gerçekten çok sevdiğiniz kişi sizden evli olduğunu saklıyor ve siz bi şekilde öğreniyosunuz ki evli ve çocuğuda var ama onu herşeyden de çok seviyosunuz tepkiniz ne olurdu onunla olur musunuz yoksa yuva yıkan olmaz mısınız
Cevabın nedir?
+1 yılşimdi burada adama mı bişiy demeli yoksa ona kanan hatuna mı demeli anlam veremedim..aşk gözlerin kör olması demek bir yerde belki ama evli insan bir şekilde sinyal verir zaten..telefonu her istediği zaman açamaz , her istediği zaman görüşemez vs..sürekli erteler..bu süre zarfında bunları keşfetmek lazım..bu her iki taraf için geçerli..fakat sanırım bunu erkekler daha çok yapıyorlar..evli olup bekar olduğunu idda eden o kadar çok adam müsveddesi var ki...
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Olmazdım tabi ki.
Bir de eşinin ve çocuğunun günahı ne, gözüm hiç bir şeyi görmeyecek derecede seviyor olsam bile, onlardan dolayı yapmazdım öyle bir şey.00 Yorumla
+1 yılzaten kullanılmışsın ve artık onun için ne yapacağını düşünmen bile saçma,yapacağın tek şey var yüzüne tükür ve allahından bul de iyide bir okkalı tokat yapıştır arkana bile bakma...!eğer arkana bakarsan karısına ve çocuğuna yazık edersin bırak allahından bulsun,dünya onun üzerine kurulu değil gün gelir karşına daha ne aşık olucağın insanlar çıkar buda sana ders olsun bidahakine adımını sağlam at,haydi allah yardımcın olsun
02 Yorumla- +1 yıl
rica ettim gitti:))
+1 yılsaçından sürükleye sürükleye götürür kocasına "karına sahip çık" derim.öyle bir tipi canımda çok mu seveyim bide
84 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim ;)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes yapmam etmem diyoda ben yaşadım böyle bi durumu . vazgeçmem bi hayli zaman aldı .bende asla böyle bieşeyi yapmam derdim daha önce sorsalar. ama geldi başıma ayrıldım ama zor ayrıldım yataklara düştüm . e bende sevdim bi birliktelik yaşıyosun sonra onun başka bi düzeni olduğunu öğreniyosu kızsanda seviyosun gerçekten zor ama mecburen ayrıldım çocuklar var arada ben bekarım . olmadı olmamalıydı zaten yaptığımı doğru bulmuyorum ama istemeden içinde buluyosunuz bazen kendinizi
41 Yorumla- +1 yıl
evli olan bendim benzer bir ilişkide.kız biliyodu ve çok zevk alıyoduk.yaşamayan bu duyguyu bilemez...
ben ne kadar seversem seveyim ilişkim güven üzerine kurulu olur ve yalanı asla sevmemde affedememde kaldıki senin demene göre bu kişi hem güvenini sarsmış hemde yalan söylemiş sana tek sözüm var onu sevmeye devam edersen çok büyük enayilik yapmış olursun ;) dost acı söyler
00 YorumlaEvli adamın benle işi olmaz..
Evli adam bir kadınla cinsellik için birlikte olur, onu da benden alamayacağına göre ilişki başlamadan biter zaten..314 Yorumla- +1 yıl
bir akrabamın başına geldi..Allah göstermesin diyorum..zor gerçekten ama o zaman ona da kızdım..dediğin gibi işin ucunda cinsellik varsa erkek bir şekilde istediğini elde ediyor.
- +1 yıl
+1 verceğini bilseydim başka türlü yazardım ://
- +1 yıl
asıl fikrim bu değilki benim fikirlerim değişken o an o geldi aklıma lakin çok kötüsün bunu belirtmek isterim :)
- +1 yıl
ben meleğim yahu :D o kadar iyiyim ki anlatamam
- +1 yıl
omzumda bile melek dövmesi var yani :) kendimi temsil etmek amaçlı yaptırmıştım :))
- +1 yıl
peki öyle olsun bakalım, ez beni :/ (tüh buda inanmadı)
- +1 yıl
bu ağır oldu :D
- +1 yıl
laf üstüne laf yiyorum :// ve ilk defa gider yapmyıorum :)
- +1 yıl
güzel cevap
- +1 yıl
büyük konuşma...
