Arkadaşlar ben yeni evliyim yani 1 senemiz dolmak üzere eşimle görücü usulü evlendiğimiz için çok şeyi ona anlatamadım ben eşimle nişanlanmadan önce erkek arkadaşım vardı ve evliydi ben evli olduğu için ondan ayrılmak istedim kabul etmedi bende ister et ister etme diyerek ailemin onayladığını kabul ettim ve evlendim eski erkek arkadaşım olacak pislikse.. olmaz olsun.. onca zaman beni hiç arayıp faceden ya da telden rahatsız etmedi ama yeni ortaya türedi eşimin iş yerini tesadüfen bulmuş ve eşimle samimiyet kurmaya çalışıyor şerefsiz.. Faceden de şunu paylaşmış ''gittiğim yol yol değil ama manzarasını seviyorum'' siz ne anlarsınız bundan? Ben bu olaylardan sonra ruh gibi gezmeye başladım eşim de çok üstüme gelince günler sonra, faceden biri beni rahatsız etti eşinle de yeni tanıştık etrafınızdayım deyince korktum olayı sana da anlatamadım dedim kimdi nasıl biriydi dedi görmedim sahte face idi felan dedim ama herşey daha kötü oldu :((( eşim o kimse bedelini ödeyecek bulup öldüreceğim diyor sürekli ve bana karşı gözleri eskisi gibi bakmıyor soğudun benden demi dedim malesef evet çok kızgınım sana arkamdan iş çevirdin gibi hissediyorum saklamamalı idin hazmedemiyorum aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyor acaba eşini öldürürüm benimle birlikte olmazsan gibi şeyler yapsaydı birlikte olurmuydun beni kaybetmemek içn acaba buluştun mu gibierinden şeyler geliyor aklıma dedi ve biraz ayrı kalmak en güzeli dedi beni kuzenimin evine bıraktı çok üzgünüm ne olacak şimdi :(((((
Cevabın nedir?
Neden eşinize yalan söylüyorsunuz! Eski sevgili takıntılarınızı eşinizin başına ne diye tebelleş ediyorsunuz ortalığı karıştırıyorsunuz, adamın başını belaya sokmak için mi? Siz neden elin adamını takip ediyorsunuz neden engellemediniz! O yazıyı sizin onu takip ettiğinizi düşünerek paylaştığından eminim.
Güveni sarsmışsınız kendi kendinizi ele vermişsiniz resmen. Oturun baştan sona doğruları anlatın hatanızın farkında olduğunuzu eşinize hissettirin. Siz siz olun asla ve asla eşinizin arkasından gizli saklı iş çevirmeyin.38 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@ParExcellence çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
- +1 yıl
evet ''aptal yerine konmak''.. bu noktayı iyi yakaladınız. ''aptal yerine koyan'' kişi ortaya bir oyun sunar.. sahneyi kendi belirler.. ''aptal yerine konan'' kişinin bu oyunda uyumlu bir şekilde devam edeceğini düşünür.. aslında çevresel, dış etkenler olaya müdahil olana kadar oyun yazıldığı gibi oynanır. eğer ki bu etkenler ortadan kalkmışsa (örneğin bu soruyu soran kızımızın eski sevgilisinin bir trafik kazasında öldüğünü düşünelim) işte o zaman oyun sonsuza kadar yazıldığı gibi kalabilir.. fakat bu çok düşük bir ihtimaldir.. genelde çevreden bir etken oyunun düzenini bozmak için her zaman vardır. işte bu ufacık umuda tutulup yazarlar belkide bu oyunu. neyse.. ''aptal yerine konan'' kişi zamanı geldiğinde farkeder herşeyi.. (en başından farketmesi zordur genelde çünkü karşısındaki güvendiği sevdiği bir insandır ama içinde bir yerlerde hissetmiştirde bişeyler toz konduramaz susar ve oynar..) farkettiği gün şaşırır önce sonra şüpheye düşer.. ne yapacağını bilemez ilk başlarda..
- +1 yıl
iki seçenek vardır önünde.. ya çekip gitmek ya da kalıp oyunu kendisi yazmak ve eğlenmek sadece.. birincisi.. susmak, acı, ihanet, herkese karşı güven kaybı tarzı duygular yaşatır insana.. ikincisi ise öncelikle taş kalpli olmayı gerektirir.. intikam.. acımasızlık.. duygu yoksunluğu.. bunları hissettirir insana.. doğrusu hangisidir bilinmez.. ama iki seçenektede her zaman yarım kalırsınız.. bir parçanızı bırakıp gidersiniz.. ve o geriye kalan boşluk doldurulması kolay değildir.. bunu hissederiz biz çoğu zaman üzgün anlarımızda..
En İyi Cevaplar
+1 yılsabret dua et
00 Yorumla
bir yerlerinde yanginlar cikan arkadaslara ornek olsun. ya herseyi yasayip seni boyle oldugun gibi kabul edecek ya da lutfen turkiyede oldugunuzu bilin ve buna gore yasayin lutfen. kolaymi simdi senin icin ve esin icin. obur oc icin tek kelime bile etmek istemiyorum
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle otur ve konuş. Ama gaza getirme ki, bir aptallık etmesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşurum ama korkum bu işte bir delilik yapar adama gördüğü yerde takar adamda boş durmazsa ne olacak :'(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
31Cevap
Sabır sabır başka yapıcak bişey yok.. bombamın pimini çekmiş vermişsin eşinin eline ne zaman patlayacak Allah bilir. Sen sakin ol güzelce konuşmaya çalış eşine karşı dürüst ol. Ne diyim inşallah yuvanız bozulmaz 😕
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah kardeş Allah razı olsun :(
+1 yılşim soğudu eskisi gibi guvenmiyor diye düsünuyorsunuz ama hala baskasiyla diger adama haber gondersem mi diyorsunuz. esinizin arkasindan bir is daha cevirmis olacaksınız.. dogru mu bu? Bu hesabi sirf size yorum yapmak icin actim su anda :) dayanamadim
04 Yorumla
Soran+1 yılEşime anlatırsam başı belaya girer diğer şerefsize de eşimi çok sevdiğimi yuva kurduğumu bizden uzak durması gerektiğini aktarmak istiyorum yemin ederim ben eşimi çok seviyorum 1 senedir tek ihanetim olmadı ona :-(
- +1 yıl
Zaten seviyor olmasaniz boyle caresizlik icinde kivranmazsiniz.. ama ondan habersiz atacaganiz her adim esinizi cok daha fazla sogutacak ve kuskulandiracak sonrasi icin
Soran+1 yılpeki ne yapmalıyım psikoloğa gideceğim hiç iyi değilim ölmek istiyorum ama daha doyamadım eşime rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemezmş ama bu neee :(
- +1 yıl
Bence oldugu gibi herseyi anlatın... ya da hic bir şey yapmayın diger adamla alakali.. haber yollatmayin.. korktugunuzu bildikce size daha buyuk seylerle gelebilir ilerde.. olmeyi dusunmeyin bunun icin sebep yok.. sonucta esinize yanlisiniz olmamis ihanet anlaminda.. korkmayin bence
Sen hatayi en basindan yapmissin zaten.. senin gibi kadinlardan igreniyorum. Bekar bir erkek varken gidip baska bir kadinin kocasiyla beraber olmak o yüzden inanki hic üzùlmedim senin icin. Kimbilir diger kadin senin yüzùnden ne acilar cekti. Simdi otur derdine yan.. sen baskalarinin canini yaktin seninde canin yansin
00 YorumlaSen herşeyi gerçek yüzüyle anlar bence. O herif anlatırsa herşeyi kocana o zaman daha da kötü olur. Senin suçun yok çünkü çoğu kişinin sevgilisi oluyor eminim kocanın da olmuştur adamın evli olduğunu bilsen zaten sevgili olmazdın. Herşey daha kötü olmadan senden duysun derim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin haklı ve bence gayet medeni bir şekilde durumu karşıladı bu yüzden şanslısın diyebilirim eşine biraz zaman tanı ve o diğer kişiyle de hiçbir şekilde diyalog kurma takipte etme yazdığı şeyi gördüğüne göre onu takip ediyosun etmemelisin ve eşine yalan söylememeliydin her şeyi olduğu gibi anlatmalıydın. İllaki eşin ilerde bunu öğrenicek o zaman gerçekten kaybetmiş olucaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yıleşime kim olduğunu bilmediğim birini söyledğim halde böyle birde bilse öldürmez mi o adamı sende beni 10 15 sene beklersen beklersin diyor o kişiyi takip etmiyorum eşimde ekli olduğu için gördüm onu kaybedersem yaşamı kaybetmiş olurum böyle birşey olmasın ltfen ,:((((
Cevap sahibi+1 yılYa o anlık bir öfkedir. Tabi eşinin kişiliklerini bilmiyorum yüzeysel konuşuyorum. Eşini karşına al anlat senden çekindim ve sana durumu farklı anlattım aslı böyle böyle diye. Muhakkak eşin onunla karşılaşıp hıncını alıcaktır kavga ediceklerdir fakat öldürme durumu olmaz. Burdada görev sende sen eşini rahatlatıcaksın sakinleştiriceksin.
+1 yılSen işi çok zora sokmuşsun. Kısa ve öz bişey söyle ona. Senden başka kimseye bakmadım bile beni bunla itham edeceğine öldürseydin gibi bişeyşer söyle. Ve konuşma ortamı yarat. Kadınların içinde olan konuşma sanatını kullan emib ol düzelir
011 Yorumla
Soranaramıızı düzeltirim düzeltmeye de o şerefsiz etrafımızdan nasıl yok olacak asıl bu önemli :(
- +1 yıl
Sizin aranız düzelsin bir gerisi gelir. Önemli olan adım adım yürümek
Soran+1 yılinşallah kardeş inşallah :(
- +1 yıl
İlk önce eşini kendine tekrar öyle bir aşık etki senin dediğinden öte birşey gelmesin aklına. Kapat faceni bişeyini o adamdan da nasık eşini uzak tutacağını o zaman düşünürüz
Soran+1 yılfacemi kapattım zaten eşim de kapattı onu çok seviyorum ben gerçekten çok düzelmiştim eşim eskisi gibi olmazsa perişan olurum zaten her gün ağlamaklı geziyorum ağlayınca sarılıyor ama biliyorum güveni sarsıldı :(
- +1 yıl
Duygusal bir konuşmayla yapmadığını söyle vr bir daha açılırsa bu konu diye gzelce bağlayıcı bir cümle kur sonrası da senin kadınlığının gereği bir güzel gece geçirin ve senin onu ne kadar istediğini anlasın. Hatta özel anları yaşarken bunu söyle ona.
Soran+1 yılherşeyi kısıtlıyor ki çok değişti çok sanırım boşanmak istiyor ama bebeği olacağı için kıyamıyor
- +1 yıl
Bunuda kullanabilirsin. O kadar üzülüyorum ki bebeğe bişey olacak diye korkuyorum de yeterli olur
Soran+1 yıleşimi hallettim diyelim o eski şerefsiz adamla birini konuşturuyum mu neden böyle yapıyorsun amacın ne kızın hayatından uzak dur senin yüzünden yuvası dağılacak gibilrinden faydası olurmu
- +1 yıl
Hiçbirşey yokmuş gibi davran yoksa korktuğunu çekindiğini anlayıp daha çok üstüne gelir bu şerefsiz
Soran+1 yılhaklısın onu görmezden gelmeliyim ama birilerini konuşturmak fayda eder mi
eşini karşına al ve baştan sona herşeyi anlat zor günler seni bekliyor güçlü olmalısın ve bence evine dön benim yerim burası ben yanlış birşey yapmadım de ve evinde eşinin yanında kal.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Savaş hücuma geç, eski erkeğin eşiyle görüş o şerefsizide tehdit et ürkek ve kararsız olma, hayat bir kişiyle devam eder, ne istediğini bil amac yap kız ölümden kötülük ten korkarda erkek hiçmi korkmaz sanırsın
02 Yorumla
Soranbunu düşündüm ama herşey daha da sarpa sararsa hadi daha fazla risk doğarsa o pislik eşini zaten sevmeyen birisi ailesinin korkusuna evli kalmaya devam ediyor ve de azman herifin teki ben havlarsam o ısırır
- +1 yıl
bu işler bu kadar kolaymı yaw o zaman tuttuğumuzu taciz edelim , yok öyle bişey , ondan korkma havlayan köpek ısırmaz ,, eve davet et başka numarayla sonra ver polise en basiti hiç yorulmazsın ,,, bu basit konu asıl sen eşinin gönlünü kazan güven vermek için çalış yılma gururu zor düzelir ,,
bence en mantıklısı esını al karsına herseyı doğru olarak anlat... neticede ondan once olan bir durum bu zaten.. sımdı de durum bu de.. hic bir yalan gizli kalmaz, sonunda sen üzülürsün.
02 Yorumla
Soran+1 yılanlatırım geçmişi gizlememi anlar düzelir elbet ama neden geçmişindeki herif şu an pişkin pişkin karşıma çıkıyor arkadaş olmaya çalışıyor benle demez mi herşey kötüye gitmezmi daha da
Eşine herşeyi baştan anlat. En ince ayrıntısına kadar sadece facedendi demen ikinci büyük bomba olarak bekliyo i adam ya herseyi derse eşine senden duymalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir kafa yapısı? Toplum düzeni için çocuk falan yapmanızın yasaklanması lazım, o da bu zihniyetle yetişecek çünkü.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Rahatsız eden elemanı güveneceğin bir kuzen gibi yakının olursa ona söyle ki gerekli gözdağını versin elemana. Eşine her şeyi olduğu gibi anlat. ev sabırla bekle. O da anlayacaktır zamanla.
00 Yorumla
+1 yılSimdi sen gercekleri söylemezsen kaybedersin ayrica sikayette de bulunabilirsin sikayette bulunduktan sonra eski sevgilinin karisina da bunu anlatabilirsin karisina
00 YorumlaGünahını almayayım ama bana samimi gelmedin. Adamı takip ediyorsun ve unutamamışsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılTakip etmiyorum allah belasını versin o itin kocamın duvarında çıktı kocamda ekli adam yemin ederim takip etmiyorum
Bosuna dememisler herseyi helalinden yasayin diye olacagi bu. iste... Sen ustune gitme, biraz dusunsun kendi basina onu. da anlamak. lazim.
07 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın.. Şimdiki aklım olsa bunlar asla olmazdı.. Eşimi çok seviyorum öl dese ölürüm ama bu olayı gerçek yüzü ile anlatamam olacaklardan korkarım üstüne gitmiyorum aramazsa aramıyorum bile artık.. Eşim belki zamanla unutup eskiye döner de o karaktersiz uzak durur mu bizden acaba :(
Soran+1 yılister evet.. Nasıl olacak eşimle herşey düzelir belki ama o adam hayatımızdan çıkmalı bunu nasıl başaracağım ki :( konuşursam gider gibime geliyor ama içimden yuvam pahasına da olsa o adamla konuşmak gelmiyor
Soran+1 yılo kadar aşağılık bir insan ki karısını aldatmaktan zevk alıyor iki tane amacı olabilir bir huzursuz etmek çünkü ben onu kabul etmeyip gittim evlendim 2 tekrar beni kazanmak kendi gibi pislik etmek eşimi aldatan bri olmamı sağlamak :(
Soran+1 yılinşallah :(
+1 yılSen Neden Adamın Facebook'unu Takip Ediyorsun? Seni Rahatsız Ettiği İlk Anda Doğruları Söyleyecektin.. HİÇ BİR YALAN ÖLÜMSÜZ DEĞİLDİR!
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
haklısın kardeşim. yuva yıkılsın bende istemem ama ben adama üzülüyorum. bende yaşadım çünkü aynı şeyi evli değildim ama evlenicektim. bu tarz hatunlar bişeyleri saklamanın ilişkileri için daha sağlıklı olduğunu düşünüyo ama seninde dediğin gibi şöyle bir gerçek var ki ''her yalan bigün ortaya çıkıyo'' işte bundan sonrası önemli. erkek güvenini kaybediyo o hatuna karşı ilişki çıkmaza giriyo ve hatun kişisi o günden sonra güveni tazelemek için uğraşmak yerine bu arkadaşın yaptığı gibi.. ''biri beni rahatsız ediyo ama kim olduğunu bilmiyorum'' şeklinde yalanı yalanla örtmeye çalışınca o güven sonsuza kadar zedeleniyo artık. yarın öbürgün o adamın eski sevgilisi olduğu ortaya çıkıcak yine ve işte o gün o zat-ı muhterem ne kadar severse sevsin ayrılıcak hatun kişisinden.. ben buna kızıyorum işte bir yalan ortaya çıktı madem gerçekleri anlatın.. korkmayın yalanla sıvamaktan daha kötü olamaz hiç bir zaman... bir sevgide her zaman öncelikli olarak güven-saygı sonra sevgi gelir.
- +1 yıl
Daha beter ol inşallah yuvan dağılır sana muslahak. sen ne adamin facesini takip ediyon allah senin gibilerden korusun
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa ağzını topla pislik.. Takip etmiyorum şerefsiz kocamda ekli olduğu için gördüm paylaştığını
Niye yalan soluyosun ki dogrusunu anlatsaydin. Bu yalanla tuy dikmis oldun bence
00 YorumlaAh be senin de aklına gelen bunu burada paylaşmak oldu e mi? :D Tamam ben seni anlıyorum aramızda şşş
00 Yorumla
+1 yılhareketlerine dikkat et. sosyal hesaplarini bir muddet kapat. fazla gezme tozma acik giyinme. esinede istekli olma. tartismayin. uysal ol. gozler senin uzerinde olcak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yıl2 kez okudum ama birşey anlamadım çok karışık yazmışsın :/
00 Yorumla
+1 yılBende olsam eşinin yaptığını yapardım. Yalnız bu işin sonu iyiye gitmiyor.
10 YorumlaNe yap ne et eski sevgilin olacak hıyardan kurtul acilen
00 YorumlaBence suc sende neden sen onadami cooooktan silip aticaktin simdi basina bela bence esini kaybetmeden orda oturuna kadar git esinle konus ne bilim iste
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. tüm gerçekleri anlat evlenmeden önce arkadaş olduğunu evli olduğunu öğrenince ayrılmak istedim bırakmadım evlenince kıskandı de
02 Yorumla
Soran+1 yılbunlar kolay anlatırım ederim kızmaz ama o şerefsizin neden hayatımıza girdiğini sormaz mı hala ne istediğini sormaz mı öldürmeye kalkmaz mı onu o zaman daha sarpa sararsa hadi :(
Cek esini konus o adimida soyle gerekirse cevrenden yardim iste karamanin koyunu sonra cikar oyunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilgisayardır internette tövbe edeceksin
Eşini kazanmak istiyorsan gerekli rse telefon ( interneti internet siz) kullanmayacaksin. Kesin kararı şimdi veya en en en kısa surede al. Sabırla dua ile esinle aranın olmasını dile00 Yorumlaişler şeye sarmış eşine önemli olduğunu ve geride kalanların senin için hiç bir şey ifade etmediğini anlat samimi ve dürüst bir şekilde.
00 Yorumla
+1 yılAdamin facesini yolla bana özelden bir konuşalım kendisi ile başka yapabileceğim bir sey yok
00 Yorumlakeşke demeyi sevmem ama ailene zamanında söyledeydin eşine de anlatsaydın böyle olmaz dı,
00 YorumlaGitsin o şerefsize dersini versin manzara neymiş görsün i*ne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılgerçekler sadece gerçekleri anlat baştan.
sende ne acayipsin evli erkekle...00 Yorumla yalan dolan olunca böyle olur işte
en baştan anlatmalıydın00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir şey soracagim sevgilinle ilişki yaşadin mi peki
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. inşallah düzelir aranız
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo yediğin hurmalar, bir gün gelir g... tünü tırmalar diye nede güzel söylemiş atalarımız.
00 Yorumla
+1 yılDinde 4 e kadar helal üzülme moruk...
00 Yorumlaguvenme yetime döner koyar gotune
10 Yorumlaya sen evli adamla niye arkadaşlık ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılOkuyana 10 dolar benden
00 Yorumlao salak mı gerizekalı mı
00 Yorumla
+1 yılKaşınmışsın sende yani
00 Yorumlakeşke evlenmeden söyleseydin
00 YorumlaEşin haklı ona söylemelıydın.
00 Yorumla
+1 yılGidişat çok kötü ilk baştan açıklama lı idin
00 Yorumla
+1 yılÇıkış noktan yok maalesef. Geçmiş olsun abla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılBiri özet Atsın
04 Yorumla
Soran:(((
- +1 yıl
Sıkıntılı. Gorucu usuluylede olsa Evli Biriyle Anılman Yanlıs
Soran+1 yıl@gggamzeee yanlış okumuşsun
olanı biteni anlat.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok uzun yazmışsın
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında