+1 yılSenin gibi olan kızlar cidden Çok kötüsün lan. Hesabı kitlemek için lavaboya git, ödemedi diye ayrıl, ondan sonra kadın erkek eşit olduğunu idda et yersennnnnn çakma feministler. Erkekler parası için kendisiyle birlikte olan kızları takılmalık olarak görür. Çocukla parası için birlikte takılmışsın. Çocuk parasını sana yedirmeyerek iyi yapmış. Siz kızların amacı zaten bütün hesapları kitleyebileceğin birini bulmak. İkinci buluşmanız garanti mi de ilk buluşmada tüm hesabı ödesin? Enayi mi? Ya sen ilk buluşmalarda hesap ödetip bir daha görüşmeyen biriysen? O yüzden çocuk sana parasını yedirmeyerek sonuna kadar iyi yapmış.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıleğer maddi durumu yoksa doğru bir davranış bence , açıkcası durumu varsada yapılmasında sıkıntı olmayan bir şey ama ilişkinin başında biraz absürt kaçmış tabi , beni yapılmasından daha çok gizli yapılması rahatsız ederdi , bence yemekten önce rahatça ve dümdüz bi şekilde alman usulü ödemeyi sormalı ya da haber etmeli
00 Yorumla
+1 yılHoş bir davranış olmamış. Ben de olsam soğurdum ama flört ettiğiniz insanın maddi gelirini az çok her insan tahmin eder. Buna göre de sürekli hesap ödemesini beklemek bencillik olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman ödeyecek diye bir şey yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSiz haklısınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılCimri biriyle olmaz zaten gadası
00 Yorumla
+1 yılÇok basit bir denklem; benimle bulusursun yediğini içtiğini öderim, hatta alışveriş yaparsın. Sonra karşılığında yatağıma girer beni tatmin edersin taksi paranı da verir evine gönderirim.
Ha yok diyorsan ben iki eşit insanmışız gibi bir ilişki yaşamak istiyorum. Hesabı da Alman usulü öderiz, birlikte bir şeylerde alırız. Ya da bir sen ödersin bir ben.
Kendi ayakları üzerinde durabilen kadınlar benim eşitimdir ve sevgime layıktır. Sevgililik adı altında etini pazarlayan f*hişeler değil.
19 Yorumla- +1 yıl
Hiç bunları yapmadan taksi parası bile almadan veren kızlar değersiz olıyor o zaman bu kafaya göre
- +1 yıl
@bent2393933 devamını okumadın galiba?
- +1 yıl
Valla siz erkekler öyle kadınları uzuyonız hep bende öyleyim sürekli sevgilime hesap ödeten biri degılım için rahat etmşyo ama mutsuzum öyle kızlar hep mutlu bi terslik var
- +1 yıl
@bent2393933 öyle kızların zihinsel dünyası sadece materyal odaklı olduğu için manevi ve duygusal şeylere ihtiyaç duymuyorlar. Başkasının cebinden iki kuruş para harcasın mutlu oluyor. Kendi ayakları üzerinde duran, bir kişiliği ve gururu olan bir kadınla aynı beklentiler içinde değiller. onlarin mutluluğu daha kolay. İğrenç yaratıklar insan onuruna leke sürüyorlar.
- +1 yıl
Ben ogrenciyim param yök ama harçlılıklarımdan ödüyorum yani hesabı falan sürekli erkeğim ödemesi sacma
- +1 yıl
Ama işte mutlu degılım yine de yani erkekler nankor
- +1 yıl
@bent2393933 genelleme yapman hoş değil benim kız arkadaşımda senin gibi elini cebine atmayı bilen gurur sahibi olan biri. Birlikte çok mutluyuz çok iyi zaman geçiriyoruz.
- +1 yıl
En azından değer biliyon bennn sevgilim değer bilmiyo
- +1 yıl
@bent2393933 konuşmayı denedin mi?
