Aşk İlişkileri Yalnızlıktan bıkan ne yapmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Köpek mi alsam Güncellemeler+1 yıl Köpüş alim diyorum bahçeye yavruu annem diyo onu mu dolaştırıcan deli gibi hergün ne var bunda ben nerelere gideyim vallahi bıktım Yalnızlıktan bıkan ne yapmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kedi daha uygun olur bence 😊 köpeği eve yakıştırmıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bahçeyee Yorumla ErDeMtheLazy +1 yıl O zaman olabilir tabi Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. yorumlarda hav hav yazan var mı diye bakmaya geldim henüz yokmuş :D 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahah Yorumla DForVendetta +1 yıl Sohbet edebiliriz ama istersen :D Yorumla Soran +1 yıl Yaş uyuşmuyo pek Yorumla DForVendetta +1 yıl :( yaş sorunun varsa peki üzdü. Yorumla Soran +1 yıl Kardeşimden büyüksün Yorumla DForVendetta +1 yıl :D olsundu... Yorumla Soran +1 yıl Konusamıyorum işte öyle Yorumla DForVendetta +1 yıl :D haha normal konuşacaktık zaten ama nasıl rahat edersen öyle takıl güzelim no problem Yorumla
duzadama Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Kedi alacaktım benzer muhabbetleri yaşadım. Nolur yaz bana, aynı dertlere sahibiz acayip sıkılıyorum, söz yürümem yürümeyi teklif dahi etmem 🙁 0 0 Yorumla
ahsenese Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bıkana kadar mastürbasyon yapmalı sonra pansuman yapıp dışarı hayata karışmalı. 😎 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Töbe töbee Yorumla
bilgeerkoderler Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yalnız değilsin yalnız kalmayı tercih ediyorsun 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Öyleydi ama bıktım Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Düzenini değiştirmek senin elinde Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Kolay gelsin Yorumla Soran +1 yıl Nası peki Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Bilmiyorum sizi tanımıyorum neler yaptığınızı bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Rica ederim ama dünya çok büyük yapacak çok şey var yaşında gençse Yorumla Soran +1 yıl Yaşım genç ama destekleyen yok hiçbi konuda Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Destek derken maddi mi Yorumla Soran +1 yıl Hem maddi hem manevi Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Arkadaşın yok mu hiç Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Üni falan okuyor musun Yorumla Soran +1 yıl Üni bitti Şu an ne iş ne okul Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl Gzlden çık Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Çıktım buyur Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Kendine yeni hobiler edinip yeni çevre kurmalı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hobi var cevre olmuyo Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Olur ki hobilerde kurs vs olursa git Yorumla Soran +1 yıl Kurs yokki doğru düzgün Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl İst Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Yuh ismek var be Yorumla Soran +1 yıl Gittim çok kalitesiz Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl E yalnızlığın gier kalitesine bakma Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. koyun al sıkılırsan yersin 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ayh yemem Yorumla u tenedos +1 yıl bi lokma al bak aaa ölümü gör Yorumla Soran +1 yıl Köy koyunuysa yerm Yorumla u tenedos +1 yıl hakiki merinos apla organik Yorumla Soran +1 yıl Oh mis gibi kavurmalı pilav olur Yorumla u tenedos +1 yıl lan durduk yere canım çekti olsada lavaşa dürsek Yorumla Soran +1 yıl Üff döner yapsak Yorumla u tenedos +1 yıl aboww ortak koyuna girelim hemen sevabı felanda var her türlü kar Yorumla Soran +1 yıl No money Yorumla u tenedos +1 yıl dreaming is free Yorumla Soran +1 yıl Hayal karın doyurmuyo Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Sohbet edecek birilerini bul 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sanaldan uzun sürmüyo Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Benimle konuşmadığın için kısa sürmüştür beni denemekte yarar var Yorumla Soran +1 yıl Furkanlar çok şey oluyo Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Denemeden bişey kaybetmezsin Yorumla
CaptainThomas Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Köpek alma evde çok zor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bahcede Yorumla CaptainThomas +1 yıl Besle Yorumla Soran +1 yıl Çok havlar mı Yorumla CaptainThomas +1 yıl Hangi cins almayı düşünüyorsun Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sevgili bulmalı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Seven yokki Yorumla TheCeketli +1 yıl Seveni bulmak zor zaten sevgili bul dedim aşık olan birini bul demedim Yorumla Soran +1 yıl Aşk istiyorum belki Yorumla TheCeketli +1 yıl İşin zor Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Kedi al 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Annem eve sokmaz Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl Köpeği sokarmıydı Yorumla Soran +1 yıl Onu bahçeye alırım diyprum Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kedi al 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Almaz annem eve bahçeye alıcam köpek Yorumla
HuysuzSafinaz Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kedi al 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Annem koymuyo eve çok denedim Yorumla HuysuzSafinaz +1 yıl Köpeği nasıl beslicen Yorumla Soran +1 yıl Bahçede Yorumla
Kocayapraklı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sevgili yap, 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Dedi nicki güzl Yorumla Kocayapraklı +1 yıl Tanısan seversin güzeldir 😃 Yorumla Soran +1 yıl Sus Yorumla Kocayapraklı +1 yıl Ma veda ederken Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beni alsan olmaz mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen köpk misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok koynunda olmayı isteyen adem ogluyum Yorumla Soran +1 yıl 😂 komik gizliden cık bi düşünücem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu beğendim bakalım bulabilecek misin beni Yorumla Soran +1 yıl Kıvnc mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kedi daha uygun olur bence 😊 köpeği eve yakıştırmıyorum
Bahçeyee
O zaman olabilir tabi
yorumlarda hav hav yazan var mı diye bakmaya geldim henüz yokmuş :D
Hahahahahah
Sohbet edebiliriz ama istersen :D
Yaş uyuşmuyo pek
:( yaş sorunun varsa peki üzdü.
Kardeşimden büyüksün
:D olsundu...
Konusamıyorum işte öyle
:D haha normal konuşacaktık zaten ama nasıl rahat edersen öyle takıl güzelim no problem
Kedi alacaktım benzer muhabbetleri yaşadım. Nolur yaz bana, aynı dertlere sahibiz acayip sıkılıyorum, söz yürümem yürümeyi teklif dahi etmem 🙁
Bıkana kadar mastürbasyon yapmalı sonra pansuman yapıp dışarı hayata karışmalı. 😎
Töbe töbee
Yalnız değilsin yalnız kalmayı tercih ediyorsun
Öyleydi ama bıktım
Düzenini değiştirmek senin elinde
Kolay gelsin
Nası peki
Bilmiyorum sizi tanımıyorum neler yaptığınızı bilmiyorum
Peki
Rica ederim ama dünya çok büyük yapacak çok şey var yaşında gençse
Yaşım genç ama destekleyen yok hiçbi konuda
Destek derken maddi mi
Hem maddi hem manevi