Arkadaslar 1 yillik evliyim ve Şu an köye tatile geldik eczane ye ulasma imkanim Şu an yok cok kısıtlı imkanlarim var ve 2 3 aylik hamile olmaktan supheleniyorum oturunca gobegim 2 kat oluyo ama ayaktayken gobegim cok sisik bana cok rahatsizlik veriyo ama daha once gobegim hic. boyle olmamisti kilolu bi kadinim. biraz bu arada test yapamiyorum ama hamile arkadaslar ozellikle. kilolu hamileler hic bi belirtim yok bulanti kusma vs sizce nasil. anlayabilirim hamile olup olmadigimi beklemek istemiyorumm
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece halsizlik var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En önemli belirti regl olmaman , 2-3 aylık hamile insan regl olmadığından anlar zaten. Bide bulantı kesin olur. Birde 3 aylık olduysan meme uçların daha siyahımsı morumsu renk alır
Normalde adet gormuyorum duzenli 1 sene olmamisligim var ondan anlamam. imkansiz cunku asla duzenli olmuyorum
Ozaman hamile olma riskinde bir okadar az demektir
Ama. imkamsiz degil sonucta
Evet imkansız değil ama hiç bir belirtin yok seninki hava değişiminden dolayı yaşadığın bir şişkinlik. Rakım yüksek yerden düşük yere gittiysen ya da tam terside olabilir
Saolun ama evdeyim biyere gitmedim sjskahaja
Midede yanma, bulanma , koku hassasiyeti , baş dönmesi falan olur ama yoksa bilemeyeceğim
Hic birisi yok googleden baktigimda belirti olmayan insanlarda varmis acaba bendemi onlardanim yoksa kilodanmi anlamadim valla
Bilemeyecegim tatil dönüşünde kontrol edersiniz
Karın şişliği yaşıyorsan gluten hassasiyetin de olabilir bir de böyle düşün
Evet onuda dusundum ama glutensiz beslenmeye basladim bi kac haftadir ama hala siskinlik var yemek yedikten sonra oluyo gibi ama hamilede olabilirmiyim acaba gitmiyo cunku
Regl düzensizliğin var mı? En iyisi köyden dönünce muayene olmak
Evet var
Kesin bir cevap almak için doktora görün
Ama 2 3 ay daha burdayim ve cok merak ediyorum evde ogrenmemin bi yolu var mı
Sağlık ocağı falan yok mu mutlaka vardır ya da bir günlüğüne şehre geri dön muayene ol yani eşine söyle yardımcı olsun evde test olmadan öğrenemezsin
Ya esim goturur ama Şu an dagin basindayiz diyebilirim esimin akrabasi getirdi arabayla ve Şu an burada degil. donuste bizi otogara birakicak. suam. gercekten. imkanim yok evde anlayabilmemin yolu olsa keske
Plastik kabın içine çamaşır suyu koyulur. İdrar çamaşır suyunun bulunduğu kabın üzerine eklenir. Köpük oluşursa sonuç pozitiftir, köpük oluşmadıysa sonuç negatiftir dene bakalım
Ya onu denedim. aslinda ama beklemem gerekiyomu idrari doktugumde kopuk kopuk oldu sonra eski haline geri. döndü beklemek gerekirmi bide ne kadar dogru acaba bu test
Ayrıntısını bilmiyorum inan ki
Tamam saolun
Rica ederim
Kasıklarında ağrı vaar mı
Hayir yok
O zaman değilsin kasıklarda yerleşme ağrısı oluyo bilemiyorum bide hissederson sen analayabilrisin bedenini bi tek belki hamilesin kan testi kesin çozum cevap verri hakkında hayırlisi cok guzel anne olmak ben cok sevinmistim ve hem karnimi seviyodum
Aslinda kasiklarda agri var ama. çok asıri az. sanki adet sancisi gibi ama. cok cok. hafif ve bu agriyi genelde ben adet olmadan once yasiyorum ama dedigim. gibi asiri az ve bisey sormak. istiyorum siz 2 3 aylik. hamileyken oturdugunuz. zaman gobeginiz katlaniyomuydu ve gobeginiz yumusakmiydi sallaniyomuydu tuttugunuzda ona gore denicem
Dertleşmek istersen gel