Tabii ki önemli olan zekanın olgun olması ama ben genelde 30’un altına pek muhabbet içine giremiyorum hem arkadaşlık hem de aşk olarak yani olmuyor bilmiyorum belki ben olgun düşünüyorum belki de yaşıtlarım bana fazla çocukça geliyor bu kötü bir şeymi iyi bir şeymi açıkçası bilmiyorum ama genelde kendim de büyükleri tercih ediyorum her zaman zaten dikkat edersen benim buradaki takip ettiklerim listedekiler bile hep belli bir yaşın üstündedir çünkü konuşamıyorum yani kendini olgunlaştıramamış insanlarla muhabbet içine bile giremiyorum kaldıki sevgili olacağım olgun kesinlikle en iyisidir kim ne derse desin herkes olgun tercih eder bence
Yaşıtım olgunsa yaşıtım ama benden bir yaş büyük kişileri çekici buluyorum birde 4 yaş büyükleri neden bilmem SADECE SAYI olarak bu arada ahshshshhshshshh
Olgunluğun illa yaşla alakali olduğunu düşünmüyorum. Arada absürt bir yaş farkımız yoksa kafa olarak uyusuyorsak benim için birkac yaş küçük ya da büyük olur sorun değil. Kafa olarak olgun olsun yeter
Başkasından aldığı sokma akılla hareket etmeyen, kendine ait yorumu, sözü olan, yeri geldiğinden çocuksu yeri geldiğinde olgun biri. Ergen dişi tripleri bizden uzak olsun.
Benden olgun birini bulamayacağım için benden daha genç olandan yana zorunlu olarak tercihimi yapıyorum 😂 Gerçi gençlik yıllarında da aynı tercihi yapmıştım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Gençken olgunları tercih ederdim, şimdi gençleri. Yaşıtlarımla hiç işim olmadı.
26 yaşında bir kızdan hoşlanıyorum gençleri daha çekici buluyorum çünkü insan yaşlandıkça kalbi kirleniyor maalesef buna da tecrübe deniyor kalbi temiz koruyabilmek çok önemli
Nefes alsın diyormuşum😁 kendime haksızlık edemem. Olgun güzel bayanlar var 18 lik kızlara taş çıkarır. 18 lik hatun var nenem mezarda ters döner. Bakımlı olsun Cool olsun