Mazi kalbinizde yara mı
Açmaz
Açabilir
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mazi kalbinizde yara mı
Hayır, yara açmaz. Benim yaşıtlarım zaten hep evlendi, küçüklerin de çoğu evlendi. Bana göre herkes nasibini yaşar. Evlenip mutlu olan az, mutsuz olan çok yani kıskanılacak veya incinecek bir durum göremiyorum ben ortada…
bekar olduğunda ailene yük oluyorsun sorumluluk sahibi olman zorlaşıyor
Mesleğin işin varsa geçerli değil. Ama maddi olarak birine bağlıysan evlendiğinde de eşine yük olursun zaten…
Şimdi çoğu çalışan istiyor biliyorum ama ülke durumu malum düzgün bir iş için ya berrak zihin ya da berrak torpil lazım.
27 yaşına geldim. Bir işim bile yok. Hastalığım yüzünden üniversiteyi geç kazandım ama ne faydaki yine istediğim bölümü kazanamadım😕Yinede bir üniversite kazandım. Kazanmasaydım çok üzülebilirdim. Seneye yine üni. Sınavına gircem. Bende sevmek sevilmek istiyorum. Sevgilimin olmasını istiyorum. Benden küçüklerin evlenmesi bir zamanlar kalbimde yara yapardı. Ama şimdi o yarada yok. Kimse umrumda değil. Ailem beni erkeklerden soğuttu. Artık ben evlenemem galiba
Evlenirsin otuza kadar zamanın var ama gayret önemli
Ya biraz dokunuyor şimdi şöyle ben 27 yaşındayım okulumu okudum batsamda Bi ticaret girksimim du ayaklarımın üstünde durmak için çok çabaladım buna rağmen evli olmadım için birey gibi görmüyorlar kuzenim 18 yasinda evlendi damat bunlara istanbuldan ev aldı araba da aldılar kızın babası evini dayadı doşedi şimdi gül gibi yaşıyorlar ben de babaların yanında sigarayı az iç diye uyarı alıyorum sürekli dokunuyor insana
Öyle aileyle bir yaştan sonra yaşamak olmuyor
sorma ayrı sehrede gitsen dusmuyorlar yakandan
Cevap
9Cevap
Umurumda bile değil kimse. ben kendime bakarım, onların evlenmesi veya evlenmemesi benim evlilik durumu değiştirmiyor
Yaşın geç ondandır
Mazi kalbimde yara değil ama içimde burukluk var elbette keşke evlenebilseydim de iş sahibi olsaydım
Olmadıı yapacak bir şey yok
Bu şehir insanı tuzak kuruyor
Hayır açmıyor sonuçta bu yaşadığım bekarlığı ben tercih ettim
Kendini kandırıyorsun
Tercih değil bu teklifsizlik olabilir
@linkerboy1991 kandırmıyorum maalesef ki
Bize ne milletin aşk hayatından kim ne yaparsa yapsın mutlu olsun. Hased iyi bir şey değildir önünden yemesini bileceksin...
Oo bu ne ki bebeklerini görmeye gidiyorum.
Ahaysys😂😂
Benim yastakiler geçtim küçükler bile evleniyor. Yarın evleneyim demiyorum ama sevgilim olsa bari
Aynen öyle bebelere balonlar bile evleniyor birde olgunlar, ne yiyip içiriyorlar bunlara ben hayattan bezdim bile
Düzgün adam çıkmıyor karşıma kısmetim kapandı
25 yaşına geldim hala yalnızım
Bi nebze imrenip üzülmüyorum desem yalan olur…
😣 evlenme delisi değilim ama yaş geçtikçe iş bitiyor
Açmaz abi zaten 13 yaşında sevgili olanlarla dolu ortalık
Açmaz aksine kaygılanıyorum
Kıskançlık desene sen şuna.
Açmaz ben zaten istemem
hayır cunku evlilik düşünmüyorum
Yoo neden açsın
Ne güzel ben üzülüyorum
Takmam
Bende evlilik delisi değilim
Takmam kemdim için dedim şenlik bişe degil
Bende kendim için dedim