- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvli çıktıysa konuşma o zaman. Evli biri ile hala iletişim içinde olman sence ne kadar doğru bir hareket. Gerçekten seni ciddi ciddi çağırsa koşa koşa gider misin yanına çok merak ediyorum. Evli adamdan sana fayda gelmez boşuna kendini umutlandırma. Adam hiç evli karısını bırakır seni alır mı hiçbir adam yapmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılaahh kuzumm, cok kez denedimm onunla iletisimi kesmeye ama yapamadimm :(
zaten pekte oyle konusmayizz..
zaten gitmem gidemem.. cunku yanlis olur, benim birseyim degilki onunla gideyimm :(
benim icin birakacaksa asla birakmasini istemem karisini.. cunku yarin bir gun benide birakir baskasi icinn..
eger kenidisi zaten karsini sevmiyorsa birakmak istiyorsa o ayri bir konu- +1 yıl
Ama her ne olursa olsun yinede konuşmanız bence doğru bir durum değil. Sana yazmasını ulaşmasını istemiyorsan eğer sende engelle numaranı falan değiş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Of hayal ettim adam ailesi sen tatile cikmissiniz
Bi de aile babasi imaji geldi gozume bole mangal basi karpuz kesmeler falan sen adam karisi yanyana 🤣08 Yorumla
Soran+1 yılhahaahaa tovbe tovbe
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılpara pul onemli degil zaten, yeterki beni sevsinn baska birsey istemiyorum
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılSizin gururları toplayıp bana yüklemişler galiba. Nəysə yarın bir gün sizin kocalarınız da aynısını yapar, eden bulur sonuçta.
03 Yorumla
Soran+1 yılsanki karsinin elinden aldim kocasinii tovbe tovbee.. kusura kalmasin kocasini kendi tutamamis elinde.. sende gorsen sende dersin bu adam bekar diye..
- +1 yıl
Bilemem. Gördüğüm insanlar bekar bile olsa herhangi bir duygu beslemiyorum.
Soran+1 yıltamam
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Böyle adamlara işte sırf para için baktın dimi
06 Yorumla
Soran+1 yıltovbe tovbe, ben onu bekar diye biliyordum..
parasi zerre kadar umrumda degil valla.. benimde param var banada onada yeter.
- +1 yıl
O zaman kötü şansın varmış
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
Bide pişkin pişkin tatile çağırıyor
Soran+1 yılevet cunku orayi cok sevdigimi biliyor ve tek gidemedigimide
- +1 yıl
Neresi orası kaş mi
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evli erkeklerden harika bady yapilir.. ama sevhku aşk duygu yaşanmaz..
052 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik yasamicaz zaten
Soran+1 yılben onu bekar saniyordum ve yillarcada oyle onu sevdim ama dayanamadim artik ve ona acilmayi karar verdimm. bu da beni kirmamak icin heralde konusuyor bilmiyorum
- +1 yıl
Himm super.. kanun için süper.. senin için de öyle sonuçta, anladım değer veriyorsunuz birbirinize.. eyvallah.. hayat yaa.. hayatta her şey vardır.. Kimseye aldırış etme hayatına bak.. salla gitsin.. sınırlarını biteceğinden eminim. evli erkekler başka kadın için düzenlerini bozmazlar , afaki bir durum olmadığı sürece.. Tatil hele ki Eylül de tatil mukemmeldir imkan varsa asla hayır deme kendin bir ortam yaparsın
Soran+1 yılcok tesekkur ederim bu guzel yorumunuzz icinn..
insanlar hemen cinsellik felan diyorlar, tabikide okadara gitmem asla.. kendimi okadar kucuk dusuremem. ve evlilikten once olmaz zaten.
ben onu karsiliksiz sevdim masumca uzaktan ama artik agir gelmisti ve kendisi bilmesi gerekiyordu.
ondan baska kimse bilmiyor onu sevdigimii..
galiba biraz cok zor onunla tatile cikmam cunku ailem izin vermeez
Soran+1 yılevet calisiyorum, tatil alabilirim bunda sorun yok maddiyat desen sukur calistigim icin var..
ama en buyuk sorun ailemm tabikide.. asla izin vermezler. tek gidecem desem ne isin var yanliz derler.. sevdigim adamla gidecem desem adami evli oldugunu duysalar zaten kiyamet kopar yani hiccc sansimm yoooooooook.
cook sagol gercektenn, okadar kotu yorumlar arasinda senin boyle yazman beni anlaman mutlu etti- +1 yıl
Kimse anlamaz.. herkes çok dürüst herkes çok edepli namuslu serefli ki... bazı şeyler vardır kimseye anlatamazsın çünkü konu sen yaşadın yaşamayan anlamaz.. ayrıca sen onu evli olduğunu bilmeden sevmişsin önceden falan sonradan olsa ne olacak.. arada menfaat yoksa bu maddi veya başka o duygu temizdir.. amacın yuva yıkmak değil, karışmıyorsun hayatına, zorlama yok.. boş ver kimseyi düşünme.. Tek kötü tarafı şu; işte o adam evinde yaşadığı ilk sorunda senden güç alabilir , ya da duyguları karmasiksa ailesi içinde isabetli kararlar davranışlar sergileyemez bazen.. güçlü karakterse bunlar sorum değil..
3 Bir de dön bu tarafa sen de duygularını hep içine gömer, üzülürsün.. hayallerini yasayamamak arada aklına gelebilir.. başka sorun yok.. bence sen de güçlü dur.. kabullen bırak hayat bildiği gibi aksın
Soran+1 yılokadar cok haklisinizki, nedicemi bilemedimm :( Allah razi olsun sizden gercekten..
aynenn ben onu yillardir seviyorum bilmeden etmeden. ama artik dayanamiyanca onunla konusmaya basladim ve ona soyledim ya da belli ettim..
hatta bir kere bulustugumuzda bana dedi gercekten varmiymis boyle gercekten seven yaaa :( dedi okadar kotu zamanda geldinki, keske o zamanlari gelseydin dedi bana.
dedim gelseydim bile beni gormezdin cunku daha kucuk bir cocuktumm :(
bakalim zaman ne gosteriyor.
okadar gorucu gelip duruyordki biktimm.. hepsine yok diyorum, cunku istemiyorumm.. hemen niye su bu diyip duruyorlar.. sevdigim adami kimseye de soyliyemiyorum- +1 yıl
O görüculerin çoğu senin işin paran için geliyor..
Sen çok dikkatli ol arkadaşım.. tuzağa düşme.. şimdi bu evli kişi seni cepte tutuyor.. esiyle sorunlu olduğu günler olacak , hayat bu olacak yani.. Sen kanma.. Yani akıl vermek değil de erkeklerin geçiş dönemlerine aldanmani istemiyorum.. gerçek sevgiye boynum kıldan ince ama... boş ver.. senin duygun Şu an kimsede yok.. Yani gerçek sevgi.. kadın eşini sevmez öyle.. Bu devir böyle.. çünkü sen sınavı geçmişsin.. adamın evli olduğunu bilmeden sevmiş, evli olduğunu öğrenince de sevginden bir şey eksilmemis.. amacin yuva bozmak da değil.. Bu büyük bir yüktür. Sınavdır.. boyun egis kabulleniş.. gönlüne gömmek tir.. kolay değil..
Soran+1 yılevet gelen gorucu beni goruyor diyor cok guzel, iyi kiz gezmemiz tozmamis okumus etmis diyorlar..
dikkat olmaya calisacagimm.. ama ne gibi bir tuzak?
zaten evli oldugunu bilmedigim zamanlar derdi ozel hayatimda bir cok sikintilarim var diyordu.
ve evli oldugunu ogrendigimde sordum buyuzden mi diyordun sorunlarim var diye oda evet dedi. esiyle pek mutlu degillermis. dedi bazen evi bile terk edesim geliyoda. dedim yapma boş ver.
baya sikayetciydi esinden.. birseyler soyledi onun hakkinda sonradan dedi daha fazla kotuliyememm sonucta evliyiz dedi :( dedim zaten yapma boş ver..
Soran+1 yılevet maalesef :( cook zor bir durumm yaaa ;(
hic bilmiyorum neyapacagimii..
oda dedi istedigin zaman bana yazabilirsin sana asla yazma demem..
Rabbim herseyin en hayirlisini nasip etsinn insallah
Soran+1 yılAynenn bilmiyorum artik yaa..
yazmis zaten gelemiceni biliyordum zaten
Soran+1 yılEvet oylee🥺
Onu okadar cok seviyorumki maalesef.. unutamiyorum o bana okadar iyi geliyorki
Soran+1 yılTesekkur ederimm🙈
Evet net olmayi seviyorum en guzeli ve enn iyisi..
onada dedim sen bana iyi geliyorsun beni mutlu ediyorsun nasil beceriyorsun bunu yaa dedimm..
Soran+1 yılKendisi bile bana demisti ben sana iyi geldim deme, iyi gelirim ben dedi.. benim yanimda rahat ol demisti
Soran+1 yılIyimi yapiyorum kotumu yapiyorum ona ilgi vermekle.. hiiic bilmiyorum😭
Soran+1 yılPeki simdi nasil devam edecegimm?
Soran+1 yılBen onada dedim baskasini hayatima alirsam simdi hem sana hem kendime ihanet etmis olurum..
Soran+1 yılNeden zorlaniyorsunn.. ama ben hic kimseyi kabul etmiyorum ozurdilerim🥺
Soran+1 yılTesekkur ederimmm☺️🥺
Bilmiyorum galiba oldugum gibi devam etmeliyim.. ama ona yazdikca iyice mutlu olacagim ve ona baglanacagim.. zaten baglandim baglanacagim kadar ama
Soran+1 yılTesekkur ederim.. takildikca alistikca sonu husranla bitecek🥺
Soran+1 yılHahahaha aslinda sonunu dusunenn kahraman olurda🥲
Soran+1 yılEvet biaralar oyleydi..
hele tatile gittikleri zaman her dakika her saniye aglayip duruyordumm🥺 Ama simdi yinede ustesinden geldimmm.. dusunmemeye calisiyorum o kadinin oldugunu
Soran+1 yılInsallaaahhh…
Gunaydinnn
Soran+1 yılSukur diyelimm.. yine yazdim ona🙈
Soran+1 yılAahh be kardesimm… oyle cumasini kutladim
Soran+1 yılHahahahah artik bilmiyorumm.. niye mutlu olsunkii yaaa bilmiyomm oooff kafam karma karisikk
Soran+1 yılPek sanmiyorum cunku sadece bi like atti okadar🥺
Soran+1 yılMaaleseff oyle😭 ve biliyor sadece onun icin kapilarimi tek acmistim ama o da olmayinca butun kapilarim kapali oldugunu biliyor
Soran+1 yılYooo degil.. ama benim yillardir hep kapaliydi.. hic istemedimm birini hayatimda.. kimseyle cikmadim etmedim. Bir iki bana yazanlar olsu.. sans veriyeyim dedim ama yapamadim. Her defasinda mutsuzdumm.. okadar gorucu geldi hic biriyle gorusmedim
Soran+1 yılAynennn
Baştan evli olduğunu demedimi birde na kadar zamandır gorusuyodun
09 Yorumla
Soran+1 yılhayir maalesef demedii :( sonradan ogrendimmm
5-6 ay felan konusuyorduk sonra ogrendim
Soran+1 yılyokk yasamadikk, yasamayizda.. evlilik oncesi oyle seyler olmaz tabikide
Soran+1 yılbilmiyorum artik, beni kirmak istemiyor ve ilkkez boyle birsey basina gelmis onu gercekten sorgusuz suvalsiz seven
Soran+1 yılhaklisinn, ama biz zaten hic iliski yasamadikk.. sadece ben onu seviyorumm onun bana karsi birseyi yok biliyorumm.
hatta bana derdi hep, bekar oldugunu dusundugum zamanlar.
yemin ederdiki elimde olsa herseyi yapardim sana karsilik vermek icin ama yapamiyorum derdi.. bende sordugumda cevap vermezdi sorma derdi
Soran+1 yıltamam sagol
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam güzel fanteziler düşmüyor sana bugün değilse yarın becermek isteyecek dir sonuçta evli kaşına gizu hayran olacak değil ya😄
00 Yorumla
+1 yılssenin için sorun yoksa o kerizi silkele bence :D
01 Yorumla
Soran+1 yılpfff :(
+1 yılBence git adam bi sana gelir bi ona gider
10 YorumlaSende git. Ve karısına herşeyi anlat 👍🏻
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha yok yapmamm, ozaman onu iyice kaybederimm :(
+1 yılBasit kadınlardamısın sende.. Sg diyemedinmi
05 Yorumla
Soran+1 yıldegilim tabikide, ve ne yazikki diyemedimm.. cunku onu gercekten seviyorum :(
- +1 yıl
Evliymiş unutacaksın..
Soran+1 yılcok kolaydi hemen unuttum
- +1 yıl
Senin sevgin belki saf olabilir ama karşındaki oyle degıl seni aylarca kandırmış bekarım diye. Ve afedrsn senınle tssk gecer gıbı tatıle cagırmıs.. Senın bu herıfe nefret kusman gerekırken yok sevıyorum yok unutamam yok bılmemne..
Sen bu kadar degersız mısın?
Soran+1 yıldegilimm tabikide amaa onu seviyorumm maalesef :(
Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Git bi degisiklik olur 😁
10 YorumlaEvli adamla mı yatcan?
07 Yorumla
Soran+1 yılyok yatmicam tabikide, oyle birsey evlenmeden olmaz
Soran+1 yılaynenn, yani yapmamm zaten evli sonucta yatamam. yani bi zevk ugrunada kendimi yakamam
Soran+1 yılzaten yasamiyoruz, sadece ben onu seviyorum
Soran+1 yılseviyorum zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvli adamdan uzak dur
00 Yorumla
+1 yılİstiyorsan git.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDalga geçip saygısızlık yapmış
00 Yorumla
+1 yılSizce ne. Git desek gidecen mi yani. ?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Grup takılırsınız artık
00 Yorumla
+1 yılAhaha bir de soruyor gitme tabi yollu musun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Miden kaldırıyorsa git
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit canım durduğun kabahat
01 Yorumla
Soran+1 yılhmmm :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılGidesin var herhalde
010 Yorumla
Soran+1 yılistiyorumm evet, cunku cok sevdigim bir yere gidiyor ama tabikide gidemem..
zaten gitsemde ayni odada felan kalmam tabikide
Cevap sahibi+1 yılYanına da varamazsın
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılEşi var
Soran+1 yıltamam var, ama kendisi onunla ilgilenmiyorki
Cevap sahibi+1 yılSeninle ilgilenecek mi
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılGelsene konuşalım
Soran+1 yılyok
Cevap sahibi+1 yılHadi
Gizli Üye(18-24)+1 yılevli cikmis hala konusuyormusun onunla. d
11 Yorumla- +1 yıl
Karektersizlikde master jsjjs
+1 yılAynn git
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. Git sende
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılEe gidecek misin ya
00 Yorumla
+1 yılKarısıyla mi gidiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılhe canim karisiyla gidiyo benide 3uncu kisi olarak cagriyorlar
- +1 yıl
Git git
Soran+1 yıltabikide yanliz gidiyo
Nasıl ikiniz mi eşi falan hep beraber mj
07 Yorumla
Soran+1 yılyokk o yanliz
Soran+1 yılbilmiiyorumm galiba
Soran+1 yılyok
Soran+1 yılcunku biliyorum boyle birseyin olmayacagina.. eger boyle birsey isteseydii benimle bulusmak ister dururdu
Yalnız mı gidiyor
011 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılaynenn haklisinn, yok o gider oyle kafasina esincee
Soran+1 yılevettt
Soran+1 yılyok olmaz, oda bunu biliyor boyle birseyi kabul etmicemi
Soran+1 yıledemez, biliyor beni
Soran+1 yılsagol
Git grup yaparsınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılYüzsüzlükle Nirvana
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne