Zıt kutup olup, birbirinizi çekmek mi istersiniz yoksa uyumlu olmak mı?

Zıt kutup olup, birbirinizi çekmek mi istersiniz yoksa uyumlu olmak mı?

Zıt kutuplar bence birbirini iter. Yani çevremde çeken de var ama ben çekilmiyorum doğrusu. Birbirimize karşı uyumlu olmalıyız ama bu demek değil ki her şeyimiz aynı olsun. Düşüncelerimiz uyumlu olsun, bu yeter. Zevklerimiz, farklı da olabilir.
Başlıktaki soruya gelecek olursam dikkatini çeken, sevdiği şey benim de ilgimi çekiyorsa ilgi gösteririm. Zorla bir şeyler yapabilen biri maalesef değilim. Ters tepiyor.
Dinlemek ve paylaşmak isterim onunla ilgi alanlarını. Ama daha fazlasına da gerek yok yani farklı olmamız, birbirimizden başka farklı şeylere de yönelebilmemiz daha sağlıklı olur. Zıtlıklarla uyuşmak daha bir tatlı.
İlgi alanının ne olduğuna göre değişir ve beni dahil edip etmeme arzusuna göre. Zorla bir alanına girmem ama istiyorsa denerim, hoşuma giderse devam da ederim
Sonra, monoton muyuz diyoruz. Böyle bir şeyi yaparsam kızı iterim kendi iç dünyasında ' bu da hep aynı benim gibi bi farklılık yok' tadında farklı bir eleman arayışına iter..
Ayağıma sıkmak ile eş.. Ha, tek tük şeyler olur. Kitap, müzik kulağı gibi..
Cevap
17Cevap
İster istemez ilgin oluyor. Onunla daha yakın olmak için ne bileyim çok uzak kalmamak için ona bir ilgi duyuyorsun merak ediyorsun sonuçta yabancı değil sevgilinin ilgi duyduğu şeyler.
İlgimi çekecek şeylerse uyum önemli. Ama sırf uyumlu olmak içinde hoşlanmadığım ya da sevmediğim şeyler içinde ayak uyduramam...
Sevgilimi sevdiğim için gösterirdim
Neye ilgisi olduğuna bağlı saçma sapan konulara ilgisi varsa ayak durmam eğer doğru düzgün konulara ilgisi varsa ilgisi olduğu konuları bende seversem ilgimi çekerse eğer o zaman olabilir diğer türlü hiçbir şekilde olmaz sevgilim dai olasa bile ona uymak istemiyorsam uymam ben ne istersem o olur sevgilim diye ona ayak uydurmak zorunda değilim sonuçta herkesin sevdiği kız konular ilgi alanları farklıdır ortak ilgi alanları sevdiğimiz şeyler olabilir tabi diğer türlü bana kimse zorla bir şey yaptıramaz.
Merak ederim. Bu kız bu filmin neresini sevdi diye izlerim. Bu şarkı neden dinliyor diye dinlerim. ya da farklı bir konuya olan ilgisine bende ilgi gösterebilirim.
Uyum önemlidir ama sırf o seviyor diye onun sevdiği aktivitler merak sarıp onla aynı şeyleri yapmaya çabalamam, çok sevdiği bir oyun vardır misal onla birlikte oynamaya çalışırım eğlenceli de olur ama o düşünsene kadının dip köşe ev temizlemek gibi bir ilgisi var çamaşır suyuyla huzur buluyor ne yani elime sarı bez alıp dip köşe girecek halim yok zıt olur o bezi alırsam da halay başı olurum 😂😂
İlgi göstermeyi denerim.. Alışamazsam vazgeçerim..
Benimde hoşuma giderse neden olmasın mesela önceki ilişkimde kendisinin çok sevdiği bir dizi vardı bende izlemeye başladım gerçekten güzeldi ve sevdim.
İlgisi olan şeyler elbet ilgimi çeker. Onu seviyorsam onun ilgi alanlarında da kendimle uyumlu bir şey ararım. Bulduğumda ise aşırı mutlu olurum. Uyum önemli benim için.
