Saygısını yitirdi tamamen en ufak fırsatta azarlıyor tartışırken hakaret küfür ne ararsan var ( ben ona hiç etmediğim halde ) artık bıktım
Küçük kızımız var sizce açar mı davayı
O açmazsa ve de kendini düzeltmezse ben açıcam artık
Saygısını yitirdi tamamen en ufak fırsatta azarlıyor tartışırken hakaret küfür ne ararsan var ( ben ona hiç etmediğim halde ) artık bıktım
Küçük kızımız var sizce açar mı davayı
O açmazsa ve de kendini düzeltmezse ben açıcam artık
Bu tip durumlarda olayı tek taraftan dinlemek insanı yanlışa sevk eder. Karşı taraf bungüne zembille mi indi. İnsanlar değişen canlılar değildir, sadece birbirinizi tanıyamamış olabilirsiniz. Evveliyatını da bilmeyince söylenilen şeyler spekülasyon kaçar
seks bitince tabi azarlanıp canının yanması hoşuna gitmiyor. Evlenmeseydin o zaman cinsellik için o adamla. Şimdi böyle bir adamı sevdiğin için pişman oluyorsun. Senin gibi her kız böyle erkek ile evlendiği için pişman oluyorlar, sırf cinsellik için evleniyorsunuz sonradanda ayrılmak istiyorsunuz
Ne saçmalıyosun
Doğruları söylüyorum. Evlilik için kadınlar hormonlarına güveniyor sonra yanlış erkeği seviyorlar
Bunu ilk düşündüğümde bende 25 yaşlarındaydım 37 yaşındayım ve boşanıyorum. Aklına boşanmak düştüyse sadece uzatıp kendini yıpratırsın. Ama kendini doğurmak için önce biraz sancı çekmen gerekiyor
Haklısın
Cevap
6Cevap
bence ikiniz kesin karar verirseniz birlikte anlaşmalı açın
Konuşmuyo çıktı gitti
hmm bence bir süre evleri ayırın, toparlama şansı yaratın kendinize
Olabilir gitsin annesine
aynen gelirse de söyle ona annene git biraz görüşmeyelim de. çekişmeli davaya dönerse işiniz evden ayrılan kusurlu oluyor bilgin olsun.
Kumpas kurmuş gibi olmak istemiyorum
Sadece çok yoruldum artık bi şekilde bu değersizliğim bitsin istiyorum
boşanma aşamasına geldiysen bu biraz santranç gibi, çekişmeli dava açarak maddi manevi seni dibe sürükleye bilir o nedenle elin güçlü olsun.
Haklısın aslında
yani delil topla derdim normalde ama düzelme ihtimalinizde yüksek bence
Ne delili toplucam
Biz nerden bilelim ki hem sana hakaret eden birine sen dava açmaliyken bi de istemiyo gibi soru soruyorsun garipsin cidden
Hissini söyleyebilirsin de bilmiyorsan yorum yapmayadabilirsn
Bu hissetmekle olacak iş değil kocanin duygu durumu bilmiyoruz sen biliyosun ayrica kendini duzeltmezse diyosun hic psikolojik hasta oldugunu dusunup doktora goturmeyi teklif ettin mi
Defalarca randevu aldım gitmedi
Böyle durumlar çok zorlayıcı oluyo insanlar bazen hastalandiklarini kabul etmekte zorlaniyo utanabiliyo korkuyolar seninde yaninda gitmen gerekirdi belkide bi psikologa hani birlikte goruncez gibisine
Yavrum yalnız göndermedim heralde yalvardım yakardım aşkım gel birlikte gidelim olmadı istemezsen ben muayene olurum yeter ki gidelim dedim evden bile çılmadı
Hayır açamazsınız. B*k varmış gibi erkenden evlenirken aklınız neredeydi. Ne o olacak o zavallı çocuk.
Olmuyorsa zorlamamak lazım
Açmasını beklemem ben açardım
Saygı bittiyse her şey bitiyor
Açmayabilir çünkü nafaka ödemek istemez
Kaç yıllık evlisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?