- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
6 ayYalnızlıkla baş etmeye çalışmak gerçekten çok zor olmalı, aynı evin içinde iki yabancı gibi olmak, sana vakit ayırmaması, susması seni yalnız hissettirmeye yetmiş. Onunla konuşmayı denemen gerekiyor susarak kendi kendine düzelmesini beklemek Bi yol değil, bazı şeyler en azından bir kez konuşulmalı, o da o yaptığının hata olduğunu bilsin sonuçta akşama kadar çocuklarla ilgilenip yoruluyorsun akşamları en azından azıcık ilgi göstermesini bilmeli, tabi o da yoruluyordur, kendince sorumlulukları var sonuçta ama aile babası olmak evden işe, işten eve olayıyla bitmiyor maalesef, evde varlığını duygularda da hissettirmesi lazım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yalnızlıkla baş etmek için Allah ile yakınlaşman ve manevi huzura ermen gerek manevi huzura eren bir insan asla yalnızlık hissetmez ve ruhsal, duygusal ve mental olarak kendini iyi hisseder bence biraz yalnız kalman çok iyi bir şey bu yalnız kaldığın zaman diliminde yeni hobiler yeni deneyimler edinebilirsin örneğin yapmak isteyipte yapamadığın şeyler ya da kendine zaman ayırmak gibi inanıyorum ki bu zamanları çok daha güzel ve donanimli bir şekilde atlatacaksın sadece zaman zaman gerek hayatında başarılar ve mutluluklar dilerim kendine dikkat et ve yalnız kaldığından dolayı kendini yanlış ilişkilere sürükleme kendine değer ver ve kendini sev diyorum HOŞCAKAL ALLAH İLE KAL
00 Yorumla
Detayda belirttiğin eşimle artık aynı evde iki yabancıyız cümlesinden sonra artık evli kalmanın hiçbir anlamı yok sanırım eşinde çok istekli değil seninle vakit geçirmeye ki sana böyle hissettiriyor çocuk olsa bile kendini heba etmeye onlar için katlanmaya gerçekten gerek yok bence boşanmalısın.
01 Yorumla
Soran6 ayYorgunluk aslında seviyormuş sevmese evlenmezmiş
Bir eleman işi kursuna yapılabilirdi, komşuların iyi insanlarsa onlarla samimiyet kurabilirsin, çocukların ile etkinlik yapabilirsin, kaç yanındalar bilmiyorum ama çocukların da sohbeti onların hayatından ve karakterlerinden çıkarım yapmanı sağlayabilir ve bakınız güçlenir. Bir diziye başlayabilirsin, yeni tarifler deneyebilirsin. Eğer uygun Ortamın varsa küçük bir bostan yapabilirsin hem çocuklar için de eğlenceli ve öğretici olur. Aklıma bunlar geldi bebeiş umarım her şey iyi olur💙
01 Yorumla
Soran6 ayKursa gidemem çocuklarım küçük ve kaynanam bakmıyor bakamıyormuş.
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız hissettiğinde bunu paylaşmak zor biliyorum. Ama sen de bu süreçte bir parça kendine dönmelisin. Gün içinde kendine keyif alacağın bir şeyler yarat mesela; bir hobi, kitap okumak ya da yürüyüş. Kendine vakit ayırdığında, içindeki duyguları daha net anlayabilirsin. Belki eşinle oturup senin bu hislerini sakin bir şekilde konuşmak da bir çözüm olabilir. İletişim her ilişkide anahtar. ❤️🩹
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
4 ayşu an yapacağın tek şey biraz sabretmek olucaktir çocuğunuz büyüdükçe okul hayatı oldukça çevreniz de genişleyecek , ya da iş hayatınız olucak , eşlerden ilgi beklemek zaman ayırmasıni istemek gerçekten güç oluyor ve insani duygusal bir boşluğa itiyor ama şu an elden gelecek bir şey yok sabırlı olun hepsi gelip geçiyor
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 ayYalnızlıkla baş etmek aslında basittir yeni çevre edinmekle başlar. Ama burada en önemli şey yalnızlığı sevebilmektir. Yalnızlığı seven hayatıda seviyor. Yalnış çevrelerde sahte dostluklar görmektense yalnızlıkla arkadaş olmak en iyisidr
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. İçine atıp tükenme, karşına alıp ben ev arkadaşı değil, eş arıyorum, haberin olsun diye net konuş. Kaybetme korkusunu hissetsin biraz.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u 6 ayboşanabilirsiniz,
01 Yorumla
Soran6 ay2 çocuk varken öyle kolay olmuyor
2 ayBu durumda Yapabileceğin en güzel şey eşini karşına alıp güzel bir şekilde konuşmak yani Rahatsızlık duyduğun noktaları değil evliliği Biraz Renk getirmek istediğini ve onunla sürekli iletişim halinde olmanın seni mutlu ettiğini söylemelisin yani bunu böyle bir şikayet olarak değil ama bir sevgi gösterisi olarak yaparsan çözülebileceğini düşünüyorum hani iletişim önemli ve biz erkekler özellikle karşımızdaki kadın böyle anlayışlı güzel bir şekilde konuştuğun zaman bunu çok net bir şekilde anlayabiliyoruz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 714 cevap paylaştı.
