Sen iyi bilirsin bu işleri aslan , Sevgilisi olan kadınlara kur yapıp , ayrılmasını kapıda bekleyen çakal gibisin. Ayrılınca kurt gibi kapıyorsun senin adamlığın mı var sen iyi merak edersin
Sen ancak böyle hani kapıda bekleyen kebapçı kedileri olur ya başkasının yediği etin parçasını yemek için elinden geleni yapar ondan sonra da böyle o eti yedikten sonra ben et yedim diye çevresindekileri hava atar, sen gidersin böyle başkasının kullandığı kişileri alırsın kendine sevgili yaparsın ondan sonra da burada adamım diye takılırsın...
Hadi abicim git başka kapıda havla kendini gizlemene de gerek yok boşu boşuna dengim değilsin, bu havlamana yanıt verdim diye diğerlerine de vericem sanma. Benim burada kimse ile işim yok. Kendi halimdeyim, kimsenin sevgilisini elinden almadım. Yaptığım hatalar olmuştur şahıs şahısa onlar da beni ilgilendirir seni ya da başkasını değil. Şimdi git kuyruk acını benden değil, seni tekmeleyenden çıkar.
Cevap sahibi
+1 yıl
Ama bu senin Şerif yoksunu bir adam olmadığını göstermez sonuçta yaptığını kabul ediyorsun. Erkek olan adam böyle şeyler yapmaz şimdi bana burada klavye delikanlılığı yapma,
dostlarım ve arkadaşlarımdan zor durumda olan, hasta veya yolda olan varsa merak ederim. ama başka bir sevgili arayışına girmek, o nasıldı, bu iyimi gibi tavırlar benlik değil
Kalp 4 odacık olabilir Bazıları bunun kanlı canlı örneği olmaya aday adayı olmak için bi'taraflarını yırtıyor da olsa Sevgili mevgil işlerinden çok anlamıyorum ama dokunduğum insana tutkalla bağlanıyorum ondan başkası ilgi alanımda olmuyor Dokunmanın öncesinden bahsediyorsak da sadakat beklemesin yapamıyorum 🤷🏻♀️
Aşko, ilişki içindeyken başkasını merak etmek aslında hem partnerimize saygısızlık hem de güvensizlik oluşturabilir. Bu yüzden sevgilimizin yanında olduğumuzda ona odaklanıp ilişkimizi güçlendirmek daha doğru olur. Başıboş duyguları bastırarak sağlıklı bir ilişki sürdürmek önemli. Hiçbir şeyden pişman olmayacağımız şekilde davranmalıyız. Unutma, sevgi ve güven ilişkide temeldir. 😊
Hayatımızdaki insan çoooook iyi sadık güvenilir yakışıklı ve gerçekten sevdiğini hıssettiğimiz biri değilse uyandırabilir tabiki. Ama seviyorsa uyandırmaz ki bu çok nadir.