♾️ Birini sevmek ve ona çok bağlanmaktan korktunuz mu? bu tamamen sizden zıt birisi olduğu için olabilirdi veya uzun süren yalnızlık sonucu kimseye güvenmediğiniz için de olabilir

♾️ Birini sevmek ve ona çok bağlanmaktan korktunuz mu? bu tamamen sizden zıt birisi olduğu için olabilirdi veya uzun süren yalnızlık sonucu kimseye güvenmediğiniz için de olabilir

Kâlbimi dinlerim, korkuya yer olmaz bende. Çünkü aşk gerçekse ve samimiyse tüm korkuları yener, hepsine üstün gelir. Gerçekten sevgiyle bağlandığım insandan alıkoymam kendimi. Sevebildiğim biriyle rastlaşmanın değerini bilirdim daima. İnsan zor buluyor zaten..
Sevmek korkmak veya korkmamakla ilgili bir şey değildir bir insanı sevecek olduğunuz zaman ister istemez her türlü seviyorsunuz ben korkmasam da sevdim, ama genelde hayatında bunca zaman hiç kimse olmadı genelde sevgilerimle karşılıksız oldu ne yapalım bir yerde nasip kısmet belki doğru insan daha vaktimizi gelmemiştir.
Korkunun ecele faydası olmadığı gibi korkulan sevdanın başa gelmeside muhtemeldir. Ve korkarak hayatımıza daha çok çekeriz. Zamanında yaşadım. Şimdi ise bitti, gitti..
Rica ederim 🦋
Hayır, korkmadım... sevip, sevmemek benim elimde neyseki.. kendimi orada kontrol edebiliyorum.
Cevap
18Cevap
Ben aşık olmaktan hep korkuyorum bağlanma korkum var çokça. Kendimi zorlarım hep geride dururum. İnsanlara güvenim yok çünkü
Birisi özelinde değil ancak sevmek bana her zaman korkutucu gelmiştir..
Bunu da yaşadık, evet.
Öyle bir korku yaşamadım.. Sonunun ne olacağını bile bile sevdiğim olmuştur..
Kendi düşen ağlamaz, şikayetçi değilim hakim bey.. 😄
Dava kapandı :D
Hiç kimseyi sevmekten korkmadım, aşık oldum sevdim ama olmadı yapamadık başaramadık ama şimdi birini sevmekten korkuyorum birine bağlanmaktan korkuyorum. Korkuyorum yani yapacak bir şey yok 🥺😣
İnsan bir defa birisine geç kalır ve bir daha kimse icin acele etmez diyordu şair.. o yüzden su akar yolunu bulur içimden hic bir sekilde çaba sarf etmek gelmiyor
Şöyle kendimi kaptirsam sevdanın derin sularına keşke. ama hep korkutmuştur beni o altından ne çıkacağı belli olmayan derinlik..
Olmayacağını bildiğim için evet korktum ki iyi ki de korkup uzak durmuşum. Şimdi eşiyle arkadaşız:)
Çok korkum hemde aşırı o da başıma geldi.. sanırım neyden çok korkuyorsam beni buluyor.. bu saatten sonra korkularımı geride bıraktim
Ben birini sever de sonra üzersem diye korkuyorum. Sıkıntılı bir düşünüş olduğunun da farkındayım ama durum bu. Yıllardır kimseyi sevemedim
çoğu zaman yaşadığım bir his. beni sevecek biri olsa bile elimde olmadan kendimi çekiyorum
Karşılık alamam diye kendimi kaptırmaktan korkuyorum tam da bugünlerde
Aboubakar 3. kez Beşiktaş'a geldiğinde sevmekten korkmuştum evet 😄
Sevmekten korkmadım ama sevmemek için elinden geleni yapıyorlar
Bana uygun biri değilse eğer, onu sevmekten korkarım tabi ki.
Yani evet korktugum oldu ama korkunun faydasi yok ona bunu söyledim korkuyorum diye...
Sevmiyorum çok şükür kimseyi sevmeyi de düşünmüyorum :)
Yok sevdiysem sonuna kadar giderim. Ben o hayatı lise de içimde tutmak ile bir kere yaptım.
Korkuyorum ama seviyorum yapcak bişi yok 😀 korkarsan hiçbir şeyi elde edemezsin o da var ztn
Evet korktm sevmek tek başına yeterli degl koşullarnda uygun olması gerek
Hayır hiç korkmadım. Gönlümce sevememekten korkmuşluğum olabilir.
Korkmuştum ama sevmiştim. Keşke korksamışım da hiç sevmeseymişim.
Eeevet çünkü dedim bu beni üzer o yüzden ona yaklaşmama ve sevmemeye nefret etmeye özen gösterdim.
Çok güzel bir soru sormuşsun. Evet genel olarak bundan korkarım ben
Hayır neden korkayım ki
Hiç bukadar mantıklı bir insan olamadim. Kalp ne derse go go go
Hayır ben ne korkcam o benden korksun 🤭😄
🤭🤗 :D
Korktum ama korkunun ecele faydası yokmuş. Büyük konuşmamak gerekmiş. :)
evet korktum sonra aştım
Seversem o korksun ben değil😂
Bu konularda fazla cesaretliyim sanırım
Evet korktuğumdan yeltenmedim bile.🙂
Hayır, zaten kolay sevebilen biri degilim.
Sadece benden buyuktu👾
Bak bunu bir kere yaşadım işte
Hayır
Ben korkmam
evet çok korktum
Hiçbir zaman korkmadım...
Korktuğum için sevmiyorum
Evet ama sonra korktuğum için pişman oldum
Şey ımm bu soru seninle mi ilgili
Sorduğum hiç bir soru benimle ilgili değil.
Anladım teşekkürler
Rica ederim
Hayır
Evet
Evet korktum
Hayır öyle biri olamadı maalesef
Korktum tabi.
adam yokki sevelim
Hayır
evet
Korkmadım
Hayır.