5 ayBu yaşadığın şey yalnızlık değil, duygusal ihmal.
Aynı evde olup kendini görünmez hissetmek insanı çok yorar.
Sen sadece eş değil, aynı zamanda bir insansın; sohbet, ilgi ve paylaşım istemen çok normal.
Önce sakin bir anda suçlamadan, “yalnız hissediyorum” diyerek konuşmayı dene.
Eğer buna rağmen hiçbir değişim olmazsa, tüm yükü tek başına taşımaya çalışma; kendin için destek almayı ve hayatına küçük nefes alanları eklemeyi ihmal etme.02 Yorumla
Soran5 ayAnlamıyor maalesef. Ona göre para kazanıp getiriyor daha başka bir şey ihtiyacımız yok.
- 5 ay
Çok bir seçenek bırakmamış size..
3 ayBu durumu kendisiyle açık bir şekilde konuşarak yazabilirsin onu suçlamadan sadece içindeki biriken duyguları anlatarak ve belli bir zaman sonra onunla sohbet ederek bu problemleri çözebilirsin. Ama her şeyden önce kendine saygıyı hiçbir zaman yitirme Çünkü önemli olan sensin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bu anlattığın şey yalnızlıktan çok ihmal edilmişlik gibi; aynı evde yabancı hissetmek ağırdır, insanı tüketir. Önce bunu sakince ama net söylemek gerekiyor, suçlamadan sadece nasıl hissettiğini. Küçük bir rutin bile başlatabilirsiniz; haftada bir yarım saat çay eşliğinde sohbet gibi. Olmuyorsa kendin için küçük alanlar aç, bir yürüyüş, bir kurs, bir dostla kahve; tamamen yok sayılmayı kabullenme, sesini kısmadan ama kırmadan duyur.
00 Yorumla
6 ayburada yenisini bul veya boşan gibi yorumlara kulak asmamani öneririm insanlar akıl verir fakat sonrasını önemsemez eğer sikiliyorsan ücretsiz oyun parkları, çay bahçeleri, AVMler deniz kenarları gibi yerlerde zaman gecirmen hem sosyallik açısından hemde çocuklar için iyi gelir ayrıca gittiğin yerlerde senin durumunda olan bayan çıkar elbet arkadaş olursunuz
11 Yorumla
Soran6 ayEvim İstanbul’un bir ucunda bu dediğin maalesef imkansız gibi bir şey. Avm bile yok bulunduğum yerde, sahil min 2 saat uzaklıkta. İki çocukla gitmem delirmem demek.
6 ayAnlattıklarınızı okudum ve çoğu evliliğin hali anlattiklariniz gibi maalesef. Buna acilen bir çözüm bulunmalı. Bunun çözümü :Her yıl çiftlerin birbirlerine olan ilgisi ve sevgisi ölçülmeli aksi takdirde bu kadar evlilik böyle süremez
00 Yorumla
6 aySana ve çocuklarına bakmak için kimseye muhtaç etmemek için çalışıyordur yoruluyordur İnsanın elinde değil
01 Yorumla
Soran6 ayEmin ol yorulmuyor ben nesne böyle yaptığının farkındayım.
- Kişilik & Karakter konusunda 727 cevap paylaştı.
6 ayyalnızlıkla naca paylaşarak başedilir.. yani bunu paylaşabilceğin arkadaşın dostun ya da gizli bir partnerin vs olmalı.. yoksa tek başına bu bunalıma uçuruma sürüekler
00 Yorumla
6 ayYanı eşin haftasonlarıdamı hıc vaktı yok ya haftada bıkere bıle olsa eşinle bi yere gıtmek vakıt gecırmek gerek yanı.