+1 yılBir daha görüşüp görüşmeyeceği belli olmayan birine neden yediğini ödesin. Flört yani sevgili değil, eş değil, nişanlı değil. Şekil a da Gördüğümü üzere ota bka ayrılabiliyorsun. Kendini bu şekilde küçük düşürmüşsün. Dışarda asalak gibi hangi erkeğe yapışsam diye bekleyen tonlarca kız var. Her yemeğe çıktığını öderse evin yolunu bulamaz. Gayet doğru yapmış. Sen kendini ayrılarak küçük düşürmüşsün
10 Yorumla
+1 yılBak gerçekten çok samimi söylüyorum sonuna kadar HAKSIZSIN. Bak ne güzel ilk buluşmada ödemiş ama sonrakinde asla kimse senin yediğini ödemek zorunda değil kaldı ki zaten ekonomik bunalımların herkesi sardığı dönemdeyken gerçekten insanların senin yediğini içtiğini ödeme sorumluluğu olduğunu düşünmen kötü bir hata
10 Yorumla
+1 yılIyi yapmışsın. Erkek masada hesap birakir mi? Arkadaş ortamı degil sonucta. Kadın o an üzerinde para taşımıyor olsa ne duruma düşerdi. Bende bayan arkadaşıma yemek ismarlatiyordum. Ama yine de gider öderim. Konu para değil erkek ağırlığını heryerde korumalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
u +1 yılAynen soğumakta haklısın bence. Bende olsam bende soğurdum şahsen. Öyle cimri bir insanla olamazdım şahsen ben ya. Üçün beşin hesabını yapan bir adam ile ne ömür geçer ne de başka bir şey. Yani en azından ilk günden hesabı sana ödetmeseydi kim olsa şahsen öyle birinden soğurdu diye düşünüyorum ben çok ayıp etmiş.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir de bu çıktı başımıza. Lavabodan geldiğinde hesabı isteyip kendi yediklerinizi ödeseniz tamam da işgüzarlık yapmış ezik gibi. Hatta gibisi fazla tam bi ezikmiş. Bu erkekler de erkekliklerini unuttu iyice feminen bişey oldular. Erkeğim diye gezmesin bunlara etek verelim birer tane.
00 Yorumla
+1 yılKardeşim benim şahsi görüşüm ;
Hiç hoş bir davranış değil , ben yeri geldi arkadaşlarımla , param oldumu ben verdim olmadımı onlar verdi , hiç alman usulü bir arkadaşım olmadı samimi gelmiyor.
Hiçbir kıza hiçbir şekilde hesap ödettirmedim , ben utanırım dostum Allah’ ın bir emaneti yanında yiyeceği içeceği zaten nedir ki? Ben şahsi görüşüm kıza hesap ödetmeyi hoş bulmuyorum he bunu art niyeti çevirir o farklı.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyıp etmiş yani konu gerçekten para değil bu erkeğin sorumluluklarından biri gibi bir şey kimse yolma gözüyle bakmasın sen tuvalete gitmişsin yani ödeyebilir inceliktir bu parası olmasa zaten yemek yemeye çıkmazdı resmen ayılık etmiş çok iyi yapmışsın
10 Yorumla
+1 yılyani sana alman usulü yapıyoruz dese ayrılmyacak mıydın :)
madem sorun para değil neden rahatsızsın. sen yokken yaptığı için mi? bence hayır. eğer öyle olsa ilk cümlende devamı gelmedi demezsin.
20 YorumlaHaksız değsin bana da böyle yapılsa bende kaldıramam
01 YorumlaHaksızsın denilemez kendi tercihin bana kalsa ben bu şekilde tercih ederdim. Arada benim içimden gelir ben öderim, aynı şekilde o öder. Yine dediğim gibi herkesin kendi tercihi ben böyle tercih ederim
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok haklısın. Derhal bütün hesapları kitleyebileceğin birini bul. İkinci buluşmanız garanti mi de ilk buluşmada tüm hesabı ödesin? Enayi mi? Ya sen ilk buluşmalarda hesap ödetip bir daha görüşmeyen biriysen?
10 Yorumla
+1 yılHaksizsin. Konunun para oldugunu sananlar var demissin ama soru da detayda parayla alakali. O adam senin cuzdanin mi?
40 Yorumla
+1 yılOlması gereken o sözlünde nişanlında olsa Alman usulü daha uygun ayrıldıktan sonra yediklerinizin içtiklerinizin eğlendiklerinizin parazının lafı olur o yüzden Alman usülü her zaman uygundur.
