9 yıldır evliyiz. Ben 34 yaşındayım, o 45 yaşında. 6 yaşında da oğlumuz var. Hadi beni hiç gerçekten sevmemiş anladım da insan oğluna böyle mi örnek olur? 19 yaşındaki bir kızla görüşüyormuş, kızla evlenmeyi düşünüyormuş. Bana diyor ki, "Sen yaşlanmaya başladın. Şu yaştan sonra çocuk yapsan bile sağlıklı doğmaz. Ben yeniden çocuk sahibi olmak istiyorum." Bana çöktüğümü söylüyor ama ben neysem oyum. Hamilelikten sonra bile spora abandım, kilolarımdan hemen kurtuldum. Daima fit oldum, bakımlı oldum ama beni yaşlı buluyor. Sürekli doğurganlığımdan ve yaşımdan vuruyor. Şimdi de boşanmak istiyor. Ne yapmalıyım? Oğlum için en azından? Kaç gündür gözüme doğru düzgün uyku bile girmedi, zaten bir haftaya yakın eve geldiği yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunu kafasına koymuşsa yapacakların belli. Kafana takıp üzülmek yerine, akılcı davranıp, bu durumdan en az hasarla çıkmaya çalışmalısın. Öncelikle bu durumu belgeleyebilmek için, eşinin seni aldattığına dair delil topla. Yazışmalar gibi. Sonra boşanma davası aç. Bunu da ailenle paylaş. Sana manevi destek olmalarını iste. Güçlü olmalısın. Seni aldattığını mahkemede ispatlarsan, önemli maddi kazanç elde edersin. Sonra da güçlü bir şekilde çocuğunu büyütmeye bak. Eşin olacak kazma da bir süre sonra, yaş farkından dolayı o kıza yetmeyecektir. Sonu ne olur? Bilemem. Ama bir tahminim var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğidir bu bir ikincisi ve en önemlisi kesinlikle teslim olma ve seni aldattığına dair delil topla boşanma davası senin lehine görünüyor. Ağlayıp dövününce eline hiç bir şey geçmez, 19 yaşında kızı kandırıp birlikte oluyor çünkü hiç bir aklı başında kız 45 yaşında adama aşık olmaz. Maddi manevi tazminat, iştirak nafakası iste ve evlilik süresi içinde edinilen mallar ortaktır tüm haklarını söke söke al. Oğlun 6 yaşında olabilir gerçekleri pedagog eşliğinde anlayacağı şekilde söyle, babasını kötüleme, yorum yapma olan neyse sadece sorunca söyle 👍 onun pis parası istemem deme sakın çünkü yıllarını verdin aslan gibi bir evlat verdin o sırada kocan olacak pislik belkide defalarca aldattı seni 19 yaşında kızla iş tutmuş. Donuna kadar soyup al bak bakalım ikinci evliliği nasıl yapacak nasıl bitecek izle. Böyle kocalara her şey mustehak parasını elinden alıp bırak peşinde kimse kalmaz.
00 Yorumla
Böyle düşüncesiz , kendini yere göğe sığdıramayan ve 45 yaşına gelmiş olsa da olgunlaşamayan , olacakları , pişmanlıkları , geri dönüşü olmayan ve gerçekten kasına saygı duymayan o eşiniz size çocuğunuza sadece yüktür. Ben anlam veremiyorum öylelerine. Bu yüzden siz ona muhtaç değilsiniz. Bu yüzden kadın çalışan ve güçlü olmak zorunda olan bir varlıktır. Maalesef ki hemcinsim de olsa o size bana daima muhtaç , bendiz yapamaz gözüyle bakıyor. Yeni hayat kurmak zordur. Ama sizi istemiyorsa , ilgi göstermiyorsa , saygı duymuyor aşşağılıyorsa öyle kişi size ancak ve ancak yüktür. O yükten kurtulmakta yeni hayata bir adımdır. Zaten mutlaka pişman olacaktır. Ama bu boşandıktan sonra olursa o pişmanlıkta fayda etme. Bir kadına saygı duymayan ilgi göstermeyen bencil kibirli ne çok insan ürer olmuş maalesef.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılNe kadar saçma bir durum ya. Evlilik çocuk oyuncağımı bu adam her zaman yeni birini görünce bir diğerini hep bırakacak bir adam o zaman. İşte bu yüzden artık evlilikten korkar olduk çünkü erkek milleti yüz üstü bırakacak biliyorum. O yüzden böyle bir erkek ile ne evlilik yoluna gidilmeli ne de konuşulmalı.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
103Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba kendi ne zamana kadar genç kalacak ki gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSal gitsin. Böyle şerefsiz hayırsız, lanet kocayı yolla. Boşan ve kurtul. Kafa huzurun için. Kadınlık gururun için.