013 Yorumla
Soran6 ay😂😂😂güldürdün beni be. 5 yol olacak evleneli, herkese vakti vardı bana yok. Arkadaşlarıyla şehir değişirdi bana gelince yorgunum derdi. 6-7 yıldır birlikteyiz bakarsak ve 1 elin parmağını geçmez gidip gezdiğimiz yerler.
Soran6 ayEğer sevgililik ve nişanlılık dönemi pandemiye gelmeseydi asla evlenmezdim böyle biriyle
- 6 ay
Ozaman durum cok acık sana vakıt ayırmak ıstemıyor ısteyen ınsan her sekıl bı yolunu bulur bıde ınsan esıne ayırmıcakta zamanını kıme ayırcak bıde cocuklarınızda var neden daha once ayrılmadın veya bı cozum aramadın bukadar yıl sabrettın.
- 6 ay
Valla uzuldum sana canım bende aynı boyle ılgısız ve anacı bırınden yenı bosandım
Soran6 ayZaten evlendikten sonra çok şey geldi başımıza evlilik nedir anlamadan 6 ay sonra hamile kaldım. Doktor hamile kalamazsın demişti ama Allah nasip etti çok şükür. Sonrasında başka şeyler oldu psikolojim iyi değildi aslında bana yapılanlar başkasına yapılsaydı böyle adamın yüzüne bakmazdı. Çözüm aradım konuştum, uykum odla bile uyandır diyor ama uyandırıp çocukları hazırlayıp kendim hazırlanana kadar 3 saat geçiyor ve hava kararıyor
- 6 ay
Evlılık kolay degıl canım cok sorumluluk fedakarlık gerektırıyor masallah Allah bı evlatta bagıslamıs 7yıldırda sabredıyorsun yanı hala umudun varsa yaparım dıyorsan yuvanı yıkma butun erkekler aynı hıc bı erkegın ben evlendıkten sonra cok ılgılı cok romantık vs oldunu duymadım ben daha ıkı senelık evlıydım bosandıgımda aynı ılgı alaka sıfırdı cocukta yok cok sukur benım.
Soran6 ayİyi yaptın hayırlı olsun. Bende yakındır boşanırım. Çocuklar az büyüsün çalışacağım kıvama geleyim bir dk durmam
- 6 ay
Valla sakın elde sıfır bosanma ha once bı kendı duzenını kur ısını kalacagın yerı vs herseyı ayarla oyle gıt ortada kalma oyle daha zor olur Allah yardımcın olsun canım.
Soran6 ayBenim zaten mesleğim var şu an gitsem en kötü tıp merkezinde çalışırım dış nöbetlere falan giderim para kazanırım. Kendi ailemin yanına dönerim çocuklarım küçük çünkü tek başıma bakamam. Ama hayırlısı bakalım hayat ne gösterecek bize. Ayrıc ben zaten her gün romantik yemekler yiyelim hep gezelim hiç kötü günümüz olmasın demiyorum ama bende insanım ya çalışma hayatından bir anda ev hayatına geçiş yaptım başımıza gelmeyen kalmadı ve ben ailesinin yanında olmadığı adama destek oldum ailemle birlikte. Onca şeye rağmen bana karşı minnet duyup güzel şeyler yapmıyor. Bir insan evlilik süresi boyunca gezmeye gitmez mi eşiyle ya. Ben her şeyi eşimle yapayım her yere eşimle gideyim isterken o genden bunalıyor. Yani öyle bunaltan biri de değilim hep anladım destek oldum çünkü bende iş hayatındaydım doğuma kadar ve anlayış gösterdim. Ama yeter ben 2 çocuk doğurdum psikolojimi skip attı bir kenara. İlk çocuğumda 2 sene sürdü benim lohusa depresyonum. Karşısına alıp halkını helal et sana ruhen çok eziyet ettim çok ihmal ettim bile demedi. Ona kalırsa kumarı karı kızı alkolü yok dövmesi sövmesi yok daha ne istiyorum ama bunlar zaten olması gereken şeyler. Benim tek istediğim ilgi alaka hoş sohbet güzel vakit geçirmek gezmeye gitmek. Gerçekten çok yalnızım bunaldım. Ağlama krizleri geçiriyorum evde ne kadar eşya varsa kırıp döküyorum ama içim ferahlamıyor çünkü yalnızım kimseye derdimi anlatamıyorum anlatsamda anlamıyorlar
- 6 ay
