Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen eleştirmeyin sürekli anneme gitmek bir hataydı ben farkındayım ama düzeltemiyorum ve çaresizim bir şey yapmalıyım normalde çalışıyordum işi felan bıraktım bebek olunca baya dibe battım
2 yıllık sevgililik ardından evlendik sevgiliyken üstüme çok düşerdi evet kavga ederdik ama asla birbirimizden kopmadık sonra evlendik yaklaşık 2 yıllık da evliyiz bir kızımız var ve ben evliliğin ilk yılında alışamadım evliliğe bu yüzden terkedip terkedip anneme gittim o da her seferinde geri getirdi. Artık ciddiye almıyor beni umursamıyor baya gidersen git diyor çünkü artık benden emin ben ne yapmalıyım yani ne yapsam ipleri tekrar elime alırım yine kaybetme korkusu olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen artık ne yaparsan yap ipleri eline alamazsın çünkü kendinden bıktırmışsın.
En haklı yorum gerçekten alnından öpeceğim tam olarak böyle peki bana çözüm üretir misin ne yapacağım
İlişkide neden böyle bir kimliğe büründüğünü gidip bir psikoloğa danışıp öğrenmeni tavsiye ederim. Böyle devam ederek engelleyemediğin davranışların ve dürtülerin yüzünden evliliğini kurtarılamaz hâle getirebilirsin. Belki boşanma olmaz çocuk yüzünden vs ama evli gibi de değiliz artık diyeceğin raddeye gelebilir. Senin yolun başında yaptığın hataların artık hatırlanmaması gerekirken hâlâ gidersen git muhabbetleri dönüyorsa sen kendini çok da düzeltememişsin demektir.
Bence yine git ama bu sefer uzun bi sure geri donme bence korkar
Bilmiyorum işe yarar mı
Bence yarar ama eger cagirirsa falan hemen gitme biraz zoru oyna
Klavuzu karga 🐦⬛ olanın …..
Ya aslında yaptım onu en son gidişimde ama işe yaramadı pek yine aynı gidersen git diyor
Bunu onla konusmayi denedin mi
Konuşmuyor konuşsam da fayda etmiyor yani ben çözmeye çalışıyorum o yanaşmıyor saygısızlaştı ufacık şeyse bağırıyor milletin yanında beni azarlıyor
Zor ama bence evlilik boyle olmussa kendini daha fazla yormana gerek yok benim annemde boyleydi bosandi bizi yanina aldi zorluklar yasadi ama Şu an cok mutlu yeni esiyle
Bence bir süre üstüne dusmen lazım eskisi gibi bağlayana kadar
Yani aşık rolü oyna diyorsun
Evet çünkü bir daha annene gitsen dönmeme ihtimalin var nasıl aşık ettiysen o taktik devam :) özelden yazsana bana bı
Umursamayarak aşık ettim üstüne düşmeyerek ilgili ama soğuk bi yapım vardı
Evet ama umursayip biraz geçtikten sonra pat diye cekiceksin yazmanı bekliyorum
Mesela ne kadar süre 2 hafta çok üstüne düşsem
Sen hep sürekli kaçmışsın nasıl eskisi gibi olacak ki
Evet şimdi de düzelmiyor
Bunu kısa sürede yapamazsin biraz zaman lazım öyle 2 dakika da ya da 1 /2 günde olacak şeyler değil
Zamanla düzelir diyorum ben
Ne yapmak lazım bir daha anneme terkedip gitmesem mesela bilmiyorum ki
Bir daha gidersen seni getirmez bence
Bilmiyorum bilsem
Aslinda güzel bir planım var yani önerim ama işe yarar mı bilmiyorum.
Bu arada x per puanın var mı
Xp 10 yazıyor ben daha yeniyim bilmiyorum buraları öğreneceğim inşallah öğrenmeme gerek kalmaz lütfen fikrini alabilir miyim
Yenisin ama gizli olmayı öğrenmişsin hemen bu nasıl oluyor
Sorunun altında şıklar vardı herkes cevaplasın felan gibi en altta da soru gizli olsun gibi bir şey vardı ona tıkladım zaten kullanıcı adım da sahte yani farketmezdi bir şey
Haketmişsin
Bence de
Bi de tekme ye tam olsun
Sağol
Merhabalar
Senin amacın nedir
Sen kafayı yemişsin Allah eşinin yardımcısı olsun
Evliliğin ilk zamanlarıydı ve hamile kalmıştım iii bırakmak zorunda kaldım yaşadığım yerden çok uzak bir yere taşındık her şey çok zor geldi alışamadım sebep buydu
Çok haklı sebepmiş ya yürü git 🤣🤣
Of biraz ciddiyet
Soru troll demi
Keşke trol olsa ömrümden ömür gitti 10 yıl yaşlandım yahu troll olsa böyle bir soru mı sorarım
Ne biliyim benim annem babam boşandı aynı uyuz annem gibisinde aynı oda böyleydi ekle istersen
Yalama yapmışsın. Ne korkusu.
Evet nasıl düzelir
Düzelmez. Ciddiye alınacak bir yanın kalmamış. Dua et tekmeyi koymuyor sabırlı adammış.
Ya da sevdiğinden
Sevdiği için sabrediyordur zaten.
Zamana bırakıp üstüne düşmeyim o zaman
Evlenince daha zor bazi seyler
Kesinlikle sevgiliyken terket aklı başına gelir
😂😂😂
Geçti borun pazarı
Düzelmez mi
Eskisi gibi olmaz
Olmuyor zaten
O treni kaçırdın maalesef
O tren sevgiliyken kaçması gereken şeylerde kaçmadı bunda kaçtı ben anlamadım valla bu işi
Tapu elinde artık. Köprüden geçti
Valla ben durmam o tren öyle baktığıyla kalır bana tren çok
Öküz mü dedin adama 🤣🤣
Ahahahhahah olabilir
Seviyor musun
Tabi ki seviyorum
O zaman boşanma olmaz. Tek yolu cinsellik
O oluyor zaten haftada 2
Sayı önemli değil. Olay da erkeğin aklını almak önemli
Nasıl yani biraz açıklayıcı ol taktik ver
burada mı
Gel istersen