20 YorumlaKesinlikle haklısın.
normalde alman usülünü savunan biriyimdir. Ya da bir o bir sen gibi.
ama hıyar sen lavobaya gidince insan nezaket icabı hesabı öder. Yediklerini ödemek nedir ya. Bravo 👏
00 YorumlaBence biraz saygısızlık yapmış sen lavaboya gittiğinde değil sen ordayken anlaşarak ödemeniz lazımdı. Bu ödeme işleri her zaman karşılıklı olur. Her şeyi ona ödettiremezsin. Senin de bir şeyleri ödemen gerek. O yemeği mi ödedi senin içecekleri ödemen lazım.
11 Yorumla- +1 yıl
bende böyle düşünüyorum , alman usulü daha mantıklı zaten ama gizlice yapıp konuyu açmaması saçma , yoksa alman usulünü geç o gün yanında yoksa diğer taraf bile ödeyebilir , ama her seferinde bir kişinin ödemesi sinir bozucu geliyor , benim sevgilim olsa her seferinde ne öderim ne ödetirim
Gizli Üye(18-24)+1 yılhep ayni sorular hep ayni cumleler bikmadiniz yillardir ilgi cekmeye calismaktan ya para sorun degilse kes o zaman sesini ne soru aciyon burada bizene ya
40 Yorumla
+1 yılKonu burada para değil. Şu erkeklerden bazıları canım mı. İyi ilişki istiyorlar ama centilmen değiller. Bugün iki kuruş ödemeyen ilerde başka karılara yedirir. Erkeklerin de ya
00 Yorumla
+1 yılHaklı DEĞİLSİN. Hatta çocuğun adına sevindim.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılhaksızsın. çocukta snei denemiş büyük ihtimalle. yiyicimisin yoksa hayatı bir noktad artak yaşamaya hazırmısın diye. ayrılmakla iyi yapmışsın kurtulmuş adam
10 Yorumla Hesabı her zaman kadınlar ödemeli bence, alman usulü nedir lo
13 Yorumla
Soran+1 yılSeni engelliyorum
Soran+1 yılAbuk subuk insanları moderator yapmışlar
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Birde üstüne seni zikmeye kalkmasın beleş beleş 🙀
04 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yılTerbiyesiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk görüşemede hesabı ödediyse sonrakinde alman usülü yaptıysa sıkıntı görmüyorum haksız olan sensin hayatında ne yarın var ki hep o ödüyecek sen kimsin m. git ayrıl aslan kardeşim senden iyisini bulur zaten
00 YorumlaBence haklisin.. nezakettir bu sonucta. ben hiç hesap odetmedim şimdiye kadar fakat suistimal edenler de oluyor
00 Yorumla
+1 yılHesabı erkek öder ama bu demek değildir ki, kadınlar ödemez. Bi' hesap için ayrılmak doğru değil ama sen bilirsin.
00 YorumlaEvet konu para ve sen parazit olmayı denemişsin adam da izin vermemiş. :D :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Haksızsın. Kimse sana bir şey ısmarlamaya mecbur değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılburası Almanya değil aslanım öde hesabı diyecektin :)
10 Yorumla
+1 yılSenden kurtulduğu iyi olmuş anlamış senin kalibreni :)
10 YorumlaHesabı hep erkekler ödeyecek diye bir şey yok, doğru olan herkesin kendi yediğini ödemesi.
10 Yorumlahesaptan bahsediyon konu para değil diyon he apla hee sen haklısın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İyi ki ayrılmışsın. Yazık olacakmış ona yoksa 😃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılSen hesabı kitlemek için lavaboya gitmişsin, adam yememiş. Eşin değil yani flörtün, neden ödesin?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuman çok normal. Küçük hesaplar yapan insan herkesi soğutur..
00 Yorumla Sen lavabodan çıktıktan sonra bari bunu yapsaymış herkes kendininkini ödesin diyip
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Yaw bi erkek de 2 kahveyi ödeyemiyorsa kız neyine
Paran yoksa kız ödesin00 Yorumla
+1 yılSürekli adam ödemesi doğru değil bence de ama bu şekilde yapması tamterbiyesizlik. olmus
