♾️ Sevgilinizin veya eşinizin hayatınız da ki en küçük detaylara bile ilgili davranması veya karışması sizi rahatsız eder mi yoksa ilgi sever misiniz

♾️ Sevgilinizin veya eşinizin hayatınız da ki en küçük detaylara bile ilgili davranması veya karışması sizi rahatsız eder mi yoksa ilgi sever misiniz

Her şeyin fazlası zarardır. İlginin, sevginin, nefretin, boşvermişliğin... Eşim de dahil herhangi bir insanın hayatımdaki durumlara fazla karışmasını hiç sevmem. Babam her şeyime karışırdı doğduğumdan beri. En bariz örneği vereyim ki anlaşılsın: "Çikolatayı kahveye banıp hafifçe eriterek yemeyi çok severim. Çikolata öyle yenmez diyerek buna bile müdahale edip karışıyordu babam. Salonda oturup tv izliyoruz ailecek, wc ye gitmek için ayağa kalkıyorum. Nereye? Diye soruyor babam." Yahu biz insanız köle değiliz. Bırakın istediğimiz gibi rahatça yaşayalım. Her işine karışılan insanlar kendi başına hiçbir şey yapamazlar. Bizi sevip de yanlış yapmamızdan korkan insanlar, yanlış yapmamıza müsade etmezlerse hiçbir zaman kendi ayaklarımız üstünde duramayız. Aynı durum eşimizin hayatımıza lüzumsuzca fazla müdahalede bulunması gibi. Tamam evlilik bir ortaklıktır, eş demek sırdaş demektir ama yine de herkesin kendi stresini atıp kafa toplayabileceği bir alanı olmalı.
Hayır tabii ki hayatımdaki tüm detayları ilgi göstermesi tam tersine beni mutlu eder bana değer verdiğini benimle ilgilenmek istediğini anlarım, ancak bunu yaparken de hastalık şeklinde düşünen iyi selam verdim bununla niye konuştum bu kimdi niye sana selam verdi ya da bununla niye samimisin şeklinde söylemleri rahatsız edici olur yani her şeyin dozunda bir yerinde ayarlarsa mükemmel olur aynı şeyler benim için de geçerli, insanların en büyük hatası bazen sevgisini gösterirken nasıl davranacağını bilmeden hareket etmesidir.
Dozunda olsun her şey dozunda. Aşırı ilgili olmanın ona da faydasının olacağını düşünmüyorum.
Teşekkür ederim kuzucuk 🥳
Rica ederim abla 🥳💛
Evet sıkar. Yerinde dozunu aşmadan ilgi göstermesi daha yerinde olur..
Rica ederim 🦋
Cevap
16Cevap
Benimle ilgili herşeyi sorup merak etmesi hoşuma gider. İlgiyle dinliyor ve unutmuyorsa bu detayları daha da güzel
Hayır sıkmaz, bir gün gelecek ve onun ile evliliğe doğru gideceğiz birbirimizi tanıyacağız edeceğiz sevdiğimiz şeyleri öğreneceğiz olacak yani
Benim hayatımdaki detaylarla ilgilenmesi çok hoş bir davranış, önemsendiğimi görmek hoşuma gider ona tekrar tekrar aşık olurum ama sürekli böyle detaycı ve ilgili alakalı olması da bir öffffff beeeğğ dedirtir
Nasıl bir ilgi gösterme ama? Benim sevdiğim ve değer verdiğim şeyleri aklında mı tutuyor yoksa ben ne yaparsam aynısını mı yapıyor? İlk söylediğim şeyi tercih ederim.
En küçük detaylarla ilgilenilmesi güzel olabilir ama bu karışma noktasına gelirse sorunlar çıkar mutlaka
Evet sıkabilir. Fazla ilgi de insanı sıkar. Bir insana değerinde ilgi vermek gerekiyor. Fazla ilgi varsa bir sıkıntı vardır.
Birisiyle hayatımı birleştirmek tam da bu sebeple imkansız görünüyor bana. Mahremiyet önemlidir
İlgi severim ama bu baskı boyutuna geliyorsa hoşlanmam
Herşeyin fazlası zarardır dozunda yapmak gerek
Neden sıkılsın, ilgilenmemesi sorun uyandırır.
Hayır sıkmaz aksine çok mutlu ederdi. Ne kadar ilgili olduğunu gösterir.
Hayır, bilakis bana önem verip beni sevdiğini düşündürür.
Bazı konularda sıkar her şeyi o bilmeyecek ben de bileceğim.
Bir asalak gibi değil de aklı selim bir kimse gibi yaparsa bunu sorun olmaz 😀
İlgili davranması rahatsız etmez ama karışmaktan kasıt değiştirmeye çalışmaksa rahatsız eder
Hayır sıkmaz. İlgi göstermiyorsa asıl o zaman şüphe edilmesi gerekiyor.
Hayır sıkmaz beni göstersin gösteriyor da😂 Beni ilgiye boğsun.
İlgi olabilir ama karışmasından haz etmem fazlası rahatız eder
Ben sıkılmam valla. İlgi bulmuşum hem de sevgilimden/ eşimden, o ilginin üzerine titrerim ☺️
Ben ilgi manyağıyım ya.. Çok dozunu aşmadığı sürece hoşuma gider
Asla hemde çok mutlu eder en iyi ilişkilerde bu zaten çok önemli
Karışmasın lakin ilgi goztersin tabi, karışsın ama müdahale etmesinde olur.
İlgi severim ama beni rahatsız edecek şekilde hayatıma karışırsa ayrılık sebebi olabilir
Herşeye karışması ever rahatsız eder ama hiç karışmamasi daha büyük sıkıntı
yerini bilcek baris oyle her seye atliyim olmaz
Kontrolsüz ilgi kaçmaya bile sebeb olabilir
Beni çok mutlu eder
Tam tersine çok güzel bir şey bu
Evet sıkar
Yoo detqyları konuşuruz
Evet sıkar
Sıkar elbette o kadarda değil
Sıkmak nedir bosanma sbebi
Sıkmaz
Gösterebilir, mutlu olurum 😃