Eski sevgilimle bir aydır başka kız hesabından gece gündüz konuşuyorum ve sürekli beni felan anlatıyor kanka olduk napmam lazım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Onu terket sana dönmesini sagla
Ama diyor ki ben onu sevmiyorum nasıl dönecek ama bir aydır da sevmiyorum vs diye bahsediyor
Sen nasıl olsa bunun huyunu suyunu sevdiği seyleri ve sinir olduğu şeyleri biliyorsun senden neden ayrıldığını da biliyorsun ayni sen gibi davran ki herkes ayni deyip sana dönsün
Canım benim benim statüm ondan yüksekti ben baskı yapıyorum diye ayrıldı benden çok nefret ediyormuş benden sürekli bunu anlatıyor döndürme taktiği verin
Güzelim bu konusmadan sonra sana taktik maktik yok maalesef
Yaa lütfen çok pişmanım çok seviyorum onu
Sen istediğin kadar sev o dönse sen yine aynısını yapıp ayrılacaksın sende ki kibir olduğu sürece 1 sene en fazla duruo yine ayni şeyleri yaparsın san tavsiyem açık ve net once kendini düzelt sonra ilişkini gözden geçir ve ona sana dönmesini sağlayacak tavsiyelerde bulunan bir arkadaş ol
Düzelttim kendimi öyle yapıyorum asla olmaz diyor ama çok seviyorum onu 3 yıllık sevgilim
Sence benim olduğumu anlar mı profil gerçek kızla bi kere görüntülü konuştular
Direk ona dön ile olmaz sen onu kaybetmemek için şimdi fake hesaptanda onun gönlüne hoş gelecek sekilde konuşuyorsun belliki ona Umut vermeden damardan gir
Gireyim canım ama bi kaç örnek
Belkide anlamış ondan öyle konuşuyor da olabilir
Hiç sevgili vs evlenmek vs istemiyorum yalnız yaşıycam diyor bu ne alamet
Mesela sende kendinin bi sevdigin oldugunu asla baska erkeklerden olmayacağını falan gir sana çok haksızlık yapıldığını ama sonuçta sevgi ve saygının olduğunu nu yüzden ondan ümitli olduğunu falan işte
Bu gece bidaha deneyelim bakalım unutursun diyor ben içim yana yana unuttum sende unutursun diyor
Bu biraz seni kekliyor bence ona ilk başta en3guzelini yaparsın gibi giriş yap ayni kafadayuz sevgili bile olmaz artık gibisinden yalnızlığı sectiginden ondan sonra bak nasıl yavaş yavaş geri adım atacak
Sence anlama ihtimali kaç kızın profil gerçek bi kere görüntülü konuşma arada kızın anlık atıyorum bide gerçek hesap olduğu için hikaye vs görüyor
Öyle dedikçe baskı yap unuttum diyorsun ama her şey aklında gibisinden
Kız sana benziyor mu
Yok kız tamamen başka şehirde şöyle ki 1 aydır gece gündüz konuşuyoruz sabah günaydın gece iyi geceler felan bazen ağlıyorum konuşurken ağladığını hissediyorum ağlama diyor bide başta inanmadı kızın öğrenci kartını felan attım tamamen başka biri gibi bahsediyorum kendimden benim de sevgilim oldu beni terketti diyorum aynı olayın çok benzerini uyarladım terkedilmiş kızı oynuyorum kanka olduk
Ama sohbet esnasinda dikkat et3 çünkü baska kiz da olsa kullandığın kelimeler olaylara tavırların kendin gibi olmasın bazılarının belirli kalıpları vardır mesajda da sesli de ilsa kim olduğu anlaşılır arada kızın şivesiyle konuş
Kürt şivesi yapıyorum daha napayım
Yüz yüze yaşadığı şehre davet etti detaylı anlatayım konuşalım dertleşelim diyor
Tehlikeli bir durum
Asla
Bende kendi eski sevgilim var gibi kurgu yaptım benzer şekilde bunları anlatıyorum gece gündüz bunları anlatıyoruz sevgili vs kesinlikle istemiyor
Yok ben yaşadığın şehirde kuzenim oturuyor dedim geleceğim dedim gelirsen buyur gel dedi öyle yani davet etti derken
Sevgili istemeyebilir ama olay baska yönlere döner o yüzden dedim
Eskorta gidermiş
Anladım detaylara girmissiniz belliki
Başka hesaptan yürüdüm buna tersledi flört fb olarak istemiyorum kimseyi diye
Ama bu hesapla konuştunuz değilmi
Yok başka kız olarak tersledi ama istemiyorum kimseyi diye
Fake olani belkide sen sandı
Beni olsa direk engeller cevap vermez
Bide buna da aynı şeyleri söylüyor sadece cinsel ihtiyaç vs karşılarmış aşk işleri istemiyorum diyor
O zaman sende sınırını koyarak dediğim gibi sana yöneltecek konusmalar yap
Evet öyle yapacaz bakalım
Değişik
Sence ne tepki verir beni öğrense
Seni ogrense ilk diyeceği şey ben zaten sen olduğunu biliyordum o yüzden bu kadar konuştum falan deyip once kendi poposunu kaldıracak sekilde konuşur
şu an sohbet ediyor musun onunla
Yok bugün konuşmadım işim vardı
Anladım
Bu arada yaş kaç senin
26 senin
Ben 19 um guzellik
Uyumamissin
Nerelisin
Döner mi sence
Hatay sen
Pek ihtimal görmüyorum
Neden peki