+1 yılGenelde kızlarla evli erkekler arasında oluyor bu. Tabi ki vazgeçmek gerek ortada kocaman söylenmemiş bir yalan var. Bir de bir eşin ahını almak var. Vazgeçmek unutmak aşka boyun eğmemek böyle bir durumda yapılacak en mantıklı iş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlaylara her iki taraftın gözünden de bakan bir yapım var kendi tarafımdan bakmaktan ziyade birde kendimi kadının kocasının yerine koyardım aman Allahım çok çok kötü bir durum güzelce bir azarlar yolu gösterirdim.. zaten bu gibi konularda çok hassasımdır..
00 Yorumla
+1 yılona tuzak kurardim ayni anda esini cagirirdim oraya nasil bir o.c. evli oldugunu görsün diye sonrada def ederdim gerisi benim sorumlulugum degil.
05 Yorumla- +1 yıl
aferin yık yuvayı...
- +1 yıl
o yuvasini yikmis zaten yikacagi kadar benim kocam böyle birsey yapsa bilmek isterim ona ragmen kadina kalmis esini affedip affetmemesi bana oyun oynuyan hesabini öder o kadar
- +1 yıl
ben Allahdan baska kimseden korkmuyorum sıkıyorsa yapsın
+1 yılBugün kocasından ya da karısından başka eş arayan insan yarın aynı şeyi bana da yapabilir , o çocuklara yazık değilmi . Hayatından çıkarım ve bütün iletişimimi keserim
00 YorumlaHem bana söylemediği için hem de yuvasını yıkmamak adına terk ederim. Öyle bir kızın gözümde hiç bir değeri olmaz.
10 YorumlaZor bir durum eğer evli ve sizden bunu gizliyorsa kesinlikle fazla bağlanmadan ayrılmanızı öneririm, unutmayın yuva üzerine yuva kurulmaz..
00 Yorumlao adam zaten sana en baştan yalan söylemiş , bu pisliği yapmış ; sen de o adamla dewam edersen yuva yıkarsan ilerde sen onla yuva kurduğunda aynı şeyi sana yapmıcağı ne malu hee ne malum :)
00 Yorumla
+1 yılallah belanı versin der unuturdum,eşine hayrı olmayan şerefsizin san ne hayrı olacak .diyelimki karısından ayrıldı senle evlendi,unutma bu sefer karsı sen olacaksın ve bir başkası daha olacak hayatında
00 Yorumlane kadar seversen sen bu sana başka insanların hayatını mahvetme hakkı vermez... hiç kolay değil bu gönül işleri ama yapılacak tek şey o kişinin suratına tükürüp çekip gitmek..
00 Yorumla
+1 yılYuva yıkan olmazdım tabi ki. Masum insanların günahı yok çünkü.
Onunla zor olsa da iletişimi keserdim. Çünkü böylesine önemli olan, haber verilmemezlik yapılmaz.00 Yorumla
+1 yılkesinlikle yuva yıkan olmam... Hiçkimse bu dünyada ettiğini kendisinde veya en yakınından birinde görmeden ölmez... ilahi adalet bu... uzak durmalı...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Anında unuturum hatta o kadar ani olur ki unutmam buna ben bile şaşırırım.
00 Yorumla
+1 yılÇok sevecek kadar vaktimi geçirdiğim insanın evli olduğunu yıllar sonra mı öğreneceğim?
17 Yorumla- +1 yıl
Beraber olduğunuz kişiyi araştırmıyor musunuz?
kadınların kanması kolayda
evli kadınlar evli olduğunu uzun süre saklayamaz.
bana gelince önce hakaret ardından anında terk.