Ah canım senı en ıyı ben anlarım bende senın gıbı eskı esımı turkıyeden yurtıdısna getırttım evı dosedım kagıt kurek ıslerını yapttım tek basıma yaptım herseyı ustunede bıde haftada 40 saat full tıme calısıyordum dusun. Eve gelıp bıde yemektı temızlıktı onlarla ılgılenıyordum oda hıc bısey yapmıyordu ne dıl orendı ne calıstı kırasını bıle odemıyordu adam ya onu gec ne bır senı sevıyorum ne tesekur ederım ne guzel bır laf bıkere bıle soyle beraber bı yere gıtmedık soyle elınde bı cıcekle gelmedı sabah kahvaltıyı yapar yapmaz hemen kahveye gıder butun gun orada oturur bıde karnınıda orada doyurur gecede gıder arkadaslarıyla eylenır gecenın yarısı eve gelırdı arayıp sormazdı annesı turkıyedr olmasına ragmen te buraya evıme karısırdı demedını bırakmazdı dogum gunum olmus asla kutlamadı bı pasta bıle almadı bana kendı dogum gunumu kendım hazırladım kutladım. Sureklı aglıyordum aylarca benle konusmazdı ozel hayat zaten yok.. yanı senı cok ıyı anlıyorum canım
Soran6 ayBizimde benzer işte. Çok yoruldum her şeyi tek başıma yapmaktan. Evin çöpü hariç hiç bir şeye karışmıyor. Evlendiğimizde prizler gevşekti 2.5 sene takmadı en sonunda ben o uyurken bir gin söküp taktım. Şimdi o priz yerinden çıktı. Yarın yine ben takacağım. Mutfakla salonun kapı arasındaki demiri çıktı 1 sene oldu tam 1 dene ve hala takmadı. Nalburdan malzeme alıp ben yapıştıracağım. Ya gerçekten evlilik böyle bir şry mi yoksa bizim Türk erkekleri mi yapamıyor. Dinen bile böyle değil erkek ya yardım edecek ya da yardımcı alacak. Koskoca Peygamber eşine yardım ediyor ama şindkiler çorabını kaldırmaya aciz. Çok bunaldım ve tükendim. Kendime zarar vermekten veya kötü yollara sapmaktan korkutorkm
- 6 ay
Aynen benımde durum boyleydı hıc bı ıse karısmaz bı cıvıyı bıle zor takardı. Senı cok ıyı anlıyorum evlılık boyle bısey degıl tabıkı ve dedıgın gıbı dınen erkegın bunları yapması gerekıyor ama bızım toplumumuz bıraz farklı turk erkeklerının hepsı boyle maalesef. Kotu yollara sapma nefsıne hakım ol. Ve en dogru karar olmuyorsa zorlama yoluna bak.
Soran6 ayÖyle yapacağım teşekkür ederim. Kötü yollar ancak bana zarar maddi manevi olarak. Ben çocuklarımın iyi ve güzel şekilde yetişmesini istiyorum. Ama böyle bir babayla nasıl büyüyecekler ki hiç ilgi alaka yok
Gizli Üye(18-24)6 ayBendede vardı böyle eşim değil sevgilim tabi eskiden böyle değildim diyince enayi fatih (adı oylesine koydum) yok demişti. Mesajlasiyoruz zaten diyip öğlen arasında bile aramaya tenezzül etmezdi ya çok uykusu olurdu ya da iştekiler rahat bırakmıyor derdi. İşten sonra arardi bak ona bir şey diyemem. Ama odunun tekiydi evlenseydim ailemden çok uzakta gurbette olacaktım kendini belli etmişti ben arkadaşlarımla otururum işteki evliler gibi olmak istemiyorum derdi
01 Yorumla
Soran6 ayKendini baltan göstermiş benim kocam böyle yapsaydı direkt yol verirdim o zaman
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayBilmiyorum 4 senedir bulamadım bulursan bana da söyle 🙃
01 Yorumla
Soran6 aySen erkeksin sende çare çok
Eşinle konuş ama ona da hak ver yoruluyor enerjisi kalmıyor
01 Yorumla
Soran6 ayValla emin ol ben ondan daha çok yoruluyorum. Sabahın köründe kalkıyorum gece hiç uyumuyorum kızım uyutmuyor. İki çocuk var diye uyuma şansımda yok gündüzleri
6 aySohbet edebileceğin kişiler var mı. Belki de erkekler
03 Yorumla
Soran6 ayErkek ne kadar dinleyecek ki ya da anlayacak
- 6 ay
Eksikliğin bir erkeğin ilgisi ama
- 6 ay
Nasıl
Bizim evde de hayat 8 de bitiyor ben tek başıma bende çok sıkıldım
02 Yorumla
Soran6 ayNiye eşin vakit geçirmek istemiyor mj
6 ayKendine ve çocuklarına odaklan sadece bir süre sonra aklına gelmeyecek bile
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 906 cevap paylaştı.
