İlginin boyutuna bağlı olarak değişebilir bana göre. Çok çok fazla ilgi gerçekten sıkabilir. Bazen böyle durumla insanın hoşuna gidiyor olsa da. Belli bir süren sonra can sıkıcı hale gelebiliyor. Ben şahsen tadından ve ayarında olması gerektiğini düşünüyorum bu durumun.
Ben çok ilgili davrandım benden ayrıldı ama konunun benim ona ilgili davranmamla alakası yok. İkimiz de birbirimizin ilk sevgilisiydik o sevmeden açıldı bana sonra aklı başına geldi sevmediğinden ayrıldı. Ben sevip sevmediğimi anlamamama rağmen iyi niyetimden iyi davrandım. Napayım üzüleyim mi? İyi ki yaza denk geldi. ☀️
Bana fazla ilgili davranılsa ben sıkılabilirim zaten duyguları yoğun yaşıyorum.
Hayatımdaki insanın benimle çocuk gibi ilgilenmesi çok hoşuma gider beni önemsediğini görmek çok hoşuma gider her açıdan ve bu durum beni asla sıkmaz tam tersine mutlu eder
Benim de ona ilgim varsa asla sıkmaz ama yeni tanıdığım biriyse ya da bir şeyler hissetmiyorsam tabii ki sıkılırım hatta sert de davranabilirim hiç belli olmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Acaba neden bu kadar ilgi gösteriyor diye düşünmee başlarım sahte bir ilgi olduğunu düşünürüm bir çıkarı var diye düşünürüm mesela
Ama gerçekten sevdiğini bilsem sıkmaz beni hoşuma gider
En İyi Cevaplar