Yine çok büyük kavga ettik bugün. Kendisi işten Eve geldiğinde evde yoktum diye ve sulu yemeğin yanına pilavı yeniden yapmamışım diye ( dün yapmıştım bitti ) yine hava da hakaretler uçuştu ne orsplğm kaldı ne aşağılık oluşum. boş ver de yedim çoğuğuda almış kucağına beni evden atmaya çalışacaktı yine. Görevlerin var diyor bas bas bağırıyor ben eve gelince evde olacaksın yemekte hazır olacak.
Ben ona söyledim ona karşı sevgimin kalmadığını ve boşanmak istediğimi ama her defasında kararımdan döndürüyor beni hop sonra bir yerden yine patlıyor
Çocukta ( 9 aylık ) ağlıyor umru değil bağırma diyorum “ben sinirlenince bağırırım!!!” Diyor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ söze gelince de ben çocuğumu çok düşünüyorum diyor..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
boşanma davası açar vazgeçmezdim sen kadın olmanı geçtim bir insansın böyle muamele görmen insan olarak gururunu kırmıyor mu?
Hemde çok kırıyor şimdiye kadar hep çocuğum için dayandım ama artık çok ağrıma gitmeye başlıyor zor geliyor dayanmak
Herşeyin suçlusu benim
Her davranışı ettiği hakaretler benim yüzümdendir.. herşeyin hatalısı her zaman sensin diyor
sen suçlu değilsin sana psikolojik şiddet uyguluyor hatta çocuğun için boşanmalısın onun böyle bir ortamda büyümesini istemezsin
Zaten beni tutan çocuğumdu hep bir hafta sende kalır bir hafta bende diye diye korkuttu
Bugün de diyor ki bir gün sende kalır bir gün bende
Benim bildiğim buna hakim karar veriyor
çocuk bu eşya değil sakın korkma ablacım açabileceğin bir tehdit davası varsa onuda aç
Allahtan gizli ses kayıtlarım var ettiği hakaretler bağırmaları falan nasıl sinirli biri olduğu belli oluyor
ses kayıtlarını çok iyi sakla bulmasın bu siteye üye olduğunu hesabını falan bilmiyordur umarım
Bilmiyor canım
Ses kayıtlarınıda zaten kardeşime attım ne olur ne olmaz onda da kalsın
hizmetçisin zaten. eşi değilsin ki. öyle ömür geçmez
Ne yapsam yaranamıyorum ki yemek olsa da bu sefer başka bir şeye kızıyor
o hizmeti kimse kimseye yapmaz. bağırmıyor kızmıyor olsa isteyerek yapardın belki de. kıymet bilmedikten sonra hiçbir şey yapma. imkanın varsa boşan.
Hiç bir şeyin kıymetini bilmiyor. Herşeyi görevim olarak görüyor. Ama nankör olan benim.
Imkanım var allahtan
Beni tek tutan şey çocuğum oluyor istemem onun yanında kalsın boşandıktan sonra daha küçük
imkanın varsa neden duruyorsun? erteledikçe daha zor gelecek. çünkü bu hayata alışacaksın. ömrün böyle mi geçsin istiyorsun
Onu adam gibi dövdüreceksin aklı başına gelsin itin ya da muska yaptıracaksın köpeğin gibi olsun popon ayrılmasın
Sana karşı böyle davranmasına daha fazla izin verme bunun sonu daha kötüye varabilir her zaman bağırarak hakaret ederek sınırını göstermeyebilir daha da kötüsü olmaması için ayrı durman gerekiyor diye düşünüyorum.
Hep yumruğunu suratıma doğru tutar ama şimdiye kadar hiç vurmadı ama bir yerden patlar bu gidişle
Bugün yine öyle yaptı kafasını kafama dayıyor sinirli sinirli yumrukta tutmuş sanki kafa atacak
bir kadın psikiyatristle görüş sana akıl versin
Niye bana
yanlış anladın, kötü anlamda demiyorum.
ne yapacağını daha iyi anlarsın
Bitmis bu iliski
Çoktan
Uzatmaları oynuyoruz
Cinsellikbbittiyse sevgi de olmuyo
Soddet varsa da
Esin ruh hastası galiba
Boşan