6 ayZor. Esinle konusmalisin, duzgunce. ya da gonul elbet baskasina yonelir ister istemez
00 Yorumla
6 ayÇocuk olmasa boşan derimde geçmiş olsun... Benim dertleri dinle belki iyi gelir sana biraz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ayrıl yoksazana ilgi gösteren birine teslim olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayDile getirdin mi sıkıldığını usandigini? Tepkisi ve cevabı noldu?
01 Yorumla
Soran6 ayKaç kere getirdim, sün akşam bile okeye gitti geldi kavga ettik ama ben anlayışsız ilan edildim. Haftanın bir günü gördüğüm kocam bana kızdı yarım saat yetiyormuş hiç arkadaşlarıyla vakit geçirmiyormuş
Gizli Üye(30-35)6 ayEvde spor yap çocuklarla etkinlik yapın yine netten satış yapacağın şeyler üret
00 Yorumla
6 ayKendini artık kendin mutlu etmelisin beklentisizlik ile başla o yoldan geçmiş biri olarak söylüyorum beklentisizlik ve yeni hobiler edin
01 Yorumla
Soran6 ayYapamıyorum hala beklentim var bu da daha çok üzüyor
Gizli Üye(30-35)6 ayZor bir süreç ama kendine bir şey bulmalısın. Bir sohbet dert dinleyecek arkadaş bile olur
00 YorumlaÇok zor bir durum insanın kalabalık içinde yalnız olması
02 Yorumla
Soran6 ayÖyle maalesef
6 ayÖyle bir eşle hiçbirseyin tadı kalmaz yeme içmenin bile sjaksjla
01 Yorumla
Soran6 ayEvet zaten her şeyi seçen biri artık iştahım yok yemek yemiyorum
Yalnız kalmayarak çok haklısın seni gayet iyi anlıyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla yeni evli değilsiniz
07 Yorumla
Soran6 ayYeni evliykende böyleydi aslında hep böyleymiş
Soran6 ayÜzerine titriyorsan neden boşandınız
Soran6 ayO zaman iyi yapmışsın. Bende sevmediğini düşünüyorum o yüzden boşanmak aklımda var. İçimde tamamen bitirip öyle boşanacağım. Çünkü artık yalnızlıktan çocuklarıma bağırır hale geldim. Kendimi sosyal medyaya vuruyorum ama biriyle konuşmak gibi değil o yüzden o da kesmiyor. Ben anlaşılmak sevilmek istiyorum
6 ayBöyle adam çekilmez. Sonra aldatılınca vay efendim şöyle vay efendim böyle. Kadın ilgi ister sevgi ister. Akşama kadar çalışıp eve gelip uyuyan erkeği annesi sevsin uyuyunca da üstünü örter uyumadan da çikolatalı süt içirir bu ne böyle #/
01 Yorumla
Soran6 ay😂😂😂😂😂evet doğru diyorsun
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. eşin 7 gün mü çalışıyor
04 Yorumla
Soran6 ay6 gün çalışıyor cumartesi 24 çalışıyor tek izni pazar sabahtan akşama kadar
Soran6 aySordum, yoruluyormuş, çocuklar yoruyormuş, beni görmektense arkadaşlarını görmeyi tercih ediyor.
Farklı fanteziler yap aklını başından al uyumaz
04 Yorumla
Soran6 ayKendi kendime yapmış gibi oluyorum
Soran6 ay😂😂😂karaktersiz bence umurunda olmaz ya da kanıtlamak için başka şeyler yapar hiç uğraşamam
6 ayEvlilik böyle bir şey
01 Yorumla
Soran6 ayHayır değiş
Esin ne is yapiyor izin gunu yok mu
07 Yorumla
Soran6 ayİzin gününde de uyuyor bir yere gitmek imkansız gibi. Gidersem ben çocukları alıp gidiyorum o yine uyuyor. Çok bunaldım daraldım
Soran6 ayİşine gelmediği için böyle yapıyor. Çocuklarla uğraşmamak seslerini çekmemek için. Arksdşaımhilr söyledi o güm
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
6 aySohbet arkadaşı edinmeli
04 Yorumla
Soran6 ayKız arkadaşım var ama ne bileyim artık kimseyle konuşasım yok. Yani eşimle değil başkasıyla konuşacaksam ne anlamı var
- 6 ay
Zaten anlamsız bir şey neden aynı evde takiliyir ki iki yabancı iseniz doğru
- 6 ay
Abartma hanım abla bu kadınlar evlenince ne kadar koca delisi oluyor arkadaşına anlat belki fikir verir ikinci bir göz olur bu kocam da kocam tripleri cidden saçma
- 6 ay
@Prekursor2 ✍️👍
6 ayKendi hobilerini bul.
