Merak ediyorum Bunun çözümü var mı?
Lütfen yanlış anlamlar çıkaranlar mesaj atmasın sorum açık ve net
Lütfen yanlış anlamlar çıkaranlar mesaj atmasın sorum açık ve net
Yalnızlık gerçekten yalnızsanız zor bir şey, bazen yanımızda bizi çok seven kişiler olmasına rağmen bile yalnız hissederiz bu da kötü tabii. Bununla başa çıkabilmenin yolu kendini sevmekten geçiyor bence. Bu durumda zaten kendinle gülüp kendinle ağlayabiliyorsun. Herkes bir gün gidebilir ve sonda her zaman siz kalırsınız bence kendinizi çok geç olmadan sevin ve en çok kendiniz için çabalayın. Kendinize iyi bakın <3
Teşekkür ederim
Sana verebileceğim en büyük tavsiye cidden seninle konuşmayı önemseyen psikologmus gibi açıklama yapabilen olgun kafada biri ile konuşman gerekir sana ne yapacağını anlatır bende öyle çözdüm kız mükemmeldi yanlizlik çekmiyorum seni çok iyi anlıyorum günde 50 kişi bile yazsa 2 saat yanlız kalsan depresif ve üzgün bir ruh haline bürünüyorsun ve canın çok sıkkın oluyor bunu önce biri ile konuşup anlaman ve kendini ikna etmen gerekir git biri ile konuş toxic olmasın😌 umarım sende benim gibi kurtulabilirsin
Evet öyle de tek biriyle olmuyor. Tek biri yok çünkü birçok kişi ile ancak
Tamamen yanlış bir düşünce ama senin fikrin ilişkilerinde kötü bir yaklaşım sergilediğini farkettim aslında ilişki konusunda sana çok yardımcı olabileceğimi düşünüyorum iyice açtığın konulara baktım seni çözmeye çalışıyorum ki yaklaşımım güzel olsun daha detaylı olsun yanlzilik hissini 1 kişi ile bastirabilirsin ve bunu onun yardımı ile 2 günde bile tamamen çözebilirsin ve asla yanlizlik cekemzsin bu tamamen doğru yaklaşım gerektiren ve kendini anlaman gereken bir durumdur bu olmadikca ister 1 milyon kişi ile konus gene yanlız kaldığında bir boşluk ve inanılmaz acı cekiceksin ilişki konusunda bir kız asla ilk adımı atmaz erkek ise asla cesaret edemez ya da erkeğin kafasinda yüzlerce düşünce vardır veya hoşlandığı başka biri düşünce yapıları 100 den fazlaya ayrılabilir 1 cisi ya bu kız beni beğenmezse onun için fazla çirkinim 2 cisi özgüven siz korkar yani 3 cü sosyal anksiyete 4 cü ilişkiden uzak durma geçmiş iliskilerinden kaynakli psikolojik sorunları vardır bunu anlamanin en iyi yolu yanina gidip sohbet acman en azindan merhaba nasılsından bile konu açılabilir fakat erklerin çoğu kizi kullanmak derdindedir karşındaki kişiyi çözmen gerekir kızlar her zaman adımlarını çok hizli atarlar erkekler geç fakat hizlandiklari zaman tek derdi cinsellik icin kullan geç olur konuşmak istersen burdayım
Bilgiler için teşekkür ederim.
1 kişiyle olması için o kişiyle aramda özel bir şey olmalı
Offf bıktım
1. Sohbetinden hoşlandığın bir Arkadaşın olmalı.
2. Kitap okumalısın, ruhunda hissettigin boşluğu doldurabilirsin.
3. eksik bulduğun yönlerin varsa araştırma yaparak kendini grlistirebilirsin.
4. Yabancı dil öğrenebilirsiniz
5. Önce tempolu bir yürüyüşten sonra Türk kahvesi tüketebilirsin.
Ben kendimi bildim bileli günlük yazmayı çok severim o yüzden tam da yalnız hissedip içimdekileri paylaşmaya değer bulacağım birileri yoksa çevrem de, yazarım ve tarih atarım. Çokça zaman geçip dönüp okuduğumda o yazdıklarımı nelerin değiştiğini, o anlarda beni kıran ama şimdilerdeyse hiçbir anlam içermeyen nice duygularıma sahit olmuşumdur...
Cevap
9Cevap
Arkadaş edin ya da sevgili. başka türlü geçmez
Sevgili yok kardeşüm
Yalnızlığı genelde seviyorum ama bazen de şikayet etmiyor değilim. Öyle bir birimizi idare edip gidiyoruz
Ben bu duruma düştüğümde. Internette bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum (lazım olan şeyi). Kafamı 180 dereceye çeviririm.
Yeni birilerini aramak lazım
En iyi olan dışarı çıkmak
Bir dostta sarılmak gerek tabi varsa
Sohbeti iyi gelen biriyle sohbet ederiö
Sonra o sohbet bitince yine aynısı
Ailem var ama yine aynı
Arkadaş var da olmuyo yine
Ya çürüyeceğim ama
Geçmiyor hep bmylrn
Uyu.
O zaman sabah-akşam uyuyayım
Ruhum yalnız