AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Bu resmen adilik. Senin kocan adam değilmiş. çocugun hatrına bari yapmayaydı bunu. merak etme emin ol onunla yuva kursa bile o kızdan bu adam çeker köpek gibi pişman olup geri döner sana. o zaman da sen alırsın ipleri eline
Bence al nafakanı adam akkılı boşa gitsin bundan hayır helmez zaten sana 40 ından sonra azanı teneşür paklar derler
Aç gözlü kocan var.
Bugün olmazsa yarın terk edecek.
Yine de evliliği kurtarmaya çalış
Öncelikle evli biriyim. 34 yaşındaki kadına bitmiş deyip 19 yaşınds birinin peşinden koşan kişiye ben cahil derim. Allah onu ıslah etsin
Kendisi perte çıkar iki gün sonra napsn onu 19 yaşında kız boş ver.
Bazı kızlar maalesef böyle. Üniversiteye gider ama evli erkeklerle takılırlar. Anlamıyorum ki, yuva yıkınca ellerine ne geçiyor? Kız bu kadar ciddi olmasa kocam benden boşanmayı istemezdi, beni sessiz sedasız aldatmaya devam ederdi... Ama belli ki kız da evlenmek istiyor, oysa yuva yıkanın yuvası mı olur!
Hala kocani savundugunun farkında mısın. Toparlan ve kendine gel. Ne yuva yıkması sen diri genç bi kadınsın tam tersi kocan yaşlanacak iki gün sonra senin kölen olacak bırakma beni diye. Genç biri yaşlı biriyle sadece para için olur aşk filan hikaye. Senden kendine çeki düzen ver ağlama. Bırak gitsin hayatın senin elinde
Kendinden 10 yaş küçüğü alabildiğine göre 19 luğuda götürecek potansiyel var bence
O kız da kara kaşına kara gözüne gelmez heralde
Yoo valla kızlar olgun erkek olgun erkek evli erkek diye geziyor ortada bekara bakan yok. Kaşına gözüne de gayet gelir
Teşekkür ederim destekleyici yorumunuz için, çok haklısınız. Ben zaten kendimi yaşlı görmüyorum, ne gencim ne yaşlı. Sadece yetişkin bir kadınım. Amacım o kızı suçlayıp kocamı savunmak değildi, yalnızca şoktayım hâlâ. Kocamı affetmem asla ama oğlum için de ne yapabilirim bilmiyorum. Ona tek başıma da bakabilecek maddi özgürlüğüm var, kocama maddi anlamda intiyacım yok. Sadece insan kolay hazmedemiyor, bir türlü anlam veremiyor, paspal bile olmadığım halde... Teşekkür ederim destekleyici yorumunuz için
Zaman en güzel cevabı verecektir. Müsterih olun kör gibi arzularının peşinde koşan insanlar çarpılır. Anlık içgüdü ile yaşanan şeyler çok kez insana zarar verir. Başkasıyla senaryo üzerine kurulan ilişki yerine temiz bir yalnızlık daha iyidir ama herkes algılayamaz bunu. Ve zamanı gelince Herkes kalbinin ödülünü alır. Ve her şey sağlığın elden gitmesine bağlı o zaman kim gerçekten kimin yanında belli olur. Sağlam kalmak gerek hayata karşı. Zor günler elbet olacak ama bizler kendimizi harap etmemeliyiz en azından sevdiklerimiz ve gelecek icin
Yoo bizim bi tanıdık var kör arzularının peşinde koşuyor halada duruyor
Soyledigi hersey bahane 35 yasindaki bir kadin tam kadindir herseyiyle
Düzenli olarak spor da yapıyorum, bakım da yapıyorum, evde paspal da dolaşmadım. Bana çöktün demesi için hiçbir şey yapmadım...
Sen ne yaparsan yap kafayi o kuza takmis senin yaptigin hersey gozune batar
En çok oğlum için üzülüyorum. Bir gün yetişkin olduğunda tüm bunları anlayacak olması beni üzüyor. En azından babasının böyle bir adam olduğunu bilmesini istemem
Ozaman ayrilip kendine yeni bir yol cizip onune bakacaksin
Pedofili bir or@sp* evladı kocan kızın ailesi olsam vururdum o namussuz ırz düşmanını
ayril nafakani al def et gitsin genc kizlar ona odunu koysun afedersin
Biraz sabret. hayat , gercekleri aci bir tokat gibii yuzune vurur insanin. Parasiyla elde ettigi 19 yasinda ki kizda onu aldatir
erkeklerin karanlık yüzü abla 40 dan sonra böyle oluyor artık
Seni aldattığı için dava ac donuna kadar al böyle adamları hadım etmek lazım
Boşanmalısın bu dediklerinden sonra ayağına kapansa affetme
Sal birkaç yıl surmez sana yalvarmasi.. antropoza girmiş mal kendini bir şey sanıyor demek
Sen yaşlannca o geri mi gidiyor yaşta. Moruklaşmış artık
Miadını doldurmuşsun, olur öyle şeyler. Iskartaya çıkma vaktidir
O hödük kocan önce kendine mi baksa? Dersin kendisi 18 yaşında.
