Eşimi kaybediyorum galiba :'( ?

Arkadaşlar ben yeni evliyim yani 1 senemiz dolmak üzere eşimle görücü usulü evlendiğimiz için çok şeyi ona anlatamadım ben eşimle nişanlanmadan önce erkek arkadaşım vardı ve evliydi ben evli olduğu için ondan ayrılmak istedim kabul etmedi bende ister et ister etme diyerek ailemin onayladığını kabul ettim ve evlendim eski erkek arkadaşım olacak pislikse.. olmaz olsun.. onca zaman beni hiç arayıp faceden ya da telden rahatsız etmedi ama yeni ortaya türedi eşimin iş yerini tesadüfen bulmuş ve eşimle samimiyet kurmaya çalışıyor şerefsiz.. Faceden de şunu paylaşmış ''gittiğim yol yol değil ama manzarasını seviyorum'' siz ne anlarsınız bundan? Ben bu olaylardan sonra ruh gibi gezmeye başladım eşim de çok üstüme gelince günler sonra, faceden biri beni rahatsız etti eşinle de yeni tanıştık etrafınızdayım deyince korktum olayı sana da anlatamadım dedim kimdi nasıl biriydi dedi görmedim sahte face idi felan dedim ama herşey daha kötü oldu :((( eşim o kimse bedelini ödeyecek bulup öldüreceğim diyor sürekli ve bana karşı gözleri eskisi gibi bakmıyor soğudun benden demi dedim malesef evet çok kızgınım sana arkamdan iş çevirdin gibi hissediyorum saklamamalı idin hazmedemiyorum aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyor acaba eşini öldürürüm benimle birlikte olmazsan gibi şeyler yapsaydı birlikte olurmuydun beni kaybetmemek içn acaba buluştun mu gibierinden şeyler geliyor aklıma dedi ve biraz ayrı kalmak en güzeli dedi beni kuzenimin evine bıraktı çok üzgünüm ne olacak şimdi :(((((
Eşimi kaybediyorum galiba :'( ?