10 Yorumlakendine hayat kurarak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
6 ayEşinle bu konuyu konuş
00 Yorumla
6 aySeni anlıyorum
Çocuklar kaç yaşında00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 405 cevap paylaştı.
6 aysohbet dertleşmek istersen dinlerim
00 Yorumla
6 ayEşinle konuştun mu nasıl bir cevap aldın?
00 YorumlaSen sanki boşansam mı diye düşünür olmuşsun
07 Yorumla
Soran6 ayDüşünüyorum ama aile evine dönsem nasıl olur diye düşimiyorıö
Soran6 ayBoşanmayı düşünüyorum ama aile evine 2 çocukla gidip nasıl yaşarım diye korkuyorum
Soran6 ayAnnem kabul ederde babam ne der bilmiyorum. Kendim buldum evlendim diye kendince küsmüşti bana yapılan haksızlıklara ses etmemişti. Ona göre sevgisizilikten boşandığımı söylesem kabul etmez. Kızım küçük bırakıp çalışamamda. Çaresiz hissediyorum. Bir şey yapasım yok bunaldım tükendim
- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
6 ayBaşka birini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBi konuşmaya çalışsanız düzelir gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayYalnızlıkla baş edilmez tadı çıkarılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBi de öyleyiz yapacak bir şey yok tamam mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayÖzel hayatınız olmuyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayMuhabbet edebilirz vakit gecer?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayCevabını bal gibi de biliyorsun 😌
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayAynı durum bende de var. yalnızım evde
00 YorumlaNe iş yapıyor peki Eniştemiz
08 Yorumla
Soran6 ayşu an takside çalışıyor, belki yakın zamanda başla işe girer
Soran6 ay5 yıl olacak. Sohbet bile yoksa evliliğin bir anlamı kalıyor mu? Sadece ev hizmetçiliği yapıyorum şu an.
Soran6 ayBakıyorum tabi ona bile laf ediyor. Makyaj yapıyorum suratının hali ne diyor. Sadece canı isterse sevişecekse yanaşır. Artık cinsel isteksizliğim başladı. Sadece işini görmek için yanaşıyor ve bu düşünce yüzünden hiç birlikte olmak gelmiyor içimden. Zaten bugünden sonra birlikte olmak istemiyorum hak etmiyor:. 2 çocuğa rağmen her birliktelik öncesi duşumu alır dişlerimi fırçalar afrodizyaklı parfümümü sıkar güzel giyinir girerim yatağa ama hak etmiyor. Yemin ederim şu yaptıklarımı başkasına yapsam eve her gin uça uça gelir.
Soran6 ayNe önemi var fiziğin? Öyle bir şey olsa zaten dikkat ederim adama hak veririm
Kaç çocuk var sizde
013 Yorumla
Soran6 ay2
Soran6 ayHer gün böyle. Bildim bileli uykuyu seviyor yorgun olmasa bile her yerde her daim uykun biri
Soran6 ayÇocuklarla uğraşmamak için normalden daha fazla çalışıyor 😂😂
Soran6 ayEvet inkar ediyor ama apaçık ortada plan bir şey. Arkadaşları bile söylüyor böyle olduğunu
Soran6 ayBaşka sebebi yok. Ailesinden böyle görmüş aile ne demek evlat eş nasıl kurlu olur bilmiyor odum gibi
Soran6 ayMalın bayrak tutanı hemde
Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Kaç çocuğun var
00 Yorumla
6 ayArtık cinselliği özler oldun dimi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
6 ayZihni meşgul et
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 548 cevap paylaştı.
6 ayÇocuk var mi
00 Yorumla
6 aybirini bul?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. yalnızlıgı seviyorum
00 Yorumla
6 aykendine güzel giysiler al. onlarla oyna.
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat