Eşimden korkuyorum. Bunu nasıl aşarım?

Merhaba herkese. bir arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum. "Orada anlat. bir oku bakalım yorumları" dedi.

6 yıllık evliyim. 3 buçuk yaşında bir oğlum var. Eşimin kıskançlığı doğuma kadar kabul edilebilir seviyedeydi. Oğlum doğduktan sonra ciddi anlamda değişti. Kıskançlığıyla benim üzerime çok gelmese de tehdit gördüğü hemcinslerine karşı inanılmaz agresif bir tutum sergilemeye başladı.

Dün gece ise ilk kez beni bu sebepten hırpaladı. bir düğüne katıldık birlikte. Oğlumuzda iletişim bozukluğu var. Yaşıtlarını biraz geriden takip ediyor. Durumu ilk farkettiğimde bir çok doktor araştırdım. Hakkında çok olumlu şeyler duyduğumuz birinde karar kıldık ve çok yol katettik gerçekten. Dün düğünde o dönem oğlumun durumu konuştuğum doktorlardan biriyle tanıştırıldık. Adam beni hatırladı. Ben de tokalaşırken adama "Sizi gördüğüme çok sevindim. Oğlumun son durumuyla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum vaktiniz varsa" dedim. Adam da gülümseyip başını salladı. Sonra salonun nispeten daha sakin bir yerine geçtik ve konuştuk.

Eve döndüğümüzde eşim bağırmaya başladı. Ben duymadım gürültüden ama adama vakti olup olmadığını sorduğumda "Sizin için her zaman" demiş.

Eşim tek derdimin oğlumun sağlığı olduğunu bildiği halde kollarımdan sarsarak ağır ithamlarda bulundu. Bugün "Kendimi kaybettim. bir suçun olmadığını biliyorum" dedi. Sorun şu ki artık ondan korkuyorum. Bunu nasıl aşarım?
Eşimden korkuyorum. Bunu nasıl aşarım?