00 Yorumla
+1 yılbende kaldıramam o ne öyle çek git kız kafasına çantayla vursaydın
00 Yorumlaİlk buluşmada yapması şık olmamış yani direkt ön yargı oluşturur.
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada hoş olmamış sonraki buluşmalarda öyle yapmalıydı 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf bu nedenden ayrılacaksan ayrıl bence senin de bu kafada olman çok saçma hayat pahalı belki parası yok belki cimri olabilir yani
00 YorumlaEn iyisini yapmissin. Uzmanlar bile soyluyor seven adam kadinina para harcamak ister. Harcamak istemiyorsa sevmiyordur bu kadar basit
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha flörtsünüz yani ortada hic bir sey yok niye hepsini karsilasin?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Adamı tebrik ediyorum
110 Yorumla- +1 yıl
Karşındaki kadın lavaboya gittiğinde sadece kendi hesabını ödeyeceksen hiçbir kızla evlenemezsin zaten konu paradan bağımsız 😁
- +1 yıl
Parası yoksa yemek yemeyecek kendini bilecek
- +1 yıl
Fenalık değil bu kadında illaki içinden gelir öder ama flört döneminde eğer erkeğin ağırlığını hissetmiyorsa neden devam etsin ki erkek biraz ağırlığını koymalı hesabıda ödemeli alman usülü yapacaksa davet etmesin ayıp yahu sizin görevlerinizi size biz mi aşılayacağız
- +1 yıl
Burdaki konu para üzerine olduğu için konuşuyorum ve evet erkeğin ağır basması lazım sen aynısını yap bakalım hangi kız yanında duruyor görürüz 😁
- +1 yıl
Arkadaş algılarında sıkıntı mı var hesap ödemek erkek için kibarlıktır erkeği erkek gibi gösteren unsurlardan biridir birinin senin erkekliğine laf ettiğini düşün işte bu da o erkekliğe dahil olan bir davranıştır sen galiba hiç flört etmedin edersen öğrenirsin konunun para olmadığını 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ilk buluşma da yapılmamalı. Konu para değil. Hoş bir şey değil bence.
00 Yorumla
+1 yılHesabı kitlemek için lavaboya git ödemedi diye ayrıl ondan sonra kadın erkek eşit yersennnnnn çakma feministler
10 Yorumla
+1 yılÇok iyi yapmışsın tebrik ederim böyle terbiyesizlere yol verin kizlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn iyisini yapmışsın hem görüşecek son hem üsten para vereceksin öyle bir dünya yok. masa hesabı ya da başka bişey olur erkek ödemesi lazım.. Alman usulü şubu olmaz.. flortun tam kasarlasmis ama haksız mıyım kız :))
00 YorumlaNe iğrenç insanlar var hâlâ. Yıl olmuş 2023 yanındaki insanı cüzdan olarak gören insanlar var. Çocuğun adına sevindim kurtulmuş senden
00 Yorumla
+1 yılBir erkek ne olursa olsun bir bayana hesap ödetmemeli. Deli kanlı adama olmas bugün o bir şeyi öder yarın sen onun için biseyler ödersin.😌
00 Yorumla
+1 yılçok haklısın bu o erkeğin centilmen olmadığını gösterir bide ilk buluşmada çüş
00 YorumlaÖdicekti bu centilmenliktir iyi yapmışsın cimri adamdan hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılHayır bence çok haklısın konu para değil yaptığı çok itici iyi yapmışsın s*ktiret
00 YorumlaHaksızsın sırayla ce ta karşılıklıdır zaten bile şeyler
00 YorumlaHaklısın seni sevse ödetmezdi zaten demek ki o da ayrılmak istiyormuş
08 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir ileri görüşlülük bu? Kimse kimsenin yediğini ödemek zorunda değil
- +1 yıl
@kimseyle_kimsesiz seven erkek odetmiyor kanka hiçbir şekilde
- +1 yıl
Seven erkek senin hesabını ödemek zorunda değil
- +1 yıl
@kimseyle_kimsesiz zorunda değil ama ödetmiyordu benim ex asla mesela ve kendisi de sürekli bunu savunuyordu
- +1 yıl
Bak bu herkesin maddi durumu ve kafasındaki düşüncesi ile ilgili şu an senin ex pişman bile olabilir :) çünkü ex sadece bu seninle çıkma karşılığında yemek giderini karşılama gibi bir anlaşma sevgi karşılıklı olmalı maddiyata dayalı değil
- +1 yıl
@arealtime ben kadın erkek eşitliğini savunmuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorsalar kadın erkek eşitliği diye bas bas bağırırsın. İş icraata gelince de hesap ödemeyen erkekten olmazzzz dersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle haklisin. erkek maddi manevi harcama yaptigi kisiye deger verir
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne