Bana bakan çocuğa istek attim?

İş yerinden benden 5 yaş büyük biri var. 28-29 yaşında. Sürekli kendisini bana bakarken buluyorum. Karşılık olarak ona baktığımda ise bakışlarını kaçırmıyor ve saniyelerce bakisiyoruz genelde hep gözlerini kaçıran ben oluyorum. Bazen Ona baktığımı fark edince gülümsüyor falan, çok fazla muhabbet imkânımız olmuyor ama ilk hafta bana benim hakkımda tanımak amacıyla çok soru sordu. Aradan 4 hafta geçti ve Instagramdan ona istek attım ve geri döndü. Fakat aradan bir hafta geçmesine rağmen bir şey yazmadı ayrıca ilk takiplestiğimiz gün haricinde hiçbir storyme bakmadi. Ama Instagramda aktif yani , aktif olmasına rağmen bakmadı. Hayatında birisi yok ve takip ettikleri arasında da kız neredeyse yok. Sizce neden böyle davranıyor, ya da bu konuda benim yapmam gerek bir şey var mı ki

Güncellemeler
7 ay
Arkadaşlar adam sözlü çıktı , yani ben yokken onun nişanlı olduğu konuşulmuş iş yerinde ve benimle neden takiplestigi hakkında dedikodu dönmüş. Benim için, onun tavırlarını yanlış yorumlayıp istek atmış olabilirim gibisinden dedikodu dönmüş. Demişler işte arkadaşıma; kıza söyle çıkarsın onu takipten diye çünkü is yeri sahibinin arkadaşıyla nişanliymis. Sonra da boş ver biz çocukla konuşalım çocuk çıkarsın onu demişler. Yani bu konuda ben kendimi rezil olmuş insanlara
Bana bakan çocuğa istek attim?