Erkek arkadaşımdan ayrılmalı mıyım?

Bunalımdaydım 2020 yılının temmuz ayından sonra üni sınavım berbat geçmişti zaten istediğim yerleri tutturamadım ve boşta kaldım 5-6 ay neler olduğunu anlayamadım ve dünyanın sonuymuş gibi hissediyordum etrafımda kimse yoktu okul arkadaşlarım okul bitti diye hepsi ilişkisini kesti ailemde sağlık sorunları vardı tek başıma hayata tutunmaya çalışıyordum sonra can sıkıntısından c2 indirdim insanlarda sanaldan da olda iletişim kurmak beni sakinleştiriyordu ve kankalar ediniyordum yani ayriyetten instagram üzerinden sanal arkadaşlarım vardı ama yinede samimi değildim neyse 2020 nin sonlarında c2 den biriyle tanıştım 2 hafta konuştuk arkadaş anlamında konuşuyordum ama bir yakın hissettim ve instaya geçtik aslında c2 den sevgili yapmam diyordum nasıl bir platform olduğunu biliyorum ama ben gerçekten masum takılıyordum en masumu ben olabilirim neyse bir an boşluğuma gelip o adım atınca ben de adım attım beni kendine çekti ikna ettti sonra zaman gittikçe sevmeye başladım tanışmamız üzerine 2 hafta geçtikten sonra sevgili olduk ilk gün aşkım canım gibi şeyler de diyordu ama hiç buluşmadık bir de ben asla buluşmadan isim koymayan birisiyim ilk defa böyle oldu neyse sevgili oluşumuzdan 1 gün geçti 2 gün geçti 3. gün kendini kaybetti mesajlarda sevişmeye kadar gidiyor sanal yapıcak gibi oldu ben rahatsız oldum farkında mıyız acaba 3 gün oldu göğüslerimle ilgili izin istiyordu bende hop dedim o da birden kendisine geldi çok özür dilerim kaybettim özür dilerim falan dedi utandı 1-2 gün utandı sonra geçti ocak ayından beri beraberiz hiç buluşmadık korona var zaten onun da mesleği var çalışıyor bugün soru sordum c2 de ne yapıyordun falan dedim dürüst ol dedim sexting yapıyordum dedi ben kimseye teklif etmedim kim ederse moduma göre yaptım dedi günah işlemek isteyen olduysa yaptık dedi böyle dedi aynı.. neyse bende tamam dedim geçmişin beni ilgilendirmez falan dedim ama... işgilendirir.. anlarım reelde belki yaptın ama sanal nedir ya o kadar mı muhtaçsın tanımadığın insanlara ayrıca realde bile ilişkiye girmişse soğuk bakarım ben kimseyle girmedim eşime saklıyorum tabii ki de özel olmasını istiyorum tamamen dinle çağrış yapmayın çoğu insan din için mi diyor.. müslümanız ama müslüman gibi zaten yaşamıyoruz alkolüm var ilişkiye mi takılayım tamamen benimle alakalı.. ama ben onu seviyorum konuşurken bile yükseliyor libidosu çok yüksek benimde yüksek ama ben her zaman eşime saklarım dediğim gibi öncesinde olamaz evliliğe yakın olur ama sevgili döneminde 1-2 yıl içinde olmaz ayrıca ailesini anlatıyor sürekli ciddi düşünüyor o en başından beri ciddi düşünüyor ilk sevgiliyken ciddi söyledi ama bana gerçekçi gelmiyordu klişe çünkü herkes söylüyor ama bu çok çok ciddi yani nedir bu en başından sonuna kadar lütfen okuyun ve değerlendirin birilerinin fikirlerime ihtiyacım var ben 19 yaşındayım 4 ay sonra 19 biticek erkek arkadaşım 24 yaşında aramızda 4-5 cm boy farkı var ben uzunum.. bekliyorum yorumlarınızı
Erkek arkadaşımdan ayrılmalı mıyım?