Çocuk & Ebeveyn Sizce hamile olabilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Eşimle bebek istiyoruz ve planlıyoruz 2. Çizgi var gibi sanki ama sizce bebek olabilir mi Sizce hamile olabilir miyim? Cevapla Bebek Soruları Hamilelik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. Hamilesin 0 0 Yorumla
BoşBoşGeziyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Silik şekilde çıkan çizgi bebek düşecek gibi bir anlama geliyordu sanırım. Düşmese de doğmayacak yani bildiğim kadarıyla. 0 0 Yorumla
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hamilesin silik bile olsa çizgi olduysa hamilesin 0 0 Yorumla
boşişlermüdüri Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bende çocuk istiyorum yha ehehdhe 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarım olur Yorumla
Berus34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hamilesin tebrik ederim benim de böyle olmuştu 0 0 Yorumla
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% +1 yıl İnşallah olur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Yorumla atılgan55 +1 yıl Dua ediyiyorum sizin icin Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim Allah dileğiniz varsa kabul etsin inşallah Yorumla atılgan55 +1 yıl Amin Yorumla atılgan55 +1 yıl Siz genede bir idrar tahlili verin Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayir diilsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🥺 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Bak oyle bakma aglarim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. bence hamilesin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hamilesin
Silik şekilde çıkan çizgi bebek düşecek gibi bir anlama geliyordu sanırım. Düşmese de doğmayacak yani bildiğim kadarıyla.
Hamilesin silik bile olsa çizgi olduysa hamilesin
Bende çocuk istiyorum yha ehehdhe
Umarım olur
Hamilesin tebrik ederim benim de böyle olmuştu
İnşallah olur
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dua ediyiyorum sizin icin
Çok teşekkür ederim Allah dileğiniz varsa kabul etsin inşallah
Amin
Siz genede bir idrar tahlili verin
Hayir diilsin
🥺