Sen oğluna güzel bir anne ol. Ona sahip çık. Çocuğuna iyi bir örnek ol…
Bu Aptal herif sanıyor ki, sonsuza dek 45 yaşında kalacak. Bırak öyle umsun.
19 yaşında ki genç kız, taa ki ona kazık atıp zamanı gelince, sen yaşlandın artık. Beni azdırmıyorsun diyene kadar. Bırak bu şerefsiz bu kaderi, karmayı yaşasın. Hayat onun başına çalsın.
Senin onsuz hayatın çok iyi bir yerde olduğunda. Sen sadece bu pisliğin nasıl süründüğünü izle. Zamanı gelince oğlun büyüdüğünde lütfen babasının bu marifetini anlat. Ne bok olduğunu bilsin ve tanısın.
Başına bunlar geldi diye üzülme. Asıl iyki bunları gördüm. Gözüm açıldı de. Her işte öyle bir hayır vardır ki. Kimbilir rabbim sana ne güzel hayat sundu. Sayfa açtı bunu kabul et.
10 Yorumla Merhaba size acı ama gerçek bir şey söyleyim mi kimse canını sıkan sevmiyor insan psikolojisinde var bu bir kere 9 yıl geçmiş hala değerlerini bilemiyorsa o adamda iş yok bırak gitsin 19 yaşında kız onu yesin bitirsin sonra çok duvarlara kafasını vurur. Sen de kendine öncelikle ben güçlü bir kadınım de ve hayatında senin değerlerini bilmez insanlara yer verme !
Nedir yapacağın
- Gücünü hissettir onsuz da yapacağını bilsin. Bu ona darbe etkisi yaratacaktır erkeği yontmalısın kadın kadar ince düşünmezler yontmayı öğrendiğin vakit her zaman vazgeçilmez olursun
- Sal onu bazen insanlar yaşamadan anlamıyor yesinler bitirsinler onu bir darmandağan olsun beli o zaman farkına varır.
Geçmiş olsun. Sevgiler00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsize başka bir bakış açısı olarsk fikirlerimi paylaaşayım. kadınlar arasında “yaş farkı önemli değil” “kendimden 15 yaş büyük bir erkek ile de olur” düşüncesinde olan kadınların yaygınlaşmasının sağladığı zararları görüyoruz. yaşına yakın olanlar daha çok bir birini tercih etmeli. dengeleri bozarsak sürekli mutluluk başkalarında zannederiz.
kimse de demememiş ki, o yaştaki kadın ile o yaştaki erkek olur mu? çocuk gibi gezdirir yanında kızın aklı yerine gelene kadar kullanır hepsi bu.
yaş farkı toplumda normalleşmemeli.
10 Yorumla
+1 yılHayat böyle ne yazık ki. Kocanızın parası da var anladığım kadarıyla. Diğer kız da istiyorsa ki istiyor gibi görünüyor, büyük ihtimalle söylediğini yapacaktır.
Peki siz ne yapabilirsiniz, KS de soru sormak yerine, kocanızın 19 luk çıtırla olası cinsel potansiyelini tartışmak yerine, iyi bir avukat bulmakla işe başlayabilirsiniz mesela.
37 Yorumla
Soran+1 yılBenim amacım biraz da içimi dökmek. Çünkü bunu gidip de aileme anlatamam, neden benden boşanmak istediğini söyleyemem. Burada hem fikir sordum, ne yapabileceğime daha sağlıklı karar vermeye çalışıyorum hem de etrafıma anlatamadığım şeyleri döküyorum. Ayrıca sağlıklı bir karar da almak istiyorum. Çünkü hem boşanıp çocuğu tek başıma büyütmek istiyorum, hem de içimdeki bir taraf diyor ki, acaba adamın suratına hiç bakma, ondan tiksinmeye devam et ama yine de oğlun için evli kal... Bilmiyorum
- +1 yıl
Eğer bu soru samimi bir soru ise, ailenle bir an önce konuş durumu detaya girmeden özetle, iyi bir avukat bul onun da tavsiyeleri doğrultusunda ilerle.