Aynı konulara ilgim varsa olabilir. Yoksa kendimi zorlayamam, farklı konularda birbirimizi tamamlarız
kesinlikle 👍🏻
Sevgilim olmasına da gerek yok. Hoşlandığım bile olunca onun hakkında şeylere ilgi gösteririm. Aslında sevgili olunca yapılması gereken şey.
Orta yolu bulmak önemli ilgilenirim eğer hoşuma gitmezse anlayış gösteririm bende kendi ilgi alanımdaki şeylerle ilgilenirim
Evet o ne seviyorsa ben de arastirir ilgi gosteririm
İlgilenirim ama hoşuma gitmeyeni söylerim ikincisine ısrar olmasın değil mi ama
Tabiki , uyumlu olmaya çalışırım ki birbirimizi anlayalım.
Ben uyumlu olmayı tercih ederim. Diğerini denedim çünkü, olmuyor.
İlgi gösteririm araştırırım, uyumlu olmaya çalışırım 🌸
Uyumlu olmayı daha çok önemsiyorum. Benzer şeylerden keyif almak isterim.
Evet gösteririm onunla ilgili olan şeyler bana iyi gelir
İlgimi çekecek şeylerse evet onun dışında hayır
İlgimi çekerse evet , sevgilim ilgili diye ilgi göstermem
Bir bakarsın iki bakarsın üçüncüde merak edersin mecburen evet.
İlgi gösteririm tabiki. Her ortamda uyumluyuk sadece karakterinin elvermediği şeyler hariç.
Elbette, insan gerçekten sevdikten sonra çok da nefret etmediği bir şey ise ilişkide olduğu kişiyle daha fazla zaman geçirebilmek adına bunu yapabilir. Ben eski sevgilim için LOL ve Valo oynamayı öğrenmiştim... altını çiziyorum eski. O nedenle kimin için zaman kaybedeceğinize iyi bakın ve ona göre karar verin.
O seviyor diye ilgi göstermem yapmacık olur. Birlikte yapsak hoşuma giderse ondan daha çok isteyebilirim bile ;))
Evet, onun ilgilendiği ve sevdiği şeyleri ondan dinlemek çok hoşuma gider ilgiyle dinlerim ve tabiki ben de ilgi gösteririm ❤️
Ben huzurdan yanayım. Zıt kutuplar çekse de birbirini kavga gürültüyle devam ediyorlar benlik değil
Yani evet sevince ister istemez onun ilgilendiği şeyler gözüne hoş geliyor. Ama ilginin hiç olmadığı şeylere de pek ilgi göstereceğimi sanmıyorum.
Evet fakat sinir olduğun bir şey söylediyse veya bir hareket sergilediyse uyumam
gösteririm onu sevmem onun sevdiği şeylerin de hoşuma gitmesi demek
Zıtlıklarda bile uyum olmasını. Biri birşeyi seviyor diye sevmeye gerek yok saygı yeterli
Bana hitap eden şeyler değilsee ilgi gösteremem illa aynı olacağız diye bi kaide yok 🤷♀️
İlgisi olduğu şeylere bağlı. Her şeyin sonuçta bi sınırı var
Elimden geldigince ilgi duyarım
Usta sen yaşıyor musun? Pp değişmişsin mağaradan hatırladım 😄
Henüz ölmedik usta 😂
Allah gönlüne göre ömür versin diyelim o zaman 😄
Eyvallah 👍 Herkesin gönlüne göre yaşam versin yaradan
Amin. Hak edenlere versin 😄
Amin amin 👍
Hoşlandığım çocuk kurtlar vadisi seviyor diye o diziye başlamıştım.
Uyumlu olmak güzeldir
Onun ile ilgili olan her şey beni çeker
ilgi gösterdiği şeye bağlı
Baştan ilgimin uyuşmadığı erkekle sevgili olmam, kısa ve net.
Evet kesinlikle. <3
Uyumlu olmak için elimden geleni yaparım.
Onceden ilgimi cekmeyen sey sonradan da cekmez
Zıt kutup olayı hep hoşuma gitmiştir
Evet gösteririm
Uyumlu olmak.✌
Kendimi nesen kasiyim
Zitliklarin ve kusurların mükemmelligine inanırım
Gösteririm
Evet
No no no
Gostermem
Gösteririm
Uyumlu olmak isterim