Aşk İlişkileri Annene benzeyen biriyle mi yoksa babana benzeyen biriyle çıkmayı mı tercih edersin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Soru cinselik olarak gelmiş ama oyle yollamadim yanlis anlamayin lutfen.😔 Annene benzeyen biriyle mi yoksa babana benzeyen biriyle çıkmayı mı tercih edersin? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Kimseye benzemesin özellikle anneme. 1 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Halama benzesin 🙂 tam beğendiğim kadın tipi o 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Onları aklımdan bile geçirmedim kafana uyan ur 1 1 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Olur Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Babama benzeyen biriyle asla çıkmam. Kel zaten bildim bileli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hic biri benim rahatligimdan rahatsiz olmayacak birini tercih ederim 1 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nerden geldi aklına 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kimseye benzemesin özellikle anneme.
Halama benzesin 🙂 tam beğendiğim kadın tipi o
Onları aklımdan bile geçirmedim kafana uyan ur
Olur
Babama benzeyen biriyle asla çıkmam. Kel zaten bildim bileli
İkisine de benzemese daha iyi
Monica belluci ye benzeyen
Hic biri benim rahatligimdan rahatsiz olmayacak birini tercih ederim
Bana benzeyen biri istemem