Eşimi kaybedecekmiş gibi hissediyorum, korkuyorum😞?

Eşim asker (jöh) doğuda yaşıyoruz. Eşimin tehlikeli görevleri oluyor. Ama bölge çok karlı olduğu için bir süredir göreve götürmüyorlar. Tayinimize 4 ay kaldı. Şimdi kar azalmaya başlayınca göreve gitmeye baslayacaklar haliyle. Ama bu aralar beni öyle bir korku sardı ki anlatamam. Durup dururken aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Sanki ona bisey olacakmış gibi hissediyorum çok korkuyorum ona birsey olmasını istemiyorum. Yanımdayken ona bakıyorum gözlerim doluyor ne oldu diye sorunca bisey diyemiyorum üzülmesin diye, durup durup sarılıyorum ona uzun uzun bir dakika bile ayrı kalmak çok zor geliyor. O yokken ağlıyorum evde çok üzülüyorum, hayırlısıyla şu 4 ay geçsin gitsin de buradan gidelim diye dua ediyorum. 1 yıllık evliyiz. Sevgililik ve nişanlılık dönemi de var. Ozaman da korkuyordum inanın görevdeki eşi evde beklemek haber alamamak çok zor, benim gibi olanlar vardır. Ama son zamanlar garip hisler oluşuyor içimde neden bilmiyorum eşimi çok ama çok seviyorum birbirimize çok çok bağlı bir çiftiz. Çok zor durumdayım😞
Eşimi kaybedecekmiş gibi hissediyorum, korkuyorum😞?