bugün kocasını aldatan yarın bizi de aldatır.00 Yorumla
+1 yılBöyle bir durumda yalancı ve güvenilmez birine aşık olduğum ortaya çıkardı aşkıda ilişkiyide ortadan kalırırdım
00 Yorumlabi kere çok seven birisi yalan söylemez..kullanıyor demekki.ya da karısından sıkılınca diğerine koşuyor.
02 Yorumla- +1 yıl
her insan yalan söyler. sevsede sevmesede
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemen ayril ne kadar uzsende uzulun sen olursun sonunda.. hem baksana sana yalan soylemis basta..yalancilara degmezzzzz
00 Yorumlaaşk ve ceza diye atv de bir dizi vardı buna benzer aklıma o geldi
00 Yorumla
+1 yılyasak aşk yaşardık ://
canım sıkılınca da ayrılırdık18 Yorumla
+1 yılgerçekten seviyorsan
zor bir karar
AMA
gerçekden sevmiyorsan
ve yeni tanışmış isen
ve de seni kullanma ihtimali de var ise
s... et gitsin00 Yorumla
+1 yıltelefon hattımdan bana ulasacagı her yola kapatırdım bende kendı kafamın caresıne bakardım zaten evlı olması ondan sogumama neden olurdu unutması kolay olur.
00 Yorumla
+1 yılkimseyi etme başına sultan gün gelir tependen ınmez olur boyle pısman, sal yoluna gıtsın
00 Yorumla
+1 yılAllah korusun yaa öyle bir şeyle karşılaşmak düşünmek bile istemiyorum, eşi ve çocukları için kendimi affetmezdim devam etmezdim tabi ki bu durumda
00 Yorumlazor bir durum...kalbimin sesini dinler akıl süzgeçinden geçirirdim..çıkan sonuç ne ise o yolda tavizsiz yürürdüm..
00 Yorumlayüzüne tükürür giderdim asla kimsenin yuvasını yıkmammm!
00 Yorumla
+1 yılTek eşlilkten yanayım evli olmasa ilişkisi bile olmuş olsa benim için bitmiştir
10 Yorumla
+1 yılşaplağı manyağı yaparım
veririm tokadın önüne
oturturum dayagın ustune !
terbiyeli bişey olur00 Yorumlabn ayrılırıdım erkekler için pek bişi olmaz ama bayanlar için sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılyalana da bi yere kadar tahammül var sonuçta bi düzeni ver yuva yıkmamak lazım
00 Yorumlasevgilim evli çıksa onuda alıp eve çıkardım çatur çutur bukadar yani. ben bi sigara içiyim
00 Yorumlakocasını benimle aldattığına göre beni de kocasıyla aldatıyor mantıken..ne kadar sevsem de kendimi ucuz görmem..tekmeyi basıp yollardım..
00 Yorumlabence kesinlikle bırakmalısın o çocukaların vebalı çok büyüktür ileride yoluna gelir
00 YorumlaBunu sorman bile hata.
02 Yorumlaayrılmam devam ederim...
311 Yorumla- +1 yıl
yatıcak tabi karısı adamın yani hiç bişe değilde bu sorun şaka gibisinn.
- +1 yıl
bonjour madame
- +1 yıl
en azından samimi :) tebrik
- +1 yıl
tek gercek cevap diyorum.aşk laftan anlamaz...
- +1 yıl
eğer sen gerçekten kızsan yani feyk değilsen sonunu iyi görmüyorum :)
+1 yıleski sevgilim olurdu.
00 YorumlaBugün yuva yıkarsan yarın senin de yuvan yıkılır
10 Yorumlayaşın kaç lise bebesi :D
01 Yorumla
+1 yılBende gider evlenirdim :D
00 Yorumla
+1 yılkocasina cay ismarlardim
24 Yorumla- +1 yıl
kahvede olabilir :)
- +1 yıl
ne demek :)
+1 yılniye sevimki benim için bitmiştir öğrendıgım an.
00 Yorumlasevsem de vaz gecerim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı. Bu ne biçim soru :D hayattan soğudum bir an :D
00 YorumlaBir insanı her şeyden çok sevmem.Ayrıca ayrılırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanında tekmeyi basardım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılarada sırada sevişirim.
11 Yorumlafurirum onu anlunun catundan !11
00 Yorumlatotoma ketıl sokardım
00 Yorumlaseçenek senin. ya devam ya tamam
04 Yorumla- +1 yıl
Ay şu profil resmin çok bayatladı.
- +1 yıl
katılıorummm vee sinir oluorumm özenti dikkat çekme çabası
- +1 yıl
Bİr bugatti veyron olamaz ama :]
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajinasına kezzap dökerdim
00 Yorumlabende evliymiş numarası yapardım :)
00 YorumlaVazgecerim.
00 YorumlaYok olurdu.
00 YorumlaAyrılırdım tabı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrılırızzzzz
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi