Herkese selam arkadaşlar,
Öncelikle sadece konuşmuş olmak için cevap yazan arkadaşlar kendinizi yormayın lütfen. Danışıp fikir almak istediğim şeyse artık gerçekten kendi içimde işin içinden çıkamadığım bir durum. 6 aylık bir ilişkim var ikimizde yaşımız itibariyle evlenme amacıyla tanıştırıldık. Kendisi bana karşı çok ilgili ve her fırsatta buluşmak için elinden geleni yapıyor fakat ilişkimizin başladığı andan itibaren yaşadığımız problem mesajlarıma bazı zamanlar hiç cevap vermemesi 7 8 saat boyunca, bunu onunla birkaç kez konuştum ve sevmediğim bir şey olmadığını söyledim, her seferinde tamam haklısın dedi ama devam etti en son tartıştık artık daha yapmaz diye düşündüm ama bakıyorum da bugün ne Günaydın yazdı ne de başka bir şey haa sen yazsana diyeceksiniz en son gece ven yazmışım görüldü bile yapmamış. İkonik olansa çevrimiçi olduğunu bile gördüm. Ve dip notları geçeyim işi yoğun bir iş değil ayrı yeten kendisine her dakika her saniye mesaj beklemediğimi sadece o gün yoğun olacaksa canım ben yoğun olacağım mesajlara bakamayabilirim ya da o kadar saat yazamadıktan sonra kusura bakma şu şu sebepten dolayı yazamadım demesinin yeterli olacağını söyledim. Ama o sanki saatlerce yazmayan kendisi değilmiş gibi napıyorsun yazıyor bende ister istemez sinirleniyorum. Ve anladım ki bu çocuk değişmeyecek bende bunu böyle kabullenemeyeceğim. Tek beklentimin yazmasından ziyade benim önemsediğim şeye değer verip biraz önemsemesiydi ama biraz bile yapmadı. Ama sorsan çok seviyorum değer veriyor. Şimdi ben bugün ayrılsam yerinde olmaz mı? Ayrılmalılıyım değil mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer