evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mahkemelik bir sorun yokki burada. Sonuçta evli değilsiniz hani evli olsanız ortada çocuk olsa öylece seni ortada bırakıp gitse o zaman haklısın derdim ama ortada sonuçta çocuk falan yok. O yüzden mahkemelik bir durum olduğunu ben düşünmüyorum şahsen. Hani seni evlenip ortada bırakıp öylece kayıp gitseydi o zaman belki olabilirdi.
Cevap
22Cevap
Hayır açmazdım. Başımın gözümün sadakası olsun der, böyle birinden kurulduğum için şükrederdim.
Hayır uğraşmam bile. hayatımdan silerim.
Gerek yok mahkemeye olabilir böyle şeyler nışanlılık dönemi sonuçta nikahlı değil. Bittiyse bitti.
Açarım... Ama maddi ve manevi öteki tarafta olacak mahkeme'den daha zevkli olmayacaktır.😀
Yoo nişanın olayı bu değil mi zaten, ne masrafı, taraflar birbirbini tanısın diye yapılan bir süreç
Hayır açmazdim. Evli olsam açardım ama nişanlı yani. Tekmeyi basardım.
Benden ayrılıyorsa Beni istemiyorsa neden mahkeme açayım ki Allah yolunu açık etsin Giden gitmiştir gittiği gibi bitmiştir otursun kendi halini ağlasın
@Hoplatır kesinlikle kadınım yeni Üye oldum hatta biraz da çekindim Yani ilk defa böyle bir yere üyelik yaptım açıkçası ben de çok güvenmiyorum insanlar sahte miniklerle karşısındakini kandırabiliyor kesinlikle perde arkasından kendimi basitleştirecek kadar aciz biri değilim bayanım Gerisi sana kalmış inanmamak saygı duyarım
İşte bu yüzden ne nişan ne nikah nede düğünde boş beleş masraf yapmaya gerek yok 🤔🤔
Böyle bir durumda asla uğraşmaz ve hayatımdan direkt silerim.
Manevi tazminat da açardım beni psikolojik olarak yıprattığı için
Ben nişanı attım yeterki kurtulayim artık üstüne para bile verilir net
ama yemişim parasını çok önemli değil. Kalbin kırıldıktan sonra paranın ne önemi var...
Ben de dava açarım. Ama önce onu cümle aleme rezil ederim.
Evet bı arkadaşım açtı ve kazandı
Sonra ki nişanlanmalarında kullanırsın
Düzenin bozulmuş mahkemeyi kim düşünür
Dava da açarım af buyur ağzınada saçarım
Hic tanimamis gibi devam ederim hayatima
Ohh be kurtuldum derdim büyük ihtimal
Açmam defolsun gitsin
Öyle bir hakkın olduğunu sanmıyorum
Allahından bulsun
allaha havale ederim ne hali varsa görsün
Zorla evlilik olmaz
Açılır