Sen atanmadan evlenmeyelim demeye getirdi? Sizce ayrılayım mı?

1.5 yıldır beraberiz. O dis hekimi, ben ögretmenim. Onun kazanci iyi. Okulu bitirir bitirmez işine başladı. Bende de atama olmadi. Zaten bu secim surecinde bir meb kaldı atama yapmayan ama atamam yine de olmayabilir. Bölümümden az alıyor.

Ben evlilik mevzusunu en son olarak konustum. Senin de atanman daha iyi olur dedi. Kazancinla geciniriz bence. Evet benimle daha iyi olur ama bunun icin evliligi geciktirmenin ne anlami var. Ne zaman atamam olacak belli degil.

Atansam yaninda 3-5 yil zaten olamam zorunlu goreve giderim. Kim bilir nereye atanacagim. Elimden geleni de yapıyorum biliyorsun, bende meslegimi yapmak cok istiyorum ama ne zaman belli degil. Senin gelirin olmasa bir sey demem ama o da var. Beklemeye bence gerek yok dedim.

Evlenince calisman daha zor olur, eskaza hamile kalabilirsin, evde rahat calisabilecek misin falan dedi.

Haklısın ama hadi diyelim 5 yil sonra atanacagim. 5 yil bekleyecek miyiz? Cocuk icin falanda kadin olarak yaş olarak bu kadar bekleyemem dedim.

Bir sey demedi. Bilmiyorum ya yanina mi yakistirmiyor, esinin ev hanimi olmasini pek kendine yakistirmiyor mu anlayamadim.

Ya da evlilik pek istemiyor ayak mi suruyor bilmiyorum. Ya da bana parasini mi vermek istemiyor bilmiyorum. O da boyle yaptikca soguyorum.

Sen atanmadan evlenmeyelim demeye getirdi? Sizce ayrılayım mı?