozlar verip hikayene koyacaksın
Umrunda değilim. Sadece sevgili olmadigimiz halde sevgi mi bıraktın adı altında cezalar kesmeye çalıştı keko
. Vurup kaçmışlar demi diye suratıma vurdu. İlk başlarda kullandıgını çok anlamadım ama sonradan çok kötü oldum kalbim sıkışıyor hatırladıkça. İzmarit yedirmek felan istiyorum napabilirim intikam istiyorum. Çok laf ettim zaten ama izmarit demesine bi türlü laf bulamadım. Közüm var ablasını biliyorum ona anlatmak istiyorum. Bir de iş yerindeki patronunu tanıyorum adam ona verirsem her şeyi yapmaya hazır biriydi bikız tanıstırdı onla beni bırsk onu bunla konuş demişti. Hatta işten kovsun mu felan dedi. Bilmiyorum patron napabilir ki. Ama ben tövbe ettim zinaya patrona verip onu attırma gibi şeyler yapamam. Onun dısında arabasının radyosundan en yakın arkadaşının numarasını alıp sks yapıyor bu felan demiştim. Ona da rezil oldum sayende gözünde kötüyüm felan dedi.
Bak bu ruh hali kötüdür yine sen zarar görürsün gibi geldi bana otur sakince düşün onun canını en çok yakacak şeyi bul yap. İstersen senle arkadaş olalım