Yerleşme kanaması gibi bir durum yaşıyorum ilk regl olduğumu düşündüm ama regl olmadım kahve renginde dünden beri çok az lekelenmem oluyor hatta şu an yok şüphelendim test yaptım çok az silik çizgi çıktı hamile olabilirmiyim
Teste göre negatif tabi ki. Ama bunu kan sonucu vererek daha net ögrenebilirsin. Bence doktora git ve muayene ol. burada ki test negatif.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ablacım şimdi telefonu bırakıp kıçını kaldırıp doğru hastaneye gidiyorsun ve gebelik testi istediğini söylüyorsun hemen testi yapıyorlar 1-2 saate de sonucu çıkıyor iyi akşamlar.
Eşiminde iki çizgisi yoktu ama ikinci çizginin varlığı belli ediyordu kendini böyle oldu ilk birliktelikte gittik kan aldılar enzimde artış görülmedi ondan biliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Teste göre negatif tabi ki. Ama bunu kan sonucu vererek daha net ögrenebilirsin. Bence doktora git ve muayene ol. burada ki test negatif.
Ablacım şimdi telefonu bırakıp kıçını kaldırıp doğru hastaneye gidiyorsun ve gebelik testi istediğini söylüyorsun hemen testi yapıyorlar 1-2 saate de sonucu çıkıyor iyi akşamlar.
😂😂teşekkür ederim güzel yorumun için
Hastane uzak ve eşim yanımda değiş
O zaman kocanı bekle yarın gidersiniz
fotoğrafta ikinci çizgiyi silik bile göremedim ben. bence negatif.
Fotoğraf da gözükmüyor ben görebiliyorum
şahin gözleriniz görüyorsa bişi diyemem, ben fotoğrafta görünmeyen çizgiye göre negatif diyorum.
Şahin gözlerim iyi görüyor merak etme
2 hafta sonra tekrar test yapın, gebeyseniz daha net çıkacaktır ikinci çizgi.
Cuma günü hastaneye gideceğim inşallah yorumunuz için teşekkür ederim ☺️
kan testi kesin sonucu verecektir zaten, hayırlısı olsun şimdiden ^^
Çocuğun babası bellimii
Evliyim
O zaman sorun yok
Tek çizgi. Hayır hamile değilsin.(Doktorum)
silik çizgilern çoğu hamile çıkıyor ama
Evet kuvvetli ihtimal hamile olabilirsin
Yok değilsin, eminim...
Eminim derken neden
Anladığım için eminim diyorum :) değilsin yani..
Kesin yok canım
Nasıl anladınız
Eşiminde iki çizgisi yoktu ama ikinci çizginin varlığı belli ediyordu kendini böyle oldu ilk birliktelikte gittik kan aldılar enzimde artış görülmedi ondan biliyorum
Ama daha önceki testlerimde hiç
Silik çizgi olmuyordu ve neden yerleşme kanaması dediğimiz şeyin aynısını yaşıyorum 🥺
Özür kanı olmasın o
Özür kanı nasıl oluyor
Adetin 10. Gününden sonra geliyor o kan böyle tam kan adet gibi de değil ama abdestte sorun teşkil etmeyen bişey onunla karıştırıyorsun yüksek ihtimal
Senle bj konuslmmj ya instamji versem yazarmsn
Ne konu hakkında
Laptuval
Değilsin.
hayır değilsiniz
Evet