34 yaşında ne cokmesi hala taş gibisindir eminim
ayrıl tazminat al keyfine bak 19 yaşındaki kızı da vermezler senin kocana
Ah bu erkeklerin hep gözleri dışarıda, valla işin zor ama seni istemeyeni sende isteme derim
Zaten 11 yaş büyükmüş senden. Zannediyor ki kendisi hep dinç kalacak herhalde
ayrıl kurtul ablacım gerçekten ne yapsan boş olacak adam zaten istiyo boş ver
Oğlunu böyle bi adamla aynı evin içinde büyütmemelisin
Saçmalamış bence. Yarın okizda tekmeyi basar seninki yaşlanınca.
Adama bak ya güzel kardeşim. Böyle biri için mi üzülüyorsun değmez gerçekten
Biraz cilve bir iştirak seksi giyin iyi ver tahriket
34 yaşındasın o ,45 yaşında gitsin ilk önce kendi yaşına baksın bahane arıyor senden ayrılmak için sen de ayrıl ondan kurtul boş ver gelen gideni aratır
öyle erkeğin yani kusura bakma ama senin kocanin taaaaaa...😡😡😡😡
Yok artık kendi neredeyse bir ayağı çukurda bir de sana mı laf söylüyor
Bu ne saçmalık, adamın düşüncesi beni kanser etti sanki kendisi gençleşiyorda kart zampara
Kendi gencmi sanki 😁😂 kız parasını yer sonra şutlar tekrar çocugunu özledim diye döner 😁
Güçlü ol olamıyorsan bile güçlü ve dik dur ama sen kocanı çok sevmişsin
Böyle biriyle asla durma nede onu ikna etmeye calis.
Vücuduna bakım yapmıyor musun hiç bari birseyler yap
Kızla olan ilişkisini bul takip et kayıt altına al boşanmak istersen kanıt olsun yüklü miktarda borçlandır onu sonra pişman olur kızla sadece cinsellik için birlikte
En iyisi ayrilmak bence onu düşünen kişi seni zaten ruhen aldatmış ve bunun devami gelicek en iyisi ayrilmak sende seni değer veren özen gosteren oğluna bakacak birini bul veya git çalış o erkekten hayır gelmez
iyide sen zaten gencsin bu adaminki artik capkinlik hovardalik s. kine duskunluk ne dersen de.
Sizin için üzüldüm. Diyecek söz bulamıyorum.
Ancak şöyle bir gerçek de var: Erkeklerin dini nikahla dört kadınla evlenmeye hakları var.
Boyle durumlarda o kadar sakin kalmalisinki , sen bilirsin " de baska birsey deme. Adam neoldugunu sasirir , g*****t herif.
kendini johny sins zannediyor sanırım hahahaha
Kendine değer ver. Sana böyle konuşan birine sen dava aç aldatigini kanıtla donuna kadar al
ppne bakınca anlaşılıyor ki güzel birini bulmuş yaş bahane
Başkası var kesin araştır delil topla ve hiç bekleme boşan 45 yaşından sonra bulsun bakalım
o kızı dava et eşinle de inadına boşanma hapis hayatı sürdürt parasını ye sonra başka erkek bul kocanın eşyalarını satıp sav git başka yere kayıplara karış
Kızı yaşında çocukla evlenmeyi mi bahane gösteriyor utanmaz. Sorun sende değil merak etme
Allahüekber ya bu sitedeki şu sorular beni kahrediyor. Böyle erkeklerin soyu kurusun
MAL, cidden mal kocan. hadi senden ayrıldı onla niye evleniyor.
asla anlaşmalı boşanma , donuna kadar almaya çalış. demek ki parası var.
ayrıca senin yaşında hala cok iyi cocuk dogurulur.
Bu ilişki uzun sürmez. Genç kadın aldatır. Bırak ne hali varsa görsün. Sen ayrıl.
Hiç acima bosan gitsin boyle kansiz dinsizlere kadınlık yapmayın
Kendisi için uğraşan bir insanı görmeyen biriyle nasıl daha yaşamaya devam edebilirsinki başka konulardada görmezden gelip aşağılayacak
Bosa gtsin güzel kardeşim olmak istuo o belli kendi cok genc ya 1 2 zene onla takilir sonra o kiz onu aldatr sap gbi kalir
S... çek de 19 yaşında ki kız canım valla çıkar yakında Esra Erola asla ayrılma nie baskasina. parasini yedircen ki sülalesini ara rezil et
Baban yaşındaki adamı alırsan böyle olur işte yaşın devrin geçince sende tarihe karışırsın
Sübyancı galiba.
Öyle şey mi olur yaptığı yanlış
Korkularini anliom istersen sana dert orta olurm
Boşan o şerefsizden çocuk da bır yere kadar kendını dusun
Eşin vazgeçmiş senden yapacak bi şey yok. Bahane üretiyor zor bir süreç ama yoluna bakmalısın
Bu bacım çocuğundan hayır gelmez abla mahkemede donuna kadar alcaksın sen
Ben alayim seni bende olgun kadin istiyordum
Körpe * arıyo hefesini alır gelir sende kıskandır
Tam bir o. c hiç takma ayrıl
Ne alakası var ya 45 yaşında sağlıklı doğum yapan var
Senden ayrılmak isteyeni hiç tutma bence