Uykum varr aaa dostlar, bazen ayılar gibi kış uykusuna yatmak istiyorum.
Düşünün ki kalbinizdeki "o" kişi evleniyor, o diyince aklınıza kim geliyorsa. Ne düşünür, hissederdiniz?

Uykum varr aaa dostlar, bazen ayılar gibi kış uykusuna yatmak istiyorum.
Düşünün ki kalbinizdeki "o" kişi evleniyor, o diyince aklınıza kim geliyorsa. Ne düşünür, hissederdiniz?
Evlenmeden 1 hafta önce arayan eski sevgilim geldi aklıma :D Bir şey hissetmedim geçmiş geçmişte kalır bende. Ne keşkem ne de bir duygum var geçmişe yönelik.
Ahaha arayıp ne dedi, evleniyorum mu 😄
Son pişmanlık neye yarar 😄
Benim için o diye birisi yok şu an da.. ki eski sevgilim olsa da umurumda bile olmaz ister evlensin ister evlenmeden bir şeyler yapsın umurumda bile değil ki haberim bile olmaz zaten engelli olur bende kendisi
Haberimiz olmazdi, zira arkama dönüp bakmayi sevmem.
Allah seni inandırsın çocukluk arkadaşım evlenme teklifi aldı yakın zamanda o diyince o geldi aklıma😂
Kendi evladımın mürvetiöin görmüş gibi olurum
Ajajsjs o diyince o geldiyse iyiymiş
Cevap
9Cevap
Mutlu olsun isteriz vesselam zaten Rakılanma vaktimiz gelmişti hdjs
Sjsjjd Şirincedeyim mahzenden istediklerin varsa getireyim 😄
Şirinceyi topla getir jdjd ne kadar kafa yapan yapmayan içecek varsa 😅
jsjsjs tamam beybi
Hiç bir halt hissetmedim. Görücüsüyle evelencekmiş diye defolup gitti. Ettiğini yaşamasını gönülden istiyorum sadece kendisinden nefret bile etmiyorum ama ettiğini bulsun, hemde defalarca kez.
Herkes ettiğini bulur zaten, ama geç ama erken
Arkamıza hic bakmadigimiz icin haberimizde olmazdi tabi, olsa dahi mutluluk dilerdik.
Rakıya bahane olurdu anılar meze kafa dumanlı kulluk efkarlı vmcm
Evlensin, davetiye yollamazsa ayip eder çeyrek takardim ne güzel
Artık bir şey hissetmezdim.
o dediginiz kim
Aklına kim geliyorsa
öyle bi ihtimal yok cünkü adlarini bile unutmusumdur nerden bilecem evlendigini, kaldiki evlensin tabi kendimizi garantiye almis oluruz kurtulmak icin
Evleneceğini duyduğum an aşkımdan ölüyor olsam dahi tüm duygularım biter.
12 yıl önce evlendi zaten.
hiçbir şey değer vermiyorum
Mutlu olmayacağına eminim.
Mutlu olurum
Zaten evli 🙁
Üzüldüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?