Merhaba arkadaşlar Havalimanında yarı zamanlı olarak çalışıyorum çalıştığım yerde pilotlar ile sürekli karşılaşıyorum haliyle işte gel zaman git zaman bir pilotla tanıştım bende bayağı içine kapanık bir insanımdır yani bu güne kadar toplasan 2-3 tane arkadaşım olmuştur neyse biraz konuştuk ailemi falan sordu oda bana anlattı benimle arkadaş gibi konuşuyor bey diye hitap etmemi bile istemiyor aşırı şefkatli davranıyor ilginç bir şekilde ona hayallerimden bahsettim mesela sohbet ederken ben sana yardımcı olurum destek olurum gibi şeyler söyledi neden?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Iki sohbet ettin doye me bu hemen nie bana boyle daveaniyor diyorsun imsam degil misin imsamlar konusurak sohbet ederek , konusarak anlasir, hayvanlar koklasarak anlasir. Her sohnet edeme birseyler beslemeyin , belki kardesi gibi ya da yasina yakin arkasasi olarak gordu konustu , ne hemen bu tavirlar hayatinda kimseyle konusmadin mi sohbet etmedin mi karsi cinsle
Ben zaten sevgili anlamında sormadım soruyu sadece bana bu kadar yakın davranması tuhaf geldi evet hiç sevgilim falan olmadı
seni kafalamaya çalışıyor, işi görülene kadar yardımcı oluyormuş gibi yapar sonra haber bile alamzsın
Ne işi?
erkek ve kadın arasında, birbirlerini bir daha görmeyeceklerini bildikleri zaman saçma bir kafa algısı ile birliktelik olma kafası olur çünkü yarın veya başka bir gün birbirlerini görmeyeceklerini bilirler
Birlikte olamayız
bunu ona anlatmalısın bana değil kimse durup dururken böyle bir teklif ile gelmez
Yahu bana bir şey teklif etmedi ki
25 yadinda pilot olunuyor mu? Bilmiyorum sadece sordum
Tam yaşını bilmiyorum 25 yaşlarında sanırım
Zamsn ver tanimaya çalış
Arkadaşsınız işte
O kada rinsan var illaki çevresinde neden bu adam benimle arkadaşlık edip şefkat gösteriyor spru bu idi
Yani belki sen de o insanlardan birisindir, belki onlarla da arkadaşlık ediyordur
Seni uçurmak istiyor olabilir. 🙂
Nasıl yani?
Sen galiba öğrencisin. Okullar da açılıyor artık pilotu falan bir kenara bırakıp okuluna, derslerine yoğunlaş. Pilot bile olsa kendi işini kendin görmeyi öğren. Yardım isteme şimdilik kimseden.
Ben zaten her işimi kendim görüyorum kismeden de yardım istemedim sadece ben hayallerimi hedefleirmj anlattığımda bana destek olmak istemesj falan tuhaf çünkü etrafında falan ilaki hostesler var niye benimle arkadaşlık ediyor onu sordum
Seni uçurmak istiyor.
Anlamadım
Sen olayı anlayıncaya kadar aya varacaksın ruhun duymayacak.
Senin anlatmak istediğin beni kandırmaya çalışması falan mı?
Oluru varsa sinyal ver
Olacak iş değil
Büyük mü yaşı
25 yaşında
Sen peki
18 yaşımdayım ben üniversite başlayana kadar girdim ise
Istediğin nedir
Bir şey istemiyorum
Onunla sevişmek ister misin
Ya ne diyorsun tövbe tövbe aklımın köşesinden geçmez