Anlamsız şeylerle değil, somut senin işine yarayacak şeylere odaklan. - +1 yıl
70 yaşında evlenip üzerine 2 çocuk yapan akrabalarım var. Senin odaklanman gereken yer adamın 19luk hatunla yaşayacağı cinsel performansı olmamalı. Sen başka şeylerle ilgilenmelisin bu olayda.
Soran+1 yılAileme onun beni aldattığını söylemeyeceğim çünkü bu beni de küçük duruma düşürür. Ama başka bir şey söyleyebilirim, başka bir sebepten boşanacağız diyebilirim. Teşekkür ederim. Sanırım en iyi, en sağlıklı ihtimal boşanmak. Zor olacak ama boşanmaktan başka çsre yok. Oğluma da asla bu durumu yansıtmayacağım, yetişkin birisi olduğunda öğrenebilir ancak. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Anladım içini dökmek istiyorsun elbette. Yaşanılan şey de hiç hoş bir şey değil ama önce yapılması gerekenleri yap sonra zengin bir dul olarak içini dökersin yine.
- +1 yıl
Seni küçük düşüren bir durum falan yok ortada. Özet bir şekilde durumu anlatabilirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. siz yaşlanmaya başladınız da o gençleşmee mi başlamış
böyle saçma bir ifade olamaz.
hiç üzmeyin kendinizi
direk boşanın. çocuğa bir şey olmaz. olumsuz iden evlilik yerine tek yaşamda kalması çocuklar için daha iyidir.
boşan gitsin ama hakları al nafaka konusunu iyi ayarla20 YorumlaYıllarca manipüle edilmiş biri olduğunu hissediyorum.
Kendini suçlama , kendine yüklenme.
Yaşadığın ve haketmediğini düşündüğün şeyler zaten seninle alakalı değil. Eşin olacak kişi karakteri eksik biriymiş. Lütfen kendi içinde kaybolmadan bir psikoloğa git ve boşanmak için bir avukat bul, ailenden destek al.03 Yorumla
Soran+1 yılDestekleyici yorumlarınız için çook teşekkür ederim. O kadar duygulandım ki... Eminim tüm bu acılar bir gün geçecek, şu an sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama sağlıklı bir kafayla düşünmeye çalışınca bir gün geçeceğini anlıyorum. Umarım ki en kısa zamanda toparlanırım, bu acıyı artık çekmemeye başlarım. Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben senin yerinde olsaydım o kızı rezil ederdim bunun ailesi falan yok mu git kim varsa söyle gerekirse git kızın ailesiyle konuş çünkü o bunu hak ediyor o kocana da gelecek olursak boşa gitsin çünkü öyleleri adam olmaz bu kız olmasa bile onun gözü dışarıda yine yapar.
10 Yorumla
+1 yılTatlım güzelim sen bu iinsan olmayan hayvan desem hayvana hakaret olacak yaratığın dediklerinii neden umursuyosun madem 19 yasinda birini bulmus evlencekmis boşa evlensin de karısı da taksın taksın boynuzu bunna otursun bi tarafının üstüne sen kendini kurtarmaya bak hem evladin icin evde olmamasi cokdaha iyi boyle bi zihniyetle aynı evde büyümesi hem senin hem evladin icin büyük bir risk aklın varsa en kısa sürede boşan kurtul
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılVallah boşanma sebebi ve tavırları hiç bir yapıcı ve olumlu bir şey düşünemeyecek şekilde vicdansızlık. Hiçbir hakverilecek yanı yok ona durum tamamen anlattığınız gibiyse. Oğlunuz için bir seçimden önce kendiniz için bir seçim gerekecek, oğlun için katlanilacak idare edilecek bir durum degil bu. İnsan anlaşamaz ayrılır olabilir de bu sebep sebep değil çok saçma insanlık dışı hiç düşünmeden ayrılmak en iyisi derim.
00 Yorumla Kendinin yaşıda az değil ki ama genç biri ile evlenir o kadınında gözü dışarıda olur bir gün çünkü yaşı var kocanın. Her neyse ayrılmak istiyorsa tazminatını nafakanı al iliğini kemiğini sömür limon gibi sık ve o genç karıya onu bakalım kabul etsin onu öyle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşayın hemen herşeyini alın elinden. Çocuk sizde kalır annesi olduğunuz için , ayrıca nafaka ödeyecek size. Eğer iş yeri onun adına ise orada da sizin hakkınız var. Tüm taşınmazlar ve ev eşyaları ortaktır. Size ve oğluna bu saygısızlığı yapanı asla affetmeyin. 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılÇok basit aslında sorunda cevabı vermissin ve içinden ne geliyorsa ne hissediyorsan onu yapmalısın kalbin sana doğru yolu göstereceksin. Mahkemeye ver boşan yani ısrarcı ol onun gibi ayrıca güzel bi avukat tut sonra eşinin seni yasından vurduğunu, yaslandığını, bu sözlerin aynısını dile getir ve boşanma davası aç haklıyken neden haksız duruma düşüyorsun ki. Su an sen haklısın ve tamam de boşanacağım de mahkemede de sürünsün. Bunları dile getir sen boşanma davasını aç. Dişe diş. İlla bakımlı mı olmak şart evlilikte. Daha çok yazacağım da yazmıyorum
00 Yorumla
+1 yılKendi bilinç altındaki duyguyu bastırmak için sizi kötülüyor üstünüze alınmayın
Sizle evli iken evlilik düşünüyor bunu kanıt haline getirin ve uysal gözüküp boşanma davasını açmasına sebep olun lütfen.
Karşısında kişi henüz çocuk ve babası yaşında bu durum pedofiliye girer.
Umarım kızın ailesi öğrenir ve durum normalleşmeden biter umuduyla..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi o artık bahaneler üretiyo ve sizide gözden cıkarmiş yanliş anlamayın yuvanız dagılmasın istemem bi koca karısına bunu yapıyosa o kocadan hayır gelmez dahasizin yasınızda nevarmiş genceciksiniz kendini nıye düşünmüyo 45 yasına gelmiş 19 yasındaki kızı ne yapcakmiş neyse surdasöylenecek laf cokta agzımı bozmayım
00 Yorumla
+1 yılBence kendiniz degersizlestirmeyin boşanmak istiyorsa bosanin ama o davayı açsın siz alabileceğiniz kadar nafaka alın bırakın o napiyorsa yapsın zaten muhtemelen kocan zengin ve kız o yüzden onunla paralar azalınca veya kız sikilincada durum aynı kalcakmi
00 YorumlaBoşanmak istemesine genç bir kız arzulamasına bir şey diyemeyiz ne yapalım hayat onun fakat sana karşı söylediği sözler son derece kaba ve karaktersizce. Açıkçası bir erkek olarak adamın yaptığı işe ciddi sinirlendim. Ve tarif ettiğin kadarıylada çirkin ayrıca yaşlı olduğunuda sanmıyorum. 34 yaş neki? delirmiş olmalı. 19luğundan boynuzu yiyince belki akıllanır ama bu adamı sakın affetme...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEminim ki gerçekten çok çok güzelsindir karşında ki narsist bir bireye benziyor seni aşağılamak için elinden geleni yapıyor sakın dediği hiç biseye üzülme kendini yıpratma güçlü dur gerçekten de güçlü ol aklı başında olmayan anlayışsız birinden kendini kurtarmış olursun sen sadece bosanirsaniz da 1 yıl içinde tekrardan senin kapında pervane olacağına adım gibi eminim inşallah mutlu olursun hep
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGerçekten de kanıtlar topla ve direk bir avukata git
Soran+1 yılTeşekkür ederim, destekleyici yorumunuz gözlerimin dolmasına sebep oldu. Umarım daima güzel kalbiniz kadar iyi insanlar karşınıza çıkar, teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanın psikolojisi bozuk genç kadın delisi olmuş sapıklık bu. Ayrıca sen ondan 9 yaş genç olduğun halde bunu yapıyor. O kart horoza bakan 19 yaşındaki kıza ne demeli peki🤦🏻♀️ Neyse boş ver kendini üzme boşa gitsin gercekten öyle zihniyeti bozuk bir insanla ömür geçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesele bu değil, ona senin hala çekici bir kadın olduğunu ve çevrende erkeklerin dört döndüğünü kanıtlaman gerek. Ondan sonrası normale göre daha kolay olacak çünkü. Her erkek kaybettiği kadının aslında alımlı olduğunu farkedince pişman olur. Ne yazık ki durum böyle…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapman gereken gözyaşlarını silip bir avukatla görüşmek. Seni aldattığını da ispatlarsan ikinci karıya yiyecek para bırakmazsın inş
32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim desteğiniz için... Boşanacağım. Onun parasına ihtiyacım yok, artık tiksinç geliyor onun cebindeki para. Ama hâlâ şoktayım ve anlam veremiyorum. Bunu hak edecek ne yaptım? Neden? Oğlum için daha iyi bir aile hayatımız olabilirdi, babasının böyle bir adam olduğunu öğrendiğinde yıkılacK
- +1 yıl
O parayı onda bırakma ihtiyacın olmasa da al bi fakire verirsin ama onda bırakma sürünsün. Boşanmak kolaymı zor mu görsün. Erkekler paraları gidince daha çok yaralanır genelde. Sen de elinden geldiğince yarala bunu o istedi 🤷🏻♀️
O kız nasıl evli biriyle oluyor kızın haberi yok mu acaba
O değil de evlilerin gözü nerden dışarda karın evde seni beklerken neden ihanet ediyorsun çok kötü bir durum. Duâ edeceksin İnşaAllah eşin hatasından dönüp evliliğini devam ettirir.
110 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef haberi var...
Soran+1 yılEşim eve bile kaç gündür gelmiyor... Boşanmaya takmış. O kızdan çocuk sahibi olmak istiyor resmen... Bunu yaşayacak ne yaptım anlamıyorum
Soran+1 yıl@Kibar4154 Haklısınız ama kocam anlamıyor, dinlemiyor...
@aycansevu Kızı kullanıp atacak olsa bana söylemezdi ki, beni gizli gizli aldatmaya devam ederdi. Ama resmen gözü o kızdan başka bir şey görmüyor..
Soran+1 yıl@Kibar4154 Böyle şeyleri konuşmak ayıp tabii, özel hayat neticede ama utanarak söylüyorum evet, öyle bir durum var maalesef. Ama ben bunu da umursamadım ki, bunu hiç onun suratına da vurmadım. Acaba o kadın fark edip suratına vuracak mı? Belki o zaman anlar...
+1 yılBırak gitsin ama giderkende hak ettiğinden vazgeçme.
Senin hiç bir suçun yok herkese de olanı biteni olduğu gibi anlatabilirsin.
İnanki 1 seneye kadar seni mumla arayacaktır 19 yaşındaki kızın elinden tutup luna parka götürsün.
00 YorumlaKendinden beklentilerini ama karşılayamadıklarını sana yansıtarak acısını çıkarıyor. Teorik olarak oğlunun böyle bir insanı rol model olarak görerek büyümemesi en doğrusu ama pratikte işler öyle düşünülmüyor. Umarım hakkınızda hayırlısı olur
00 Yorumla
+1 yılSadece kocan değil o 19 yaşındaki kız da canım ikis de. Gencecik yaşta 45 yaşındaki bir adamla niye çıkarsın ki? Sizin de Allah yardımcınız olsun. Sadakatsiz insanlarla evlilik yapmak kadar acı verici bir şey yok. Ayrılın kurtulun.
00 Yorumla
+1 yılİkinizin arasındaki yaş farkı bile çok fazla muhtemelen zengin erkek genç güzel kız evliliği yapmışsınızdır. Senin ona verdiklerinin bir kıymeti kalmayınca yeniden birini satın almak istemesi anlaşılabilir bir şey. Tabi eğer durum buysa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Büyük ihtimalle sen çalışmıyorsun ve adamın parası için evlendin, normal sonuç bu, oda seni geçken tipin fiziğin iyiydi diye almış para karşılığı, arada sevgi yokken ve her şey çıkarken çok normal şu sonuç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Yani yer inandırıcı gelmedi ya da biraz abartı var gibi. Boşanmak isteyebilir ama "Sen yaşlanmaya başladın. Şu yaştan sonra çocuk yapsan bile sağlıklı doğmaz" cümlesini kurmak... Bilemedim. Ya dünyanın en sığırı ile evlisin ya da abartıyorsun :D
00 Yorumlabu adamın redpill dinlediğine eminim ama ispatlayamam ideolojiler narsist insanlara dönüşüm sağlıyor direk yaş ve doğurganlık yazık cidden yıllara
00 Yorumla
+1 yılSanki kendisi genç birde sana böyle diyor.
Henüz gençsin 40 yaşına kadar çocuk yapabilirsiniz (kadınlar için) kalk ayağa böyle bir ahlak yoksunu için ağlama evden git yeni bir hayat kur boşama da öyle kalsın sende birini hayatına alınca bosarsin o yaştaki kızi nasıl kandırmış son güzel bir kavga et içini bosalt öyle terk et tüm kusurlarını yüzüne vur haddini bilsin boşanma ki evlenemesinler çok yalvarirsa boşa yok öyle yağma hem aldat hem böyle konuş adama bak00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Değişiklik her zaman sancılıdır. Konfor alanından çık sana da iyi gelecek. Yasa çok odaklanmışsın ama 45/19 ne zamana kadar yetebilir. Sonucu belli üzülme
00 Yorumlaİyide yaşın daha genç ve inan gidip daha ufak yaşdan biri ile evlense öbür kişi onu bırakır çünkü o yaşlanmış olacak sende boşan ve daha gençsin elbet birini bulursun ya da çocuğun ile hayatını kur
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hani bir la vardır
"40'dan sonra azanı teneşir paklar"diye!
Kocanda ki durum bu.
Bırak ne hali varsa görsün.
Tilki'nin dönüp dolaşacagi yer yine kürkçü dükkanıdır.00 YorumlaAbla boşan hayatini yaşa
Senin değerini bilmeyen adamın yanında neden duruyon
Boşanma davası aç hemen
Bu tiple alakalı olay değil bunların amaçları önüne geleni yapmak afedersin
Sen hayatını yaşa zamanı gelince senin için herşeyi göze alacak adam karşına çıkar
Kendini sev başkasının sevgisine ihtiyacın yok çocuğun da var onun için güçlü ol00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Boşa gitsin görsün o kız onun nasıl ağzına ediyor. O kız iki sene sonra bırakır o dangozu, o kız başkasına gider o yine ortada kalır. Ona da müstahak.
00 Yorumla
+1 yılYalan söylüyor bence. Sevgi bitmiş belli ki ya da hiç sevmemiş. Kendine bakım yapmayı dene. İlgiyi kes ve kendine odaklan. Fit ol yeni kıyafetler al falan.
00 Yorumla
+1 yılNe yaparsan yap. Bu senin kusurun değil. Adam gitmek istiyor ve birsürü bahane üretiyor. Seni suçlu hissetmeni sağlıyor.
Böyle adamları çok mu arıyonuz allah aşkına
00 Yorumla
+1 yıl5 10 sene sonra o kız da onu atar muhtemelen doyurmuyorsun beni genç erkek lazım diye ama yaşın genç ve bakımlıysan ikinciye evlenebilirsin diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gothe Dönmüş Diyor ki; Değişmeyen tek şey değişim zaten hayatım. Kadroya genç yetenekler almak zorundayım. Tabiatım erkeklikim bunu gerektiriyor anlıyorsun di mi? Sende bak işte kafana göre takıl her şey senin ellerinde yaparsın sen. 🙊🙉🙈
09 Yorumla- +1 yıl
Ya bekarım sağlıklıyım sapına kadar erkeğim. Neticede kimseyi aldattigim da yok? Erkekliğimi yaşamak istiyorum suç mu 😀
Zaten önümde sallanıp duruyor bi kadınla dizginlemek en iyisi 🤣
Senin yaşın benden azıcık fazla galiba ama hala mastürbasyonla tatmin ediyorsundur kendini. Senin de işin zor 🤣 - +1 yıl
Şu s. alakla muhatap olma buradaki kızlara saldırıyor her soruda yorumda. Bütün kadınların kötü olduğunu söylüyor. Belli ki kadınlar bunu reddediyor kuyruk acısı var
- +1 yıl
@bitirim_05 cansın 😘😍
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam zengin ise sen zengin oldugu için onu sectin kızda zengin olduğu için ona yanaştı güzel olabikirisn ama senden güzelleri ve gençleri vsr başta kocanla evlenirken hata yapmıssin
00 Yorumla Günaydın öyle bir insanla zaman kaybetmeyin sizi üzer anladığım kadarıyla bakımlı bir kadınsınız sizi hak edecek birine şans verip hayatınıza devam etmeniz en iyisi olacaktır
00 Yorumla
+1 yılBak ne yapacan biliyonmu oğlunu verecek eline sen de birini bulup evlenecek sin ondan önce ozaman görecek genç olmayı lan 45 7yila pilin bitecek gencim diyon mall yemin ederim mal
00 Yorumla
+1 yıl34 yaş gayet genç. 19 yaşındaki saçma bir ergene gitmek istiyorsa bırak gitsin. 30lu yaslar cok seksi hele bakimliyim demissin seni de ben alirim
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır cidden evde paspal bile gezmiyorum. Bana çöktün demesi için ssbep bile vermedim. Ama demek ki ben onun gözünde çoktan bitmişim, ne yapsam istemiyor beni. Boşanmakla kafayı bozmuş
- +1 yıl
Benim olur musun peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen çocuk için bile katlanılmıyor emin ol. Ailene anlatıp anlatmaman senin kararın tabiki ama burada utanması gereken sen değilsin onun yaptığı yanlış. En azından gerekçesi yanlış. Ayrıl ne hali varsa görsün. Umarım o genç ve güzel kadın tarafından boynuzlanıp hata yaptığını anlar…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 yaşındaki kıza mı soveyim burada bolca görüyorum zaten. Kocana mı söveyim. Kendi de 45 yaşına gelmiş. Az yas değil. Zihniyeti bozuk srfsz. Avukat bul. Nafaka nasıl alınır onu öğren. Kızı da rezil et
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalıyor sanki 19 yaşındaki kıza yetecekmiş gibi konuşuyor iki gün sonra onu boynuzlar ve tekmeyi koyar geçici birkaç hevesini alır gider
10 Yorumla
+1 yılSorunu tam okumadım ama başlık yetti.neden soruyorsun ki direk boşan.. alsın da görsün genç kadını
10 Yorumla
+1 yılKızı yaşındaki kızla evlenecek kadar şerfsiz, düz kontak biriyle geçirdiğin dakikalara yazık. Bas tekmeyi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Manyaga bak kendğne bakmadan sana diyor he 40fdan sonra azanı teneşir pakalr ayrıl kız köpek olsun kapında sırada bekliyorlardı zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGorende kendisi cok genc sanacak. 19 yasindaki kiz nedir ya bu bildigin sapikliga giriyor, kiz da nasil bulmus ne bulmus kocandan anlamadim kendi babasi yasinda, kesin parasi yuzundendir zengin mi kocan…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYerinde olsam tereddüt etmeden boşanırdım. O.. çocuğu böyle karaktersiz birinin çocuğuma babalık etmesine şiddetle karşı çıkardım.
00 Yorumla Ayrıl gitsin ne uğraşıcan pişman olur iki gün sonra genç bir kız anca para için büyük biriyle çıkar sevdiğini sanmıyorum
00 Yorumlabu tipi nerden buldunda evlendin, hadi evlendin neden çocuk doğurdun ki geçrekten iğrenç bir şey iğrenç bir adam ya değmez
00 Yorumla
+1 yılBana inandırıcı gelmiyor hikayen, 45 yaşında biri ile 19 yasında biri evlenmez zaten ailesi karsı çıkar.
00 Yorumla
+1 yılTek sebebi bu olduğunu sanmıyorum sen 34 den be söylediğin gibi biriysen asla sorun olmaz böyle şeyler mutlaka başka bir şey vardır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kocan çatlak sanırım
Kendisi genc mi çocuk yapacak 45 yaşında sağlıklı olsun
Kafayı yemiş
Tedavi şart ona
Orta yaş bunalımı sanırım00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ayrıl abla ayrıl başka napacaksın 34 yaşa yaşlı diyor allahın sübyancısı allahından bulacak o merak etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBen 32 yaşındayım 34 yaşında bir kadına yaşlı demiyorum bu halimle adam 45 yaşında kendisine baksın önce
11 Yorumla- +1 yıl
Benim kuzenimin karısı 34 yaşında doğum yaptı bir de 36 yaşında doğum yaptı ikisi de sağlıklı doğdu ne var bunda
Gizli Üye(30-35)+1 yılSal gitsin oğlunun vekaletini de al böyle Ş#r#f#s#z koca olmaz olsun. Adam kudurmuş resmen 40 ından sonra.19 yaşındaki kızlara göz dikiyorsa bu ciddi bir sapıklık. Donuna kadar al sürüm sürüm süründür onu.. oğlunla mutlu bir yaşam sürdür
00 Yorumla
+1 yılOnun babası yaşıyorsa ona şikayet et daha genç birisiyle evlenmek için benden ayrilacakmis de detaya girmedeb
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Devamını Gör(145)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam daha genç bir kadınla evlenmek için benden boşanmak istiyor, ne